- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
- Konu Sahibi gulceayyuzlum
Bir de diyorsunuz ya ürünler en kaliteli yağlarla falan yapılıyor diye, inanın insanlar buna bakmıyor. Fiyatı ucuz mu tek baktıkları bu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunlük cirosu 1200.1500arasıİşleriniz nasıl ? Masraflara kiraya, malzemelere yetişiyor mu kazancınız yoksa içeriden mi yemeye devam ediyorsunuz ? Aynı sizin gibi üstelik de milyarlar dökerek bir kafe açtık altı ay dayanabildik biz de. O kadar sinir bozucu ki anlatamam o süreç Allah size göstermez umarım. Üstelik biz çok lüks muhitte de açmamıştık. Hayatımın en büyük pişmanlığı oldu o iş.
Gunlük cirosu 1200.1500arası
durum böyleyken sadece kendine yetiyo ve dukkan kirasini iki ay cepden odedik
En azıdan devredebilirsek kokten batmayız.peki siz zararı devirle karsılayamadınızmı
Gunlük cirosu 1200.1500arası
En azıdan devredebilirsek kokten batmayız.peki siz zararı devirle karsılayamadınızmı
Geçmiş olsun üzüldüm böyle olmasına sizin ki ne üzerine idi cafe mi.Oooo sizin ciro şahane ya :)))) Maşallah. Biz devir edemedik almadı kimse almıyorlar yani iş yapmıyor diye. Ama şu var bizde garson yoktu eşimle biz idare ediyorduk çünkü müşteri yoktu 4750 kiraydı bizim ve ciromu yazsam inanmazsınız. Sadece iki gün o da okullar açılmıştı 350-400 arası yaptık sonra max. 50 TL ile kapıyorduk. Emlakçının, mimarın bilmemnenin çok gazına geldik biz araştırmadık fiziblite yapmadık atladık baba parasına güvenip. Sonuç maalesef kötü oldu. İnşallah sizin ciro da artar diyeceğim ama ekonomi de ortada, eğer imkan varsa devretmeye bakın derim.
Geçmiş olsun üzüldüm böyle olmasına sizin ki ne üzerine idi cafe mi.
yer olarak iş yapan yerdesiniz belli ki.Gunlük cirosu 1200.1500arası
cirosu yeni açılan bir iş yeri için normal aslında ama kirası pahalı daha ucuz bir yere geçmeleri gerek bence.yer olarak iş yapan yerdesiniz belli ki.
cironuz iyi ama masraflar ağır.
ürünlerde ve hammaddelerde değişikliğe gitseniz.
veya her iki türlü de ürün satsanız.
muhit nasıl bir yer?
alımgücü ne alemde.
kaliteli ürünün peşine düşen de çok ta işte siz onların olduğu muhittemisiniz mesele bu:))
dediğim gibi üretimde biraz değişikliğe gitseniz.
hazır müşteri tutmuşken kaçırmadan.
ben anlamam gerçi ticaretten:))cirosu yeni açılan bir iş yeri için normal aslında ama kirası pahalı daha ucuz bir yere geçmeleri gerek bence.
Kosgeb için ilk başta başvuracaktı önce girişimcilik kursuna katılacaklardı daha sonra başarı ile bitirirlerse sertifika alacaklar,sonra iş yeri için proje hazırlayacaklar proje begenirse kosgeb destek olur ama öncesinde iş yerinin masrafını kendisini karşılayacak kosgeb faturayı görüp öyle verecek parayı.Kosgeb desteklerine başvurun, elinizde fatura dekont varsa giderlerinizin bir kısmını karşılarlar.
ben anlamam gerçi ticaretten:))
öylesine rakam üzerinden yorum yaptım.
kirası uygun bir yere geçip üretimde birkaç tedbir uygulasalar kurtaramazlar mı acaba?
Önceden kursa gittiyse şimdi başvurup geçmişe dönük ödemelerini alabilir. Ama kursa gitmek lazım tabi, vergi levhasındaki açılış tarihinin kurs bitiminden sonra olması lazım.Kosgeb için ilk başta başvuracaktı önce girişimcilik kursuna katılacaklardı daha sonra başarı ile bitirirlerse sertifika alacaklar,sonra iş yeri için proje hazırlayacaklar proje begenirse kosgeb destek olur ama öncesinde iş yerinin masrafını kendisini karşılayacak kosgeb faturayı görüp öyle verecek parayı.
Aslında
içimde hafif bir hüzün var
basaramadık
ve dükkanı devretmeye karar verdik.
İnsallah baska yerde baska mekanda basarılı olurz
ama görunen suki
uzunca bir müddet gıdadan uzak duracagız:)