• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ilk esinden bosanmadı

Sizce bosancakmı

• Ankete Katılan
    157
  • Anket Kapalı .
kadın olarak biraz saygınız olsun yav kendinize .bu arada adamı sevdiğinizi hiç sanmıyorum ya size göre parası fazladır ya da başka bir katakülli vardır işin içinde

Kanunen resmî nikah kıyılmadan ahlaklı, imanlı müslüman bir imam dini nikâhı kıymaz. Umarım haberiniz vardır, aksini yapanın imanından şüphe et. O nikahın geçersiz yani eşin falan değil. Hâlâ 32 yıllık kadının eşi beyefendi.

Bu durumda birde çocuğunuz olmaz inşallah.

Sen kuma ne demek onu bilmiyosun galiba arkadaslar adam bi ona bi bana gelmiyo . Adamın evliliği bitmis ama kagıt uzerinde duruyo . Benimle imam nikahıyla evlendi . Onemli olan dini nikah degilmi onceden bumu vardı ? Ama genede insanlar karı koca olabiliyodu ? Kadından gizli saklı bişiyde yok yani

Bu yazdığınızı unutmayın.
Çünkü üstünüze birisini daha getirip o kadına da imam nikahı kıyıp bu da benim gelinim bu da benim eşim derse, bu dediğiniz lafla avunursunuz artık.

Bu durumda sız esı degıl metresı oluyorsunuz. Aılesıyle tanıstırdı benı demıssınız, zahmet olmus dıyorum

iyi gunler arkadaslar bir bucuk senedir evliyim esim ilk esini bosama bi ara su gun gelcek bugun gelcek dedi kadın gelmedi soylemiyodur beni kandırıyodur dedim ama ispatladı bana . Kadın dilekce hazır diye mesaj atmıs o gunden sonra bidaha hiç bi konuyu acmadım esim cocukları bahane ediyo istese mal varlıgımın yarısını alır zıt gitmeden yavas yavas once herkes bi sindirsin diyo kımsenin bize bişi dediği yok herkes biliyo diyo butun ailesiyle tanıstırdı beni kadında biliyo ama bekliyo tabiki sadece para için diyolog kuruyolar esim onu sevse onla olacagını soyluyo onu kıskanma onu kadın olarak gorme diyo ama elimde degil 32 senelik kocasıydı sonucta sizce niye bosanmıyo esimin niyeti ne ? Esim bana soylediği herseyide taptı bu arada ailesiyle tanıstırdı onun içinde zaman diyodu yaptı simdi bu bosanma içinde oyle diyo

Evli adamdan es olmaz .o sizin eşiniz falan değil kendinizi kandırmayın.imam nikahlı eşim demeniz hiçbir yasal mercide eşiniz olduğunu göstermez. Bastan bunu kabul ettiğiniz için adamın bosanmamasini falan da takmayın.ister boşanır ister boşanmaz siz eşim dersiniz o başka birşey.sizi eşi olarak görseydi çoktan boşanıp gerçekten eşiniz olurdu. Nasıl böyle hatalara düşüyorsunuz anlamıyorum.

umarım profildeki doğum tarihiniz doğru değildir. doğru ise yazık sana çocuğum diyeceğim. kendine çok büyük bir kötülük yapmışssın.

Back
X