Erkek İnfertilitesi Eşim İnterfiliteydi Doktor Tüp Bebek Yaptırın Dedi Bir Ay Sonra Hamile Kaldım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Hoya

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2007
4.359
28
683
Isparta
merhaba üç senelik evliyim
eşim önce varikosel ameliyatı oldu
sonra değerleri düştü ameliyattan bir yıl sonra doktoru tüp bebek yaptırın canlı hücreleri kaybetmeyin dedi
eşim keçiboynuzu suyunu içti ve ısırgan tohumu çörekotu bal karışımını yedi (günde iki defa)
şimdi 5 haftalık hamileyim
düşük tehlikem var evdeyim
bu yöntemi denemelisiniz çünkü Rabbimin izniyle canlı hücre sayısı arttı

inşallah sağlıcakla bebişini kucağına alırsın hayırlı olsun darısı bizlerin başına
bu arada ısırgan tohumu ve çörek otu nu deneyeceğim eşime

eşim bir arkadaşından duymuş
arkadaşı da bizim durumdaydı
doktor ona da tüp bebek yaptırın canli hücreleri kaybetmeyin dedi
tüp bebek için alman hast. gidecekleri gün eşinin hamile olduğunu öğrendiler.
şimdi o da 4 aylık hamile
eşim keçiboynuzunu 6 dk. kaynattı 7. dakikada keçiboynuzlarını içinden aldı ve öyle içti sabah akşam.
bir kavanozda da bal çörekotu ısırgan tohumu ve cevizi karıştırıp onu da sabah akşam yedi
tabii en önemlisi kafanıza takmayın
İnşallah Allah hayırlıysa verir.:dance::sm_cool:

canım ya mıktarı onemlımı ne kadar koydun balını cevızı çorekotu ve ısırgan tohumunu inşşşşşşşşşş saglcakla bebişini kucagına alırsın

miktarı falan yok bol bol koydum zaten balın alacağı kapasite belli
teşekkürler inşallah Rabbim size de gösterir
alkisalkisalkis

canım teşekkurler deneyecegım

Sperm sayısı kaçtı eşinizin?Burada sayı ver hareketlilik çok önemli biliyorsunuz.Benim eşimin 800.000 civarlarında mesela bu sayı ile imkansız diye düşünüyorum.

sperm sayısı 11.400.000 di hareketsiz sperm yüzdesi %80 di
bence denemelisiniz
Allahın izniyle olmazlar olur
a.s

havacım merhaba benim eşimde de aynı problem var ameliyatoldu ama değerleri düştü sizin daha sonra azda olsa hiç yükselme göstermedimi değerleri ben bunu merak ediyorum

1 ARALIK 2008 değeri:18.600.000
mart 2008de ameliyat oldu
27 AĞUSTOS 2008 değeri:14.200.000
en son 9 mart 2009 da gitti ameliyattan bir sene sonra 11.400.000
doktor bu tabloya göre değerler düşüyüor bari kalan canlı sayısını kaybetmeyin tüp bebek yaptırın dedi
16 martta bu ilaca başladık keçiboynuzuna mart başında başlamıştık
ben şimdi 5 haftalık hamileyim
bence en önemlisi kafaya takmamak
ben bu durumu hiç umursamadım eşim hep üzülürdü
hatta ilacı da keçiboynuzu suyunu da hep kendisi yaptı
Allah vermedikten sonra olmaz derdim
bence deneyin
a.s

Gözün aydın cnm allah sağlıkla tamamlatsın hamileliğini ama dikkat et düşük tehlikem var demişsin.
Bu ay da olmmazsa bende deneyim bu karışımı tadı nasıl acaba bizim morfoloji düşük işe yararmı acaba bunda

sağol canım şimdilik iyiyim
tadı çok tatlı bence hemen başlayın
canlı sperm sayısını artırıyor.
darısı tüm isteyenlerin başına
delikafadulden

benim eşimdede hareket sorunu var .ileri hızlı % 4 çıktı deniycem.

canım çörekotu ve ısırgan tohumunu öğütüpmü koydun .

bu arada geçmiş olsun bebeğini inşallah sağlıklı kucağına alırsın.

Teşekkürler canım
ısırgan tohumunu dövülmüş aldık çörekotunu normal koyduk içine de ceviz bal
Rabbim tüm isteyenlere gösterir inşallah:Saruboceq:

denediniz mi arkadaşlar?
benim düşük tehlikem geçti.
şu anda 5 aylık hamileyim
mutlaka deneyin....yerimseniben

bizimde eşimde ilerı hareket 0 dı varikosel vardı prolaktın yüksektı testeron düşüktü doktor bıze bu tahlıllere bebek olmaz paranıza yazık dedı 3 ay dınlenme süresı verdı bende o dınlenmede suresınde hamiş kaldım 4 aylık oglum var Allah bagıslasın benım eşimde kecıboynuzu pekmezı yedı ıcıjne polen kattık sabah aksam 1 yemek kasıgı yedı Allahım olmayan herkese versın

ben buradan sperm eşinin sperm sayısı düşük olanlara şahit olduğum olayı yazayım.kardeşimin sperm sayısı toplam bir milyondu.ileri hareketlilik sadece 100 bin.varikoseldi.ameliyat oldu.beş milyona çıktı.bir ameliyattan üç aysonra clomen ve yanında bi ilaç kullandı onu hatırlamıyom.sayı fazla yükselmedi.sonra dopler yaptırdı varikosel nüksetmişmi diye.evet hafif nüksetmişti.bi daha ameliyat oldu.bu sefer hem sağ hem soldan oldu.sayı on milyona çıkmıştı.sonra yeni doktoru fsh istedi.dua et düşük çıksın demiş doktor.fsh gerçektende düşük çıkmıştı.işte bu durum onu kurtardı.çünkü kadınların tüp bebekte kullandığı hormon iğnesi verdi doktoru neydi ismi ya? profasi olacaktı galiba.o iğnelerden sonra 32 milyona çıktı sayı.hareketlikte yüzde otuzu geçmişti.yine çocuk olmuyordu.daha önce aşılama denemişlerdi hani sayı on milyonlarda iken.işte dktor bu durumu öğrenince eşinden e2 testi istemiş.meğer e2 yüksekmiş.onun tedavisini gördü.veee çocukları oldu şimdi üç çocuk sahibi oldular.doktorlara kalsa asla olmaz tüp bebekte bile şansı az görmüşlerdi.
diyeceğim eşinin sperm sayısı az olanlar önce ameliyat
sonra fsh Lh testi
yaptırsınlar.birde doktor faktörü önemli.diğer doktorları depresyon ilacı yazıp gönderiyorlardı.bi türlü ilaç yazmıyorlardı.tavsiyem sadece ürolağa değl aynı zamanda androloa bakılsınlar.son çare tüp bebek olmalı.zaten doktorlar arasında bile birlik yok .kimisi varikosel gerekli diğor.kimisi faydalı olmaz diyor.

arkadaslar benim esim azospermi ve tesede bulunamadi yaklasik 1,5 ay once olmustu teseyi.
sizin bu onerdiginiz seyler genelde az da olsa spermi olanlara
benim bunlari uygulamametkilermi
galiba bizde sperm uretimi yok bunun hakkinda duydugunuz seyler varmi? sebebi ne olabilir?
su gunlerde doktora gidemiyoruz testler icin bazi sebeplerden dolayi.ben o yuzden soruyorum ,benzer durumlar varmi ve cozum onerileri olarak
tesekkurler....

katılıyorum canım çok doğru yazmışsın opuyorumnanaktan tüp bebek son çare ama hemen anlamadan dinlemeden tüp bebek diyorlar lmaz:

heva cım umut oldun yine bana dediklerini yapıcam sende bebişini hayırlısı ile kucağına al kaydirigubbakcemile3 değerlerin eşimin değerleri gibi valla jinekoloğumun ve burda senin ve senin gibi arkadaşların sayesinde eylülde tüp bebeğe gitmekten vazgeçtik eşimle en azından 1 sene deniycem olmadı aşılama en son tüp bebekkaydirigubbakcemile5

ben birde kendi durumumu anlatmak istiyorum ben 2 sene korundum sonra bebek yapmaya karar verince gidip her türlü tetik tahlil yaptırdım hani bir şey varsa baştan bileyim diye Allaha şükür her şey yolunda çıktı eşim garibimde bir hevesle gidip test yaptırdı tabi sonuç şok kafamçokkarıştı ama biz hiç bebek çalışmasdı yapmadık doktorlara bunu söylüyorum yani tamam sayı normalin altında ama biz hiç normal yolla denemedik hemen tüp bebek diye yapıştıdılar lmaz: işte bu yüzden kimse güvenilir gelmedi bana bir jinekologum birde kaan aydos sağolsun sizin normal yolla olur bekleyin biraz deneyin dediler opuyorumnanaktan bunu niye anlattım çünki çok ciddi sorun yoksa sayı çok çok düşük değilse bence oluyor örneği hem burda kk de hem çevremde çok benim :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…