Eşim işe girdi

hayirli olsun ayni yollardan bizde gectik sukur benim esimde is buldu ve on ay oldu sizi ve sevincinizi anliyorum bende cook sevindim sizin icin

Tebrik Ederimm .. ALLAH bozmasın mutluluğunuzu sizin adınıza çok sevindim .. bende erkek arkadaşımın güzel düzgün bir işi girmesini bekliyorum iş olsa nişan düğün sıra sıra yapıcazz ama iş belimizi büktü inş. bende sevinçli haberi sizlere yazarım hatunlarrr inşallah iş olur iş olursa aş olur aş olursa düğünüm olur sonra gelin olurum dualarınızı eksik etmeyin lütfen ALLAH herkezin gönlünün hayırlısını nasip etsinnn .. :)

Tebrik Ederimm .. ALLAH bozmasın mutluluğunuzu sizin adınıza çok sevindim .. bende erkek arkadaşımın güzel düzgün bir işi girmesini bekliyorum iş olsa nişan düğün sıra sıra yapıcazz ama iş belimizi büktü inş. bende sevinçli haberi sizlere yazarım hatunlarrr inşallah iş olur iş olursa aş olur aş olursa düğünüm olur sonra gelin olurum dualarınızı eksik etmeyin lütfen ALLAH herkezin gönlünün hayırlısını nasip etsinnn .. :)
Allah gönlünüze göre versin insallah

sağolun arkadaşlar yeni bir haber daha yazayım
eşim memur olarak atandı :) şimdi yeni işine başlamasını bekliyoruz inşallah
her şey daha güzel olacak umarımm :KK200:
hikayeniz aşkınız yaşadıklarınız mücadeleniz umut verici . sen girmeseydin onun hayatına şimdi çok başka yerde olabilirdi. bi ömür mutlu kalın

X