Eşim İnternet Metresinden Vazgeçmiyor

rivera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
507
23
98
Daha önce de aldatıldığımı yazmıştım. Şu an eşim binbir kavgayla reddedilenler listesini boylayan internet " takıntısını" engellemekten vazgeçmiş. Adamın telefonunu karıştırmaktan, internetten gsm operatörünün sayfasından telefonunu kendiminkine yönlendirmekten ve maillerini gizlice kontrol etmekten bıktım.Güvenmek isterdim ama olmuyor artık. hamile olmasam hiçbirine girişmeyeceğim direkt terk edeceğim ama nerede? Bana bir çare lütfen.

O kadına kendisini ciddiye aldığımı düşündürmek istemiyorum. Bugün eve geldi eşim yine ağzından kerpetenle laf alınıyor. kadının cevapsız çağrısı telefonda.Belli ki arkasından aranmış ve kötü geçmiş. Yüz asık.

Keşke hamile kalmadan önce iyi düşünseydiniz. Bir kere alışmış dışarıdaki kadınlara şimdi onunla konuşmasını engelleseniz de bir başkasını bulmasını engelleyemezsiniz. ışiniz zor valla aklıma da bir çözüm gelmedi hamile olmasanız beklemeye değmez terkedin diyeceğim ama masum yavrunun da bir günahı yok ki...

şimdi internete mi metres diyorsunuz yoksa internet üzerinden eşinizin fingirdediği kadına mı diyorsunuz?
aldatılmayı kabul etmek devamınıda kabul etmektir. işiniz çok zor.güven duymadığınız bir ilişkiyi sürdürmek hem sizi psikopatlaştırır, hem eşinizi..bu ortamda çocuk büyüteceksiniz. yazık değil mi çocuğa? şimdiden mutsuz, eşinin telefonu üstbaşını , bilgisayarını karıştıran bir annesi var. çocuk bunları normal algılayarak büyüyecek. sonrasını senaryolştırıp iç karartmıyım ben..
ama çok zor...

yemin ediyorum midemi Bulandırıyor Böyle erkekler de.. o kadın eğer evli olduğunu Bile Bile konuşmaya devam ediyorsa o daha da mide Bulandırıcı... Seni de Bebeğini de hak etmiyor Bu adam. keşke terkedeBilsen..

Çok haklısınız ama ne yapıyım bilmemek daha mı iyi

yemin ediyorum midemi Bulandırıyor Böyle erkekler de.. o kadın eğer evli olduğunu Bile Bile konuşmaya devam ediyorsa o daha da mide Bulandırıcı... Seni de Bebeğini de hak etmiyor Bu adam. keşke terkedeBilsen..

evet biliyor evli olduğunu bence birazda o yüzden yapıyor. Kendi kocası terk etmiş baskasıyla aldatıp herkesin başına gelsin istiyormuş yazışmalarda dediğine göre

içini karartmak istemem ancak buna ses çıkarmazsan ve kabul edersen hayatın boyunca aldatılırsın..

evliliğimizin 2. senesi dolmuştu hamile kaldığımda o yüzden açıkçası şüphe etmedim eşimden bir güvensizlik yaratıcı durum olmadı şu ana kadar.Mail şifresi bile gizli değildir. telefonunu hiç saklamadı ne biliyim benden sakladığı bir şeyi yakalamadım. Düşünmedim de değil yani.Olumsuz bir şey yoktu sadece. Böyle bir adam değildi yani.

karşınıza alıp açık açık caydırıcı bir şekilde konuşun..

neleri göze aldığınızı bilmediğim için bundan daha fazlasını söyleyemiyorum..

Hamilesiniz diye ona mecbur değilsiniz, kusura bakmayın ama böyle bi ortamda büyüyen bir çocuk ne kadar sağlıklı olabilir ki... En azından terkediyomuş gibi yapıp gözdağı verin böyle bekleyip ajan olmak sadece sizi yıpratır

bence şimdi kabul ederseniz ömür boyu kabul etmek zorunda kalacaksınız. açık açık söyleyin eşinize, devam edecekse çocuğu ve sizi göremeyeceğini belirtin.

ailevi ve maddi durumunuzu bilmiyorum tabi ama eşiniz ona mecbur olduğunuzu düşünüyorsa daha rahatt davranacaktır.

Yapacak tek şey, hamile bile olsanız, yolları ayırmak malesef. Ya da kabullenmek, sesinizi çıkarmamak, katlanmak, ezilmek. Hamile olmanız demek, iki tarafında sorumluluğu demek. Hem çocuğunu taşıyacağım, oda başkalarıyla nette ya da başka yollarla gönlünü başkalarıyla eğlendirecek. Kusura bakmasın, ben eşime böyle bir hak veremem.

Eşinizle illa devam edeceğim diyorsanız, sizi gerçekten kaybetme korkusunu yaşamalı. Düzelirse düzelir, düzelmezse illa katlanırım diyorsanız, birşey diyemeyeceğim.

Bana kalsa, uğraşmaya bile gerek yok ya. Çünkü daha önce de aldatmış sizi. Buna dur demezseniz ve kabul ederseniz, bunu yaşamaya mahkumsunuz demektir. Çünkü siz izin veriyorsunuz buna.

O kadina mesaj cekin bence allaha havale ettiginizi hamile halinizle kendinizi caresiz hissettiginizi ama onlara acidiginizi ne kadar rezil olduklarini ve vijdansiz olduklarini soyleyin ve esinizle yollarinizi ayirin cunku siz hamileyken size bunu reva goren esiniz korkmuyorda sizmi korkuyorsunuz?????

eşiniz de bebek istiyor muydu?
eğer baba olmayı çok istiyorsa onu bebekle tehdit edin.
bu çocuğu aldırırım yada doğursam bile yüzünü göstermem sana diyin.
o kadınla da mutlaka konuşun. biz bir bebek bekliyoruz. eşimle bunu bile bile devam edeceksen ben çekileyim bu kadar seviyesiz ilişkilere gelemem diye yazın. o kadında nihayetinde insan. belki de vazgeçer yada kocanız vazgeçer.. belki de siz vazgeçersiniz. ama mutlaka konuşmalı bu durumu kabul etmemelisiniz.

cnm sen bu evliliği sürdürme yolundasın zaten evt bazen çaresizlikle insanı istemediği hayatta iter ama şu kadarını söyleyim hiç bişey için geç olmadam en başta bitir bi kez iki z üç kez derken ztn ne halle gelmişiniz gün gelicek iyice kötü olacaksınız yazık o çocuğa mutsuz bi ortamda yetişmektense ayrı ama huzurlu ortamda yetişsin eğer ayrılıncak cesaretinde yoksa hiç kafanı yorma valla çekmeye mahkumsun göz yumayın erkeklere değmez giden asla gelmez üzgünüm ama doğrular

inanamıyorum ya ilişkilerin çivisi çıktı neler okuyoruz burada ........canım çok zor haklısın bebek olunca hele ama baksana vazgeçmiyo adam çocuk olsa nolcak yarın öbürgün gene ortada bırakmıyca ne belli ..al karşına ciddi ciddi konuş böyle olursa ayrılıcam de bakalım kesin konuş ama....

bekara koca boşaması kolay diyicekler bu sözüm üzerine belki..
böyle bir evlilikten nasıl bir hayır bekliyosunuzda birde o evliliğin ortasına bi çocuk düşürüyosunuz şaşırtıcı
bu şekilde hayat çekilmez,ajan değilsiniz,eşsiniz,anne olucaksınız..ama ajan olmamalısınız!
boşanmanız 3 ünüz içinde hayırlı olucaktır kanımca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…