- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
- Konu Sahibi gulceayyuzlum
Bide ben girişimcilik kursuna gitmiştim zaten belli bir süre ki 1 süre yılları bulabilir kar elde etmeyi beklememek lazimmis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi ozamanbizimde bir yila3ay kaldiBide ben girişimcilik kursuna gitmiştim zaten belli bir süre ki 1 süre yılları bulabilir kar elde etmeyi beklememek lazimmis
Sanirim 4ortagin kafasi ticarete calisiyorAlışverişi pahalı yerlerden yapıyorlar galiba yukarıda 6 küsüre domates alıyorlar demişsin sanırım marketten ama toplu olarak halden alsanız daha ucuza gelir mesela alışverişlerini kontrol edin derim.Un vs bunları nasıl alıyorlar mesela 50 kg çuvalla mı kilo hesabımı?
O Zaman eşiniz olaya el atsın derim malzemeleri pahalı yerden almasınlar mesela aynı ürünü farklı yerlerden alsınlar alışveriş nereden yapıyorlar mesela.Sanirim 4ortagin kafasi ticarete calisiyor
Gecen gun diger ortak giyorki
_biz bir tepsi boregi 200aliyoduk
O 130 bu nasil bir kafadir anlamadim
Siz dusunun artik
Bir imalat haneye giren o kadar malzeme varki findigi fistigi kim bilir daha ne aciklar varki 2000tl bile odeme kalemlerine yetmesi saka gibi
Ayda 60bin tl ediyor
Ya arkadas bu kazancin hicmi kari olmaz
Sanirim 4ortagin kafasi ticarete calisiyor
Gecen gun diger ortak giyorki
_biz bir tepsi boregi 200aliyoduk
O 130 bu nasil bir kafadir anlamadim
Siz dusunun artik
Bir imalat haneye giren o kadar malzeme varki findigi fistigi kim bilir daha ne aciklar varki 2000tl bile odeme kalemlerine yetmesi saka gibi
Ayda 60bin tl ediyor
Ya arkadas bu kazancin hicmi kari olmaz
Neyaptınız diyecektim ki daha sarpa sarmışsınız 4 ortak huhh dedim
Hani sen sarma sarıcaktın gidicektin ? Eşin ilgilenmiyosa sen ilgilenebildiğin kadar ilgilen .
130-200 ne anlamadım nedemek istediğini ?
Ben orayı şöyle anladım ortağın birisi bir tepsi böreği 200 alıyorduk,4.ortak ise 130 alıyoruz demiş ben öyle anladım.
Bilemiyorum ki acaba ortaklardan birisi farklı fiyat mı veriyor mesela bir tepsi böreği 200 satıyoruz deyip diğeri hayır 130 mı satıyoruz dedi bence konu sahibinin el atması gerek olaya aslında ilgilenmeleri gerek.Gene anlamadım :)
Börek burda yapılıyo olması lazım imalat yapıyolar sonuçta
Bilemiyorum ki acaba ortaklardan birisi farklı fiyat mı veriyor mesela bir tepsi böreği 200 satıyoruz deyip diğeri hayır 130 mı satıyoruz dedi bence konu sahibinin el atması gerek olaya aslında ilgilenmeleri gerek.
Borek imalati bizde yok.unlu mamuller uretiliyor.borek uretimi daha farkli bir dizayn gerektiriyor.Gene anlamadım :)
Börek burda yapılıyo olması lazım imalat yapıyolar sonuçta
Burada yazilanlari bazen esime anlatiyorumBilemiyorum ki acaba ortaklardan birisi farklı fiyat mı veriyor mesela bir tepsi böreği 200 satıyoruz deyip diğeri hayır 130 mı satıyoruz dedi bence konu sahibinin el atması gerek olaya aslında ilgilenmeleri gerek.
Bulca is artik bizden cikti sayilirO Zaman eşiniz olaya el atsın derim malzemeleri pahalı yerden almasınlar mesela aynı ürünü farklı yerlerden alsınlar alışveriş nereden yapıyorlar mesela.
Yani sorması gerek birisi 200 alıyorsa birisi 130 alıyorsa arada 70 lira fark var,mesela bu tür yerlerde gıda ürünü saten yerlerde en uygunu alınmaya çalışılır toplu alınır market yerine hal-toptancı gibi yerlerden alınır.Burada yazilanlari bazen esime anlatiyorum
Biz kadinlar hep uyanikca dusunuruz
Mesela bende sunu dusunuyorum
Bir tepsi boregi aylardir neden o kadar pahaliya almislar yada domatesi yada kimbilir daha neleri
Esime soyliyince kiziyor faturalari gormek istiyorum,yada hergun ciroyu bilmek istiyorum ama nedense olmuyor
Adam en sonund tamamen isi ipini birakti
Hatta 4.kisiyi bile arayipta ne yapiliyor diye bilgi almiyor
Yolunda gitmeyen bazi aciklar var gibiee o zaman ayrılsın ortaklıktan demek ki adam para kaçırıyor sizden
niye bıraktı eşiniz öyle şey mi olur
hem bir sürü para yatıracağım bir işe hem de onun idaresini başkasına bırakacağım yok öyle dünya
o adam o zaman istediği gibi at koşturur