eşim iş yerinde çalışan bir bayana aşık

Merhaba.. Konunuzu daha önce de okudu fakat sizin ayrıntılarınızı beklediğim için cevabı ancak yazabiliyorum.. Sizin adınıza üzüldüm diyemicem, eşinize üzüldüm.. Evli belli yaş olgunluğuna ulaşmış ve baba sıfatına sorumluluğuna ermiş birisi olarak karakteri oturmamış çünkü.. Neden böyle olur bir türlü anlamam..Ne eksiklik hissediyorlar sorunları ne! Böyle yapanların bir günlüğüne kadın olmalarını dilerdim.. Çocuk doğurup evi çekip çevirip sonrasında böyle bir olaya maruz kalmak neymiş onların da yaşamalarını isterdim.. Nitekim boş bir arzu bu..... Asıl konuya gelirsek, yanlış anlaşılmak istemem ama ben eşinizin sizi tekrardan fark etmesi adına süslenip bakım v s. yapmanızın artık gereği olmadığını düşünüyorum.. Siz onun karısı çocuğunun annesisiniz.. Neden hayat paylaştığınız birinin sizden etkilenmesi için, hele ki o başkasına ilgi duyarken saçınızın şekline kadar değiştirmenizi onaylamıyorum.. Evlenmeden önce seviyordu, ilk zamanlarda da... Şimdi ortaya bi kız çıktı ondan geri almak adına mı yapacaksınız bunu? Halbuki onun sizin gönlünüzü almaya çalışması çok argo tabirle kapınızda köpek olması lazımken.. Neden kötü şeyler kadının başına gelirken onları düzeltmek için de yine kadınlar çabalar... Bu adil değil! Kızla bara gittiklerini söylemişsiniz... Eğer ben olsaydım sizin yerinizde, sahte bir sosyal ağdan kızı ekler, sevgiline ulaşır başka ağızdanmış gibi kocanızın ona ilgi duyduğunu söylerdim... Madem sizin yapabilcek birşeyiniz yok o insan devreye girerse kız tamamen alakasını keser, ve en azından kürkçü dükkanı olur... Siz bıraktığı siz olarak kalmış olursunuz.. Değişmeyin..

Ayrı ayrı takılmakla gerçekten evlilik olmuyor. Ama siz fevri davranmadan iyice düşünüp pişman olmayacağınız kararlar verin bence.

Kendinizi hep en kötüsüne hazırlayın ki eşiniz sizi bir başkası için bırakırsa dahi umurunuzda olmasın. Bunu yapabilmek için de maddi gücünüz el veriyorsa mutlaka profesyonel destek alın. Kendi başınıza asla işin içinden çıkamazsınız.

seni sevmeyen, göstere göstere aldatan biriyle cinsellik yaşamaya devam mı ediyorsunuz. ilginç gerçekten.
ya yutup evliliğine ve eşinin seni aldattığına tanık olmaya devam edeceksin ya da boşanacaksın.
böyle ömür geçmez valla.

yorumlarınız için çok teşekkür ederim.konuyu acalı baya zaman geçti ama pek değişen bir durum yok malesef.eşim şifrelerini değiştirmiş hiçbir bilgiye ulaşamıyorum ama bana karşı hala çok soğuk

aklımda hep aynı soru var.hala kızla ilgileniyor mu.bebeğim babasına çok düşkün onu gördükçe içim yanıyo.hala beklemedeyim

çok merak ettim kusura bakmayın ama neden hala onla berabersiniz? böyleyken içiniz içinizi yicene neden ayrılıp kafanız rahat yaşayıp çocuğunuzu büyütmüyosunuz? konuyu açalı çok olmuş aradan bu kadar zaman geçmiş daha değişme olmadıysa daha neyi bekliyosunuz?

butun yuk annelerde cocukla ilgilen ev isi evin alisverisi.kocayla (cocuktan beterler) her yuk kadinda olsun iy bizde gidip yuzugumuzu cikaralim annelikten cikalim ne guzel wallaha yok senin yuzunden falan.adam gibi adam olamadim demiyordA cok sinirlendim resmen aldatiyor.hoslanma olmusmus:47:

Daha ney, bekliyorsun anlamadım. Eşinin gelip sana herşeyi itiraf etmesini bekliyorsan daha çok beklersin. Çünkü hiçbir erkek itiraf etmez hatta sonuna kadar inkar eder.

Eşin evli barklı çocuklu. Ne demek başkasına gönlünü kaptırıyor, geçici bir hevesten bahsediyor. Bu bekar bir erkek mi.

Şahsen benim başıma gelse ben bir dakika düşünmezdim. Benim de ufak kızım var. Ona baktığımdan çalışmadığımdan alır giderdim kızımı. Ama çalışıyor olsaydım asla evi terkeden ben değil evden kovulan eşim olurdu. evden gidecek bir kişi varsa oda bu haltı yiyendir. Sen çalışıyormuşsunda.

Anlamadığım evli bir erkeğin barlarda ne işi var. Sıkıyorsun beni demiş. Sıktığın bunları yapıyorsa sıkmadığın neler yapardı kimbilir. Heves de olsa sonuçta kalbine yeni birini koyacak kadar sevgisi bitmiş sana karşı. Sevilmediğini bile bile halen neyi bekliyorsun. Cidden anlamadım seni. Senin eşinden ayrılmak gibi bir niyetin yok. Çocuk var diye birşey söyleme. Böyle bir niyetin olsaydı bunca zaman beklemede kalmazdın. Resmen göz göre göre kocanın o kızla daha da yakınlaşmasını bekliyorsun. Kocan bildiğini de biliyor birşey yapmadığını da görüyor. Çok da kolay aldatır seni. Bence senin eşin babalık sıfatını bile haketmiyor. Haketseydi onu bunu heves edip onla bunla barlarda dolaşana kadar kızıyla ilgilenir alır kızını karısını onlarla bir yerlere giderdi. Bir eşin bir babanın bekar erkeklerle barlarda değil ailesiyle evinde yada dışarda beraber olması gerekirdi.

Face şifresini insan eşinden neden saklar ki yada değiştirir ki. Bir erkek evliyse netteki şifrelerini gizler yada telefonuna şifre koyarsa o erkek bil ki birşeyler karıştırıyordur.
Kocanın yaptığı şeyi kendini değiştirerek kapatmayada çalışma bence. Sonuçta kocan seni bu halinle beğendi sevdi. Başka birine baktı diye neden kendini değiştireceksin. Suçlu senmişsin gibi birşeyleri sen yapacaksın ki.

Hakkında hayırlısını diliyorum.

esiniz baska bir yerde mi yasiyor?
bazi mesajlarda geri donme muhabbeti gecmis te o acidan soruyorum tam anlayamadim canim

daha cocuğunu kabullenemeyen adamdan ne beklenrki bahanede guzel sen sktın demiş çok zor arkadaşm allah yardmcın olsun ayrıl demeyı çok isterdm söylerken oakdar kolaykı ama uygulamaya geçmek istediğinde once bebiş sonrasında herşey düşünülüyoo..yuva yıkan evli insanlara bakan insanların hepsinn allah b..versn ya

içmeye,eğlenmeye,bara gitmeye okadar meraklıymış madem hiç ewlenmiycekti paşa efendimiz:47:ohhh ne ala kadın çocuk baksın namusuna sahip çıksın üstüne bide çalışıpew geçindirsin beyefendimiz sıkıntıya gelemesin karısının yüüznden başka bi kadına ilgi duysun ve bu namussuzluğunu bile karısna yıksın ne ala memleket..büyük konuşmak istemiyorum ama öle adama güzel bi tazminat davası açar donuna kadar alır sonrada kapının önüne koyardım...hani silah çıktı mertlik bozuldu derler ya hayır internet çıktı erkeklik ahlak bozuldu bence:47:adam faceden aşk şarkısı yolluyormuş kıza yaaa:47:

Son düzenleme:
Benim icİn aldatma da illa tensel temas olması şart değildir, bu bariz aldatmadir. Hatta belki de bir gecelik bir iliski seklinde aldatmadan daha da can acitici olanıdır :50:

esiniz baska bir yerde mi yasiyor?
bazi mesajlarda geri donme muhabbeti gecmis te o acidan soruyorum tam anlayamadim canim
yok beraber yaşıyoruz,akşam dışarı çıkışları(gece hayatı) bitti şükür evden işe işten eve geri dönme derken onu kastetmiştim

daha cocuğunu kabullenemeyen adamdan ne beklenrki bahanede guzel sen sktın demiş çok zor arkadaşm allah yardmcın olsun ayrıl demeyı çok isterdm söylerken oakdar kolaykı ama uygulamaya geçmek istediğinde once bebiş sonrasında herşey düşünülüyoo..yuva yıkan evli insanlara bakan insanların hepsinn allah b..versn ya
bende ayrılabilmeyi çook isterdim,ayrılamadığım için değil ama kolay olan ayrılık..biraz sabredip olayları seğretmek istiyorum.belkide hatasını anlayıp kızına ve bana 4 elle sarılacak inş

içmeye,eğlenmeye,bara gitmeye okadar meraklıymış madem hiç ewlenmiycekti paşa efendimiz:47:ohhh ne ala kadın çocuk baksın namusuna sahip çıksın üstüne bide çalışıpew geçindirsin beyefendimiz sıkıntıya gelemesin karısının yüüznden başka bi kadına ilgi duysun ve bu namussuzluğunu bile karısna yıksın ne ala memleket..büyük konuşmak istemiyorum ama öle adama güzel bi tazminat davası açar donuna kadar alır sonrada kapının önüne koyardım...hani silah çıktı mertlik bozuldu derler ya hayır internet çıktı erkeklik ahlak bozuldu bence:47:adam faceden aşk şarkısı yolluyormuş kıza yaaa:47:
aynen net çıktı herşey çıktı :(((şifresini bilmesem ruhum duymazdı
Benim icİn aldatma da illa tensel temas olması şart değildir, bu bariz aldatmadir. Hatta belki de bir gecelik bir iliski seklinde aldatmadan daha da can acitici olanıdır :50:
öyle can acıtıcı ki rabbim kimseye vermesin

çok can acıt

merhabalar .eşimle 5 yıllık evliyiz ve .uzun süreli bir flört dönemimiz oldu..bir bebeğim var .bebeğim olduktan sonra hem iş ,hem koca depresyona girdim.eşimle soğuduk birbirimizden.
eşim soğuktu,hep yorgundu,konuşmazdı sadece tv ölü gibi..ne el ele tutşma ne öpüşme ne sarılma.çocuğa alışamadı geçici bi dönem ddim
eşimin çok yalanını yakaladım.büyük yalanlar..msnde yakalananlar..güvenim sarsıldı bende sürekli arardım,nerdesin ne zaman gelirsin..buna gelemedi eşim bi gün yeter dedi bitsin gelemeyeceğim sıkmalarına..meğer eşim iş yerinden bir kıza aşık olmuş kızın erkek arkadaşı var sadece arkadaşı olrak görüyor.ama eşim facete iletilerde aşk şarkıları,kızı face eklemiş.daha beni eklememişti.zaten çocukta istemiyodu zorla gibi bişi oldu.nese hergün tıraş olmalar,duş almalar,hergün bi kıyafet..sürekli kıyafet alıyo..yüzüğünü çıkardı,aşk şarkıları şiirler..
durumu anladığımı söyledim yok öyle bişey diyo inkar ediyo.sayıkladın dedim evet hoşlanma olmuştu ama senin yüzünden beni çok sıkıştırdın falan filan.eşim serbest kalmayı seven bi insan.içsin,gezsin bekar arkadaşlarıyla,bara gitsin ama çok değil ayda bir o da ben sıkıyom diye..sıkmasam ...
evde hiç konuşmuyoruz desem yeridir.resöi çocuk hakkında birkaç soru sorar o kadar.cinsellikte uyku arasında yüzeysel.
nasıl bir durum?? geçici bir heves midir yoksa...

bundan sonra sizin yaralarınızı sarabilecek mi:26:

Canım sen hiç iş yerine gitmedin mi kocanın ? Hani kızı sen de feiste arkadaş olarak eklesen diyorum, en azından duvarına yazılanları falan görürdün ... Ben senin yerinde olsam bu kadar sabırlı olamazdım herhalde, düşerdim gizlice peşlerine. Acaba aldatıldım mı aldatılıyormuyum gibi sorular içini kemiriyor , ama sen yine de kendine bir sor ilk önce , gerçekten bilmek istiyormusun?

Back
X