Eşim insanlarla iletişimi çok zayıf

handeac123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2018
169
93
103
32
Çok çekingen disardan hic öyle durmuyor konuşkanda ama komşu bile kapiyi acarken kapatiyor insanlardan kaciyor komsu akraba veya biri gorunce hemen ne konuscagini bilemiyor sacmaliyor o yuzden is hayatinda cok basarisizliklari oldu hiç arkadaşida yok, sosyal fobi var, insanlardan cok soyutluyor kendini bir kafeye bir mekana girerken bile kizariyor nasil asilir bu

Çok çekingen disardan hic öyle durmuyor konuşkanda ama komşu bile kapiyi acarken kapatiyor insanlardan kaciyor komsu akraba veya biri gorunce hemen ne konuscagini bilemiyor sacmaliyor o yuzden is hayatinda cok basarisizliklari oldu hiç arkadaşida yok, sosyal fobi var, insanlardan cok soyutluyor kendini bir kafeye bir mekana girerken bile kizariyor nasil asilir bu
Sizden kaçmıyorsa sorun yok....şaka şaka 🙃

Yani uzman bi hekimden yardım alması gerekir ikna edebilirseniz tabi

Kafeye falan çok sık gitmiyorsa, çalıştığı yerde insan azsa ve tabi önceden de kalabalık ortamda pek bulunmadiysa olabilir. Kafeye haftada bir gidiyorsanız 2-3 defa gidin

Sizinle nasıl iletişim kurmuş da evlenmiş şaşırdım? Sosyofobisi, bir travması vardır belki de, bir uzmandan destek alması daha doğru olur. Belki de mizacının da etkisi vardır;ama bu kadarı anormal duruyor.
Dedigim gibi konuşkan disardan hic öyle durmuyor hatta rahat biri duruyor eskiden bukadar degildi simdi iyice artti

Sosyal fobi varsa tedavi (ilaçlı) artı terapi önerilir. Çaresiz bir şey değil. İyi bir uzmandan yardım alın, hastalık bu, kendi kendine geçmez. Müdahale edilmezse ilerler.

Pısırık erkek sevmem erkek biraz atak olacak girişken olacak ne öyle bir yerde çay içmeye bile çekinen adam tedavi olmalı..

Bende insanlardan kaçıyorum bazı şeyler tamamen değişmiyor huy olarak kalıyor ama kendi işlerimi kendim halledebiliyorum veya cafe tarzı bir yere gidiyorum. Hiç arkadaşım yok.
Bence eşiniz tamamen değişmek zorunda değil ama kendini zora sokacak şekilde rahatsız gibi duruyor destek alması iyi olur.
En azından kendini rahat hissedebildiği insanlarla bir arada bir şeyler yapsa iyi olur ara sıra

Back
X