bu durumu yaşayan bi çok gelin var ztn ama nedense hiç bi erkekte demiyorki annesine sen eşime bunu bunu dedin şmdi defol!! yok böyle bşe.Empati kur, kv sana sövse tekme atsa bizde burda desek ki acaba kv ni o duruma getirecek ne yaptın, ne hissederdin?
Küfür ve şiddetin mazereti olabilir mi
bu durumu yaşayan bi çok gelin var ztn ama nedense hiç bi erkekte demiyorki annesine sen eşime bunu bunu dedin şmdi defol!! yok böyle bşe.
ewet .. ztn annesni haklı görsün demiyorm. ama sonuçta annesi. çok sinrlenmştr üzülmüştr. bu durumda konu sahibi eşini poh pohlucak sen haklısın onun adına özr dilerm ama yaşı bzden büyk bi hellalik iste fln demesi lazm. ayrıca eşide sütten çıkma ak kaşık deil. büykler karşnda ses yükseltmeden konşmalıydı. annesi söyler söyler susardı.O.ç. dese bile mi?
ewet .. ztn annesni haklı görsün demiyorm. ama sonuçta annesi. çok sinrlenmştr üzülmüştr. bu durumda konu sahibi eşini poh pohlucak sen haklısın onun adına özr dilerm ama yaşı bzden büyk bi hellalik iste fln demesi lazm. ayrıca eşide sütten çıkma ak kaşık deil. büykler karşnda ses yükseltmeden konşmalıydı. annesi söyler söyler susardı.
Eşinizin ailesi ile görüşüymsnz pekiAynı şeyi ben de yaşadım eşim s... Git benim evimden dedi o gün bugün konuşmuyorlar. O zaman çocuğum da yoktu. Sonra bir 6 ay kadar ben de annemle görüştüm hamile kaldım o ara baktım durmadan baskı yapıyor boşan diye kestim görüşmeyi başka sebepler de var tabi 20 gündür tekrar görüşmeye başladık eşim bir şey demiyor görüşmemize.
İşin zor
Ama eşinin yanında ol. Çocuğun da var.
Evet cnm öyle oldu ve en sonndada annem patladi (Annenizi eşiniz çıldırtmış biraz da. Eski konunuzu biliyorum. Kadın 40 gün sizde kalıp yardım etmiş. Eşiniz evdeki misafire surat asmış oflamış, işteb gelmişkonuşmamış. Anneniz sSığıntı gibi hissetmiş belli ki.
Simdilik bebeginle ilgilen bakalim.. Esinle kavgaya girme.. Konusmaniz gerekirse uygun dille anlat uzuntunu ve kirginliklarini..İkiside susmadi eşime yalvardm nolur yamstma dedm oda ypmadi beni çok bunalttilar
Ama bende hatalym
Habire bi anne gel gel dedm
Esmini istemedini bile bile
Gelmeym kiizm istemiyor dedikçe gel dedim
Keşke demesedm
Bende birseyler düzelecek die umut ettm ama düzelmedi hersey cirindan ckti
Aynı küfür size kullanılsa, üstüne bir de tekme yeseniz gidip siz helallik isteyeceksiniz yani.
Maşallah ne yüce gönüllülük.
Evet görüşüyoruz annem 20 gün önce geldiğinde onlarla da kavga etti ama benim annem çok sever böyle tartışmaya girmeyi. Onlar beni seviyorlar ondan konusunu bile açmadılar bir dahaEşinizin ailesi ile görüşüymsnz peki
annesyle bi ömür küs mü kalsın.. orta yol bulunmak zornda . bunuda sadece konu sahibi yapabilr.. eşinede annesnede gidp sen haklsn bi kere alttan al die ikna etmeli. barıştrmalı. sonrasında annesyle daha az görüşsün ailece. mesela annesi gelmk istdğnde dışarı çıkcaz fln gbi bahanelerle.. ewin başka bi durumuna bahane bulup taşınsın..
üzülen ne damat nede anne. bu durum sadece konu sahibini yıpratır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?