• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim is kurdu fakat yolunda gitmiyor:((

Aslinda onerilerinize ihtiyacim var.
Ne yapmali yasil yapmaliki, gunluk ciromuz yukselsin

Esim uc ay evvel cilginca bir kara verip bir arkadasiyla pasta cafe acti.
Luks bi semtte ustelik
ilk iki aylik cirosu zarar((

Tabi dukkan cok yeni taninmasi ve oturmasi lazim biliyorum ama
inanin urunkerimiz birinci kalite yag,un ,seker ve malzemlerden yapiliyor cogu teregli.
is boyle olunca uretim maliyeti cok yuksrliyo ve satilmayan gunluk mallar cope atiliyo

Dusunuyorumda satis yapanlar hep at eti ya esek atiyla ya kotu pis yagla kuflu unla parayi goturuyor
biz temiz is yapiyoruz diyemi olmuyo,:))

Acaba ne yapmaliki dukkana bi hava ,albeni katsak da musteri toplasak ne dersiniz.
hep at eti ya esek atiyla ya kotu pis yagla kuflu unla parayi goturuyor
biz temiz is yapiyoruz diyemi olmuyo,:)) Ne biçim bir cümle/algı bu Biz at eşek eti seven milletiz öyle mi diyelim sana.Bu iş ticaret işi.Profesyonellik,lokasyon,şans,rızık...bir sürü şey yazılabilir.Her pastane cafe at eti mi satıyor.(et ne alakaysa)

hep at eti ya esek atiyla ya kotu pis yagla kuflu unla parayi goturuyor
biz temiz is yapiyoruz diyemi olmuyo,:)) Ne biçim bir cümle/algı bu Biz at eşek eti seven milletiz öyle mi diyelim sana.Bu iş ticaret işi.Profesyonellik,lokasyon,şans,rızık...bir sürü şey yazılabilir.Her pastane cafe at eti mi satıyor.(et ne alakaysa)
Aman canım ya pardon
cünkü memleketin hiç bi yerinde Allaha şükür kötü et ,kötü yag kötü yumurta kullanılmıyor.
Kacak igrenç konteynılarda kırnaklı hayvan girişi yapılmıyo
bilemedim catlak yumurtalar yarı fiyatına verilmiyo.
bilemedim işte trans yagla kırk kere tatlılar kanserojene dönüştürülmüyo
Bilemedim cahillik işte

Birde burada ne benim cafemin adı var.
nede baska yerlerin ne akaka atarlanıyorsunuz.
evet yazmasaymışım iyiymiş fakat
Zaman zaman oturdugum yerde cok iş yapan yerler bile saglık bak.sitesinde yayınlamdı işte.

Aman canım ya pardon
cünkü memleketin hiç bi yerinde Allaha şükür kötü et ,kötü yag kötü yumurta kullanılmıyor.
Bilemedim cahillik işte

Zaman zaman oturdugum yerde cok iş yapan yerler bile saglık bak.sitesinde yayınlamdı işte.
canım sen onu bunu boşver yeni durumlardan bahset :))

Sonuç ne oldu işler nasıl.
Bulcacım
gecen aklıma sen geldin ve dedimki bu arkadasa söz vermiştim güzel haber vericem olursa diye
sonuçç
iki aydır kiralarımızı,personel giderlerimizi karsılaya biliyoruz.
Allaha şükürler olsun
henüz cebim 1tl görmedi ama olsun yeterki kapanmasın
dükkanda 6 kişi calışıyor ve ilk etapta onların mağdur olmaması cok önemli
bekleyin size yakın zamanda süpriz bir haberle geri dönüceğim:)

ne güzel bir konuymuş bu böyle, valla ben de nerede diye sormak istedim hem deniz kenarı hem butik cafe :kahve: tam benlik:KK36:
arkadaşlar o kadar güzel fikirler vermişler ki yazacak bir şey kalmamış :)
Sadece şunu demek isterim, kuru pasta tarzı şeyler varsa onlar hemen bayatlamaz her gün yapıp yapıp atmayın yazıktır

Aman canım ya pardon
Bilemedim cahillik işte

Senin şu an yazdığın bu yorumunla,daha önce yazıp benim de ona göre cevap verdiğim bu yorumun "Dusunuyorumda satis yapanlar hep at eti ya esek atiyla ya kotu pis yagla kuflu unla parayi goturuyor
biz temiz is yapiyoruz diyemi olmuyo,:)) " yorumun konu olarakta içerik olarakta farklı.Yoksa ülkede sahtekarlık yapıldığı senin şu yukarıda anlatığın şeyler malumumuz kimse inkar etmiyor.

ne güzel bir konuymuş bu böyle, valla ben de nerede diye sormak istedim hem deniz kenarı hem butik cafe :kahve: tam benlik:KK36:
Sadece şunu demek isterim, kuru pasta tarzı şeyler varsa onlar hemen bayatlamaz her gün yapıp yapıp atmayın yazıktır
Bu konu bazı arkadaşlara iş fikride yarattı:)
Muazzam öneriler gerdi
ilk aylar zor süreclerdi oldukca borclandık tam debir ettik derken yeni bir kan yeni bir ortakla işimizi büyütüyoruz inşallah.
Dükkanda tadilata gidildi
değişik el yapımı ürünlerle inanılmaz bir menüye sahibiz.
burada arkadaslarında desteğiyle
eşime ürünleri ziyan etmemeyi hiç değilse iki gün satabiliceklerini,nitekim ben de evimde yaptıklarımı cok rahat 3gun tüketiyorum:)
İşte böyle böyle derken bu ay ki kiramız hazır.
son zamanlarda ümlü isimlerde ugrar oldu:nazar:
Bulumduğumuz ilceye göre fiyatlarımız oldukca iyi

Bulcacım
gecen aklıma sen geldin ve dedimki bu arkadasa söz vermiştim güzel haber vericem olursa diye
sonuçç
iki aydır kiralarımızı,personel giderlerimizi karsılaya biliyoruz.
Allaha şükürler olsun
henüz cebim 1tl görmedi ama olsun yeterki kapanmasın
dükkanda 6 kişi calışıyor ve ilk etapta onların mağdur olmaması cok önemli
bekleyin size yakın zamanda süpriz bir haberle geri dönüceğim:)
Çok sevindim adınıza inşallah dahada iyi olur,yeni ürünlerin de faydası olmuştur aslında gelen ünlülerden rica etseniz misal sayfalarında paylaşsa daha çok kişiye ulaşır.

Kendi işim yoluna girmiş gibi sevindim.
Yazmasamda hiç takipteydim içimde bir umut vardı bol kazançlar işveren kazansın ki bizde iş bulalım :)

Bu konu bazı arkadaşlara iş fikride yarattı:)
Muazzam öneriler gerdi
ilk aylar zor süreclerdi oldukca borclandık tam debir ettik derken yeni bir kan yeni bir ortakla işimizi büyütüyoruz inşallah.
Dükkanda tadilata gidildi
değişik el yapımı ürünlerle inanılmaz bir menüye sahibiz.
burada arkadaslarında desteğiyle
eşime ürünleri ziyan etmemeyi hiç değilse iki gün satabiliceklerini,nitekim ben de evimde yaptıklarımı cok rahat 3gun tüketiyorum:)
İşte böyle böyle derken bu ay ki kiramız hazır.
son zamanlarda ümlü isimlerde ugrar oldu:nazar:
Bulumduğumuz ilceye göre fiyatlarımız oldukca iyi
Maşallah çok güzel haber bunlar:nazar::KK71:
ben ilk sayfaları okudum şu aralar yıl sonu malum işler yoğun ama sakinleşince vakit buldukça konunun devamını okuyacağım inşallah ;)
Benim de uzun yıllardır hayalim bir butik cafe açmak ama inşallah bi 10-15 sene sonra olabilecek bir şey bu
ben de kurslara gidiyorum, zaten mutfağı severim dolayısıyla okurken ben de ilham alıyorum açıkçası :KK68:
bana özelden işletmenizin adını ve yerini yazarsanız sevinirim merak ettim gerçekten

Kendi işim yoluna girmiş gibi sevindim.
Yazmasamda hiç takipteydim içimde bir umut vardı bol kazançlar işveren kazansın ki bizde iş bulalım :)
Yaaa cok tesekkür ederim:)
ben burada işletmemin ismini vermedim.
ben buradaki arkadaşlardan maddi değil manevi destek beklemiştim.

Hepsi sagolsun,o güzel duygu,düşünce ve dualarını esirgemedi.
İştee tamda isteğim buydu.
işletmemizde 6 personel tam primli, tam hak ettikleri ücretle vede insanı calışma sartlarında calışıyorlar.
Ben bu hususlara cok dikkat ediyorum
birde su var ki
dükkanın kapanmamasını istemememdeki diger bi sebepte iş kapısı olmasıydı.

Sosyal medyada cafenizde etiketleyip resim paylasana bi pasta kahve hediye kampanyasi yapmaniz da guzel reklam olabilir
Evet cok guzel bir fikir
bizde yer bildirimi yapanlara indirim yapıyoruz:))
Her bir gün için indirimli ürün var

Şimdi iki güne cıkarttık sakla sürecini
ikinci günün sonunda kalanları ki kalmıyor artık:)
ya calışanlar göturuyor
ya etrafı temizleyenler

Aklıma yeni bi tanıtım geldi:)
Kk ya reklam vermek
hatta benim bi konum var burada
biraz şikayet içerikli,adeta reklamlar gözümüze sokuluyor ya dur en iyisi ben buraya bi reklam verdirtiyim böylece isim vermemde etik hale gelir:)

Back
X