Eşim intihar etti sanırım! Acil yardım! :(

Yormaz olur mu? Ama ortada bebek olunca engellenmiyor ki öyle. Bir de aldatmadı, yalan söyledi bir kadınla buluştu. Kadının rahat konuşmaları falan canımı sıktı. Eşimin izin vermesi.
Yalan söyleyip evlilik birliğini sarsacak hareketler de aldatmadır bana göre.
Ne yani, buluştuğu kadınla aynı yatağa girmedi diye aldatmış olmuyor mu?

Muhtemelen ilk randevusuydu kadınla, beceremedi, fırsatını bulsaydı onu da yapardı,ergen oğlanlar gibi elini tutup sohbet etmek için buluşmadı herhalde kadınla.

Bu tip adamların tek derdi var başka kadınlarla farklı heyecanlar yaşamak, inanmayın ağlayıp sızlamasına,intihar blöfüne.

Yalan söyleyip evlilik birliğini sarsacak hareketler de aldatmadır bana göre.
Ne yani, buluştuğu kadınla aynı yatağa girmedi diye aldatmış olmuyor mu?

Muhtemelen ilk randevusuydu kadınla, beceremedi, fırsatını bulsaydı onu da yapardı,ergen oğlanlar gibi elini tutup sohbet etmek için buluşmadı herhalde kadınla.

Bu tip adamların tek derdi var başka kadınlarla farklı heyecanlar yaşamak, inanmayın ağlayıp sızlamasına,intihar blöfüne.
Haklısınız bana göre de aldatmanın bir derecesi gibi. İş için buluşmuş 15 dk oturup video vermiş ve ayrılmış. Avukata isterseniz kayıtları alalım pastaneden demiş.

Bir insan kardeşlerine hakkınızı helal edin kızıma iyi bakın vs. yazarsa kendine zarar verecek izlenimi verir ama şimdi merak ettim eşiniz ne zaman atmış ve ailesi ne yapmış bu mesajları okuyunca? Sizin gibi telaş yapıp abileriyle ilgilenmişler mi?
Kardeşi annemlerin evi yakın diye bana haber verdi ben de hemen ulaştım konuştum kendisibe. Şöyle söyleyeyim senaryosunu çizmiş kafasında dün baba küvette yatmaktan orada bulunmaktan bahsediprdu. Gelin de ciddiye almayın :/

İnş dönmeyi düşünmüyorsunuz böyle birine... çünkü sağlıklı biri değil ( akıl olarak) .Stockholm sendromu yaşıyorsunuz resmen . Sizde destek alıyor musunuz bireysel olarak?

İnş dönmeyi düşünmüyorsunuz böyle birine... çünkü sağlıklı biri değil ( akıl olarak) .Stockholm sendromu yaşıyorsunuz resmen . Sizde destek alıyor musunuz bireysel olarak?

bence dönecek çünkü aldatma olarak düşünmediği şey aslında bir aldatma ve konu sahibi hayır aldatmamış sadece kızla buluşmuş diye aklıyor kocasını

sakin gitme sakin.
ani bi sinir krizi gecirip karisini colugunu cocugunu oldurenleri goruyoruz duyuyoruz.
bebegini dusunuyosan gitme..
bu adam madem intihar etme egiliminde ailesinin eli armut mu topluyo.nirmalde bunu duyan anne baba kosa kosa evladinin yanina gider.
bak sen eger gidersen esin umitlenir ve her hatasinda ben yine bi blöf yapiyim da donsun bana der.
blöf ya da değil bunu hickimse bilemez ani sinirden neler yapar insanoglu
ama sen ailesine haber ver hemen onlar ilgilensin.tek birakmasinlar kocani.annesi babasi yahu ilgilensinler evlatlariyla.sen esini sakinkestiremezsin hic bi sekilde.ancak geri donersen sakinlesir.yoksa bosuna gitme eve daha cok tartisma olur bu sefer sana zarar verir.
ama sanki sen bariscakmissin gibi geldi bana da yalniz adam manyak farkinda misin bicak koymakar masaya icmeler falan.ya sana bebegine zarar verirse diye hic korkmuyomusun.kendinden once bebegini dusun en azindan lutfen gitme.anasi var babasi var onlar gitsin.
ya da illa bariscan hemen barisma.ailesi biraz sakinlestirsin esini eve donme hemen.kendine ceki duzen versin bi uzman yardimi alsin.bu psikolojiyle evlilik yurumez.evliligi gec canin tehlikede
Papatyakb Papatyakb
Ailesi Allahlık!!!! Onlar ayrıca sinirimi bozuyor. Öyle gamsız vurdumduymaz bir aile daha yoktur herhalde! Kaç bin kez sorunları anlattım çözüm aradım ailesinden ama araya büyük olarak bile giremediler. Ennn fazla yapmayın etmeyin demek oldu. Biraz büyüklüklerini bilselerdi bu iş bu noktalara varmazdı. En başından beri hayalet gibi davrandılar. Böyle annelik babalık olmaz diye anlattım son konuşmamda annesine değişen bir şey yok, yine sessiz sedasız öylece bekliyorlar. Eşim ailesini kandırır ikna eder gerekirse söz verir ama kafaya koymuşsa ben dönmüyorum diye böyle bir şey yapar diye korkuyorum. Haftasonu kızıma doğum günü yapacağım uğraştığım şeylere bakın! Çok sibirlerim bozuk..

Seanslara birlikte gidiyoruz bazen de tek başımıza. Haklısınız benim de sağlığım kalmadı.

bence dönecek çünkü aldatma olarak düşünmediği şey aslında bir aldatma ve konu sahibi hayır aldatmamış sadece kızla buluşmuş diye aklıyor kocasını
Bende öyle hissettim . O kadar sindirilmiş ki aldatılmayı aldatılma olarak görmüyor . Biz ne desek boş hayat kendi hayatı.

gitme, ailesine haber ver, oğullarıyla ilgilensin.
seni suçlamalarına izin verme. kazık kadar adam, kendi canı, naparsa yapsın, ister ölsün ister yaşasın ama faturayı sana kesmesine izin verme.
bal gibi de bişiler karıştırmış işte.
sen onun eziyetleri karşısında, senin yüzünden deyip kendini kestin mi? hayır.
ee ona noluyo!
kendi ailene de herşeyi olduğu gibi anlat. resmen sana kendi canıyla şantaj yapıyor.

Bunu blöf olarak yapmış bile olsa bir daha çocuğumu eşimle aynı eve sokmam. Neler duyuyoruz cinnet geçirip eş çocuk öldürüyorlar. Bence tek başınıza tedaviye devam edin. Çocuğunuz sağlıklı bir anne ile büyüsün en azından.

Back
X