Erkek İnfertilitesi Eşim ilişkiye girmekten kaçınıyor 😑

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Serra56

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2019
2
0
1
30
Merhaba kızlar birşey sorucam ben hamileyken eşimle ilişkiye giremiyorduk doktorumuz yasaklamıştı 9 ay boyunca düşük riskim olduğu için şu an doğum yaptım 2 ay geçti ama hala bir cinsellik yaşayamadık eşimin yanına gecelik giysemde 2 öpüp geri çekiliyor cinsellik önemli değil ama arkasına dönüp telefonda oyun oynuyor bu zoruma giden hamileyken bebeğimiz için önem veriyordu belki anlam veremiyorum şimdi ne sorun var belki vücudumdaki değişiklikten dolayı ama napabilirim onun çocuğunu doğurdum sonuçta yardım edermisiniz ne yapmalıyım sizce

Konuşmaya çalıştınızmı bu konuyu? Siz vazgeçmeyin onu baştan çıkarmaya çalışın ama yine ters teperse, bilin ki altında başka sebebler vardır.

Konuşmaya çalıştınızmı bu konuyu? Siz vazgeçmeyin onu baştan çıkarmaya çalışın ama yine ters teperse, bilin ki altında başka sebebler vardır.
Vazgeçmem zaten ama ne bileyim altında birşey aramiyorum çünkü hep böyle 1 sene oldu evleneli ve hep aynı cinsellik onun için abartılacak kadar önemli rol oynamıyor evlilikte ama ben sonuçta kadınım ve önem veriyorum sanki beni istemiyor gibi konuşmayı denemedim hiç korkuyorum belkide alacağım cevaptan yada ne demem gerektiğini bilmiyorum kalbini kirarim diye korkuyorum

Back
X