• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim is kurdu fakat yolunda gitmiyor:((

Öncelikle bir Facebook veya instagram hesabı açın cafenin adına ve tanıtım yapın bol bol. Hatta mutfakta ütün hazırlanırken Çek'im yapın video koyun ki temizliği görsünler. Kampanyalar yapın muhakkak günün belli saatlerinde. Mesela 12.00-15.00 arası porsiyon pasta yanına kahve hediye gibi.
Yemek sepeti gibi bi siteyle anlaşma yapın yada grupanya,yakalaco,markapon gibi yerlerle anlaşmalar yapın hiç beklemediğimiz şekilde reklamınız olur. Başka aklıma bişi gelirse yazarım :)
Super hemen aciyorum

Bak arkadaşlar ne güzel fikir vermiş hele triskadan nagmeler Helal yani:dondurma: atılacak ama yenecek olanları kapının önüne asın hani şu simit için yapılıyor ya istanbullda falan ....ihtiyacı olanlar için sizde böyle yapın hem çöpe gitmez hem de ihtiyacı olanın işini görür :dondurma:fark yaratırsınız bir de:KK45:

Ya zaten bu cafe pastane falan ilk Zaman çok kâr etmez ama tutmaya başladıkça önünü alamazsınız :) dediğim siteleri inceleyin muhakkak. Şimdi herşey sosyal medya
Insallah onunu alamadigimizda buradan yardimci olan arkadaslara ozel davetiye yolluyucam
bendensiniz

Bak arkadaşlar ne güzel fikir vermiş hele triskadan nagmeler Helal yani:dondurma: atılacak ama yenecek olanları kapının önüne asın hani şu simit için yapılıyor ya istanbullda falan ....ihtiyacı olanlar için sizde böyle yapın hem çöpe gitmez hem de ihtiyacı olanın işini görür :dondurma:fark yaratırsınız bir de:KK45:
Cope derken ciddi cop degil tabi temizlik elemanlari caddeyi supurenlere veriliyor ama bu isletmemiz icin cope giden urun maliyeti olarak degerlendiriliyor

İkramı unuttum siz ikram etmeyi unutmayın. Kahve içenlere 2,3 kurabiye koyup ikramımız diyebilirsiniz .

Kalan ürünleri atmanıza gerek yok pasta 1günde bozulmaz onları paketleyip müşterilerinize verip çok yeniyiz lezzetimizi herkese duyurmak tattırmak istiyoruz diyip verebilirsiniz yada çevre işyerlerine paket yapıp götürebilirsiniz
3 pastayı atana kadar hem reklam yaparsınız hem müşteri kazanırsınız
Malesef gunluk urun yapiyoruz
cunku korucu katki iceren urunler kullanmiyoruz halk sagligi onemli
sahsen ben disarda urun yemm
Ben kendi yemedigimi badkasina yedirmm
bizim dukkan anne mutfagi tarzinda

Son düzenleme:
Malesef gunluk urun yapiyoruz
cunku koruyu katli iceren urunler kullanmiyoruz halk sagligi onemli
sahsen ben disarda urun yemm
Ben kendi yemedigimi badkasina yedirmm
bizim dukkan anne mutfagi tarzinda

Anladım canım onu oyüzden çöp yada elemanlara vermek yerine işyerlerine götürün dedim reklam olsun

Kahve var mı kahve? Madem lüks semt, sabahları filtre kahve yapın, ama o iğrenç French Press dedikleri ile değil, makine kahvesi. Paket alıp götürebilsin insanlar, gelmişken ona göre kahvaltılık da alabilirler. Aynı zamanda başka ne varmış ne yokmuş göz aşinalıkları olur.

Sabahları paket kahve bulunur diye yazı yazsınlar, böyle yerlerin daimi müşterisi oluyorum ben.

El ilanları dağıtın çevre evlere akşamları. Hem de gün içinde artan ürünlerden reklam amaçlı dağıtım yapın. Hoş bir paketlemeyle hem o günün taze ürünleri çöpe gitmez, hem de reklamınızı yaparsınız

Börek falan yapıyorsanız bayram için sipariş alabilirsiniz. Sunumlarınız size özel ve zengin olmalı. Bir kahvenin yanına iki kurabiye, bir türk kahvesinin yanına kavrulmuş lokum koyarak sunum yapın. Sunum kaplarınız şık ve dikkat çekici olsun. Bunun için netten araştırma yapabilirsiniz.

Haftanın belli günleri değişik konseptler yapabilirsiniz. Gözleme günü, ne bileyim waffle günü, ya da çok bilinmeyen şeyler deneyip sunabileceğiniz günlere özel farklı tatlar konsepti olabilir

Bunun yanında ücretsiz WiFi gibi, çocuk oyun alanı gibi geliştirmeler yapabilirsiniz.

Allah kazancınıza bereket versin

Sen mesaj at kafenin ismini deniz kenarıymış ben hemen gelirim tatlı delisiyim 100 liradan aşağı çıkmam :)
Tam kenari degil ama ust kattan aradan gorunuyor
ister isteme deniz havasida alirsinuz:))
Anladım canım onu oyüzden çöp yada elemanlara vermek yerine işyerlerine götürün dedim reklam olsun
bu konuyu aksam esime sunuyorum cook iyi fikir
bazen insan akil tutulmasi yasiyor ne olacak diye

Tam kenari degil ama ust kattan aradan gorunuyor
ister isteme deniz havasida alirsinuz:))

bu konuyu aksam esime sunuyorum cook iyi fikir
bazen insan akil tutulmasi yasiyor ne olacak diye

Çok yenisiniz önce müşteri kazanmaya sonrada müşteriyi tutmaya çalışmalısınız.
Öyle terler var ki dolup taşmaşı gerekiyo ama akıllarını kullanmadıkları için boş başka yerler var oturulcak gibi değil ama dolup taşıyo

Sizin ürünler güzel anladığım kadarıyla tanıtırsanız önünüz açık.

Cocuklarim yanimdaysa kucuk bir park gibi bir kosesi olan yerleri tercih ediyorum,mesela bir kaydirak ,top havuzu,salincak falan oluyor ya,yanimda cocuk yoksa da sigara iciliyor mu ona bakiyorum.garson umursamaz ,surati asik ,vurdumduymaz veya yavassa oraya bir daha gitmiyorum.bunlar kendi aradiklarim.sirf genclere hitap eden bir yerse tavla falan bulundurabilirsiniz o da cok ise yariyor.evlere siparis de olabilir.etrafta yerlesim yeri coksa bayanlar gunleri icin hazir siparişi cok seviyorlar boyle yerler iyi kazaniyor.tepsi fiyati da verirsiniz siparis alirsiniz

Benim için görsellik kısmı çok önemli.
Nerede güzel bir cafe görürüm, oturum orada kahve içerim.
Bol bol da foti çekerim

Lüks yer niresi ki?
Ben İstanbul' dayım burada hep Karaköy ve Beyoğlunda çoooook cici kafeler var.
Hepsine de gidiyorum

Bence biraz zamana İhtiyacınız var dediğiniz kalitede ürünler kullanıyorsanız illaki dikkat ceker instagram ve facebookta sayfa açın şahsen oyle tereyağli ve kullanılan ürünlerin kaliteli olduğunu bilsem uğrak yerim olur...bol kazançlar olsun..eve margarin sokmayan biri olarak cok hoşuma giderdi

Benden bi fikir daha artık herşey sosyal medya olduğu için ona yönelikte bişeyler yapmalısınız.

Bununda enkolay yolu müşterinin orada foto çekip etiketlemesi.

Sipariş alırken müşterileriniz isimlerinide isteyin . Pasta isteyene tabağın kenarına çikolata sosuyla ismini yazarsanız hem hoş olur hemde çekip paylaşır.

Çok güzel öneriler var.Artı ben olsam fiyat listesi ve indirim kuponu bulunan el ilanları bastırırım.Yakındaki ev ve işyerlerine bırakırım.Sadece kahve içmek isteyenlere tadımlık ikramlar yaparım.Bir dahaki sefer yemeği düşünebilirler.
Benim bir kafede aradığım en önemli özellik,çayının demleme olması ve Türk kavesinin güzel olması.Tabii ayrıca sunumu..Mesela kahvenin yanında lokum veya çayın yanında küçük bir kurabiye gibi şeyler.

Tlc kanalında pastacılar kralı var,onun pastaneleri denetlediği bir programı vardı.Öncelikle dükkanın albenisi olması,dekorasyonu ve dışarıdan verdiği izlenime bakıyordu.Yani orasının pastane olduğu belli mi,çekici görünüyor mu gibi şeyler.Sonraki tavsiyesi ürün çeşidini azaltıp iyileştirmekti.Çok çeşit yerine az ve öz ama spesyal şeyler.

Son olarak,yeri hakkında ipucu verirsen KK üyeleri arasında popüler olabilir:)

Kibarlık, güleryüzlü hizmet çeker beni. Sonrasında tazeliğine güvenmem ve lezzetini sevmem lazım.
Mesela pastanecim bizim oraya ilk şubesini açtığında sürekli kampanyalar yaptı. Baklava alana suböreği falan verdi.
A bir de happy hours biraz daha müşteri çekiyor.
Ya da yazsa limonata ikramı kışsa sahlep ikramı da severim.
Ama tanımadığım yerse ilk önce dışardan bir dekorasyona bakıyorum sonra da güzel bir bahçesinin olması önemli.

Pasta ustasi henuz uretime baslamadi
Bence biraz zamana İhtiyacınız var dediğiniz kalitede ürünler kullanıyorsanız illaki dikkat ceker instagram ve facebookta sayfa açın şahsen oyle tereyağli ve kullanılan ürünlerin kaliteli olduğunu bilsem uğrak yerim olur...bol kazançlar olsun..eve margarin sokmayan biri olarak cok hoşuma giderdi
asla margarin evime sokmuyorum yillik 15 kg evime memleketten aliyorum
is yerimizede iki gunde bir tereyag aliniyor.yani cook kullaniliyor

Back
X