Eşim instagramdan sürekli arkadaşının karısına bakıyor

Telefonu tek parça halinde enlemesine ağzına sokabilirsiniz. En azından ağzı yırtılırsa yalan söyleyemez.
Boşanma düşünceniz varsa didikleyin yoksa olmamış gibi davranın. Duygusal olarak güçlüyseniz gözünü korkutun. Aklıma başka bir şey gelmiyor.
Siz yine insaflısınız. Benim aklıma telefonu sokmak için başka bir yer geldi

Pis sapık! O kadının eşine söyleyip, göndereceksin kanıtı adam zaten gerekeni yapıp ilginir, bir temiz dayağa ihtiyacı var eşinin. Tekmeyi de basacaksın sonra boşayıp.

Eşimin bir iş arkadaşı var. Yaklaşık farklı tarih aralıklarında arkadaşının karısına baktığını farkettim instagramda. Sorduğumda yok başka bişeye bakcaktım yok öyle olcaktı v.s geçiştiriyor. Ne yapmalıyım
acemi bir yalancı :) ne yapmalısınız buna yorum yapamam ama karşısında salak olmadığını farkettirin ona bu yalanlara inanmadığınızı bilsin.

Evli değilim bosanin demek istiyorum ama sizi de anlamaya çalışıyorum.maddi gücünüzü toplayın bence ve ayrılın. Bunu başka bir şey toparlayamaz. Haydi diyelim kadini sildi hatta instagrami kapattı. Ama sonuçta size rağmen başka birine ilgi duyabildi. İzledi.hep aklınıza gelecek güveniniz sarsilacak

Back
X