Merhaba.. Konunuzu daha önce de okudu fakat sizin ayrıntılarınızı beklediğim için cevabı ancak yazabiliyorum.. Sizin adınıza üzüldüm diyemicem, eşinize üzüldüm.. Evli belli yaş olgunluğuna ulaşmış ve baba sıfatına sorumluluğuna ermiş birisi olarak karakteri oturmamış çünkü.. Neden böyle olur bir türlü anlamam..Ne eksiklik hissediyorlar sorunları ne! Böyle yapanların bir günlüğüne kadın olmalarını dilerdim.. Çocuk doğurup evi çekip çevirip sonrasında böyle bir olaya maruz kalmak neymiş onların da yaşamalarını isterdim.. Nitekim boş bir arzu bu..... Asıl konuya gelirsek, yanlış anlaşılmak istemem ama ben eşinizin sizi tekrardan fark etmesi adına süslenip bakım v s. yapmanızın artık gereği olmadığını düşünüyorum.. Siz onun karısı çocuğunun annesisiniz.. Neden hayat paylaştığınız birinin sizden etkilenmesi için, hele ki o başkasına ilgi duyarken saçınızın şekline kadar değiştirmenizi onaylamıyorum.. Evlenmeden önce seviyordu, ilk zamanlarda da... Şimdi ortaya bi kız çıktı ondan geri almak adına mı yapacaksınız bunu? Halbuki onun sizin gönlünüzü almaya çalışması çok argo tabirle kapınızda köpek olması lazımken.. Neden kötü şeyler kadının başına gelirken onları düzeltmek için de yine kadınlar çabalar... Bu adil değil! Kızla bara gittiklerini söylemişsiniz... Eğer ben olsaydım sizin yerinizde, sahte bir sosyal ağdan kızı ekler, sevgiline ulaşır başka ağızdanmış gibi kocanızın ona ilgi duyduğunu söylerdim... Madem sizin yapabilcek birşeyiniz yok o insan devreye girerse kız tamamen alakasını keser, ve en azından kürkçü dükkanı olur... Siz bıraktığı siz olarak kalmış olursunuz.. Değişmeyin..