• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim is kurdu fakat yolunda gitmiyor:((

Bide ben girişimcilik kursuna gitmiştim zaten belli bir süre ki 1 süre yılları bulabilir kar elde etmeyi beklememek lazimmis
Iyi ozamanbizimde bir yila3ay kaldi
Evet artik cope malzeme gitmiyor
2000.2500.ciroyla gene 4 ortagi aldilar bu kafaylan 5 olur
Esim artik hic ilgilenmiyor

Alışverişi pahalı yerlerden yapıyorlar galiba yukarıda 6 küsüre domates alıyorlar demişsin sanırım marketten ama toplu olarak halden alsanız daha ucuza gelir mesela alışverişlerini kontrol edin derim.Un vs bunları nasıl alıyorlar mesela 50 kg çuvalla mı kilo hesabımı?
Sanirim 4ortagin kafasi ticarete calisiyor
Gecen gun diger ortak giyorki
_biz bir tepsi boregi 200aliyoduk
O 130 bu nasil bir kafadir anlamadim
Siz dusunun artik
Bir imalat haneye giren o kadar malzeme varki findigi fistigi kim bilir daha ne aciklar varki 2000tl bile odeme kalemlerine yetmesi saka gibi
Ayda 60bin tl ediyor
Ya arkadas bu kazancin hicmi kari olmaz

bence bu işte bir sıkıntı var. zira yeni kurulan yani 1,5 yıllık bir iş için olanları söylüyorum.
iş hayvancılık işi. eve para girmiyor. yoğurt, süt, yağ gibi ürünlerden elde edilen kazanç çiftliği çeviriyor. yani hayvanların yemi, veterineri, elektrik gideri, işçi gideri, bazen çiftliğe bakım gideri falan filan.
ama bir kurban bayramında 100 er bin kar alıyor ortaklar. ha ihtiyaç yoksa bunu tekrar hayvan alımına bırakıyorlar.
sizde ki durum biraz sorunlu yani.

tasarımcıyım.. bence mekan nasıl ona bakmak lazım madem elit bir yerde .. cevreyi gözlemleyin genelde plaza insanı mı var oralarda o zaman salaş yer olmaz daha entellektüel bir mekan olmalı fiyatlar zaten pahalı olsun öle yerlerdeki insanlar vmerakldıır phalı yemeye içmeye algıları zaten pahalıysa kalitelidir şeklinde oluyor genelde. masa sandalyeleriniz bence reenkli değişik modeller olsun..
avizeler sarkıt olsun birsürü rengarenk.. birkaç antika koyun cafeye aksesuar.. temiz oldugu da belli olsun camından servisinden tamamdır.. kampanyalar yapın önce reklamcılara ozalitçilere bastırın cama yapıstırın yada kapıya konan ayakta durandan yaptırın instagram a fotolar atın yaptıgınız yemekleri paylasın insanları otururken cekin ... yemek sepeti anlasın

Siz dusunun artik
Bir imalat haneye giren o kadar malzeme varki findigi fistigi kim bilir daha ne aciklar varki 2000tl bile odeme kalemlerine yetmesi saka gibi
Ayda 60bin tl ediyor
O Zaman eşiniz olaya el atsın derim malzemeleri pahalı yerden almasınlar mesela aynı ürünü farklı yerlerden alsınlar alışveriş nereden yapıyorlar mesela.

Siz dusunun artik
Ayda 60bin tl ediyor

Neyaptınız diyecektim ki daha sarpa sarmışsınız 4 ortak huhh dedim

Hani sen sarma sarıcaktın gidicektin ? Eşin ilgilenmiyosa sen ilgilenebildiğin kadar ilgilen .

130-200 ne anlamadım nedemek istediğini ?

Neyaptınız diyecektim ki daha sarpa sarmışsınız 4 ortak huhh dedim

Hani sen sarma sarıcaktın gidicektin ? Eşin ilgilenmiyosa sen ilgilenebildiğin kadar ilgilen .

130-200 ne anlamadım nedemek istediğini ?

Ben orayı şöyle anladım ortağın birisi bir tepsi böreği 200 alıyorduk,4.ortak ise 130 alıyoruz demiş ben öyle anladım.

Bir elemana tanıtım amaçlı yoldan geçenlere şık sunumlarla ürünlerinizden,tadımlık servisler verdirin.
Aynı muhitteki kazancı çok mekanlara gidip araştırma yapın ne farklar var.
Başında durulmayan,emek verilmeyen,uğraşılmayan hiç bir mekan kazanca geçmez.

Gene anlamadım :)
Börek burda yapılıyo olması lazım imalat yapıyolar sonuçta
Bilemiyorum ki acaba ortaklardan birisi farklı fiyat mı veriyor mesela bir tepsi böreği 200 satıyoruz deyip diğeri hayır 130 mı satıyoruz dedi bence konu sahibinin el atması gerek olaya aslında ilgilenmeleri gerek.

Bilemiyorum ki acaba ortaklardan birisi farklı fiyat mı veriyor mesela bir tepsi böreği 200 satıyoruz deyip diğeri hayır 130 mı satıyoruz dedi bence konu sahibinin el atması gerek olaya aslında ilgilenmeleri gerek.

Aynen canım daha ceplerine para girmemiş 2000-2500 ciro kötü değil aslında ama ortada kar yok.

Burada yazilanlari bazen esime anlatiyorum
Biz kadinlar hep uyanikca dusunuruz
Mesela bende sunu dusunuyorum
Bir tepsi boregi aylardir neden o kadar pahaliya almislar yada domatesi yada kimbilir daha neleri
Esime soyliyince kiziyor faturalari gormek istiyorum,yada hergun ciroyu bilmek istiyorum ama nedense olmuyor
Adam en sonund tamamen isi ipini birakti
Hatta 4.kisiyi bile arayipta ne yapiliyor diye bilgi almiyor

O Zaman eşiniz olaya el atsın derim malzemeleri pahalı yerden almasınlar mesela aynı ürünü farklı yerlerden alsınlar alışveriş nereden yapıyorlar mesela.
Bulca is artik bizden cikti sayilir
Sonki ortak %40la ortak olmus.ve tum yo etim onda
3.ortak ki bu yakinimiz sahis hic gitmiyormus artik:(
Ilk ortagimiz isin basinda
Gecengun durumu toplamaya basladiklarini soyledi
Akilli uyanik bir genc
Ins yakin zamanda bir bilgim olursa??? Sizle durumu paylasicam
Ya bisey diyimmi dukkandan ilk kazandigim paraylan arkadaslarima yemek ismarliyicam diye bi sozum var od hikaye oldu

Burada yazilanlari bazen esime anlatiyorum
Biz kadinlar hep uyanikca dusunuruz
Mesela bende sunu dusunuyorum
Bir tepsi boregi aylardir neden o kadar pahaliya almislar yada domatesi yada kimbilir daha neleri
Esime soyliyince kiziyor faturalari gormek istiyorum,yada hergun ciroyu bilmek istiyorum ama nedense olmuyor
Adam en sonund tamamen isi ipini birakti
Hatta 4.kisiyi bile arayipta ne yapiliyor diye bilgi almiyor
Yani sorması gerek birisi 200 alıyorsa birisi 130 alıyorsa arada 70 lira fark var,mesela bu tür yerlerde gıda ürünü saten yerlerde en uygunu alınmaya çalışılır toplu alınır market yerine hal-toptancı gibi yerlerden alınır.

ee o zaman ayrılsın ortaklıktan demek ki adam para kaçırıyor sizden
niye bıraktı eşiniz öyle şey mi olur
hem bir sürü para yatıracağım bir işe hem de onun idaresini başkasına bırakacağım yok öyle dünya
o adam o zaman istediği gibi at koşturur
Yolunda gitmeyen bazi aciklar var gibi

Back
X