eşim ilk defa beni dövdü

elfida21

"..hayatima hos geldin kızım.."
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
45
17
7 aylık evliyim ve eşim ilk dayağını attı bunun tekrarlanmaması için ne yapmalıyım affetsem alışmasından korkuyorum peki nasıl yapmalıyım ??

Bebeğimi bekliyorum yazmışsın. Hamilesin ve seni dövdü öyle mi ? O kadar kolay yazmışsın ki 2 satır..

Neden dövdü?
Şiddetin savunması olmaz tabi ama böyle sakin sakin yazınca nedenini merak ettim.

Muhtemelen resmi nikahınız yok diye kendine güveniyor. Bir de bebeğiniz olacak... Bari resmi nikaha kadar bekleseydiniz canım benim. :KK43:

Yok daha kıymadık

Aferim çok güzel olmuş, ee sokaktan geçen adam kadar yabancı olan bir insan sizi ikinciye döver de. Yapabileceğiniz pek bir şey yok bu konuda, evli olsaydınız hamileyken sizi inciten birinin yanında ne işiniz var boşanın derdim, şimdi ne diyeyim?

Evet 4 aylık hamileyim çileden çıkartan bendim farkındayım ama dövmesini beklemiyordum..

Evi terk et yada onu eve alma yani bitirmeyeceksende blof yap yada agla et yuzun gulmesin agzini bicak acmasin vicdan yaptirt ona pisman olsun seni oyle gorup

Ilk dayagini atti lafı garip mi olmus ne sanki normal bisey gibi. Bilmiyorum ne diyecegimi boyle bir seyi affedemem ben ya kaldiramam. Sadece dersini alsin diyorsaniz hemen affetmeyin hatasini anlayana kadar sürünsün diyeyim madem . Sebep neydi acaba gerci hiç bir sebep kabul edilemez ama..

hem neden dövdü neoldu
bir de hamileymişsin ya sana bişey olsaydı ya bebeğe zarar gelmişse

X