Eşim , işi, eski sewgilisi ve ben

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
4 yildir evliyim ve esim benimle gorueye baslamadan once 3 dört ay bir kizla çikmiş.
İs yerinden bir kere bahsettiginde cok guzel di ama salakti keske biraz akilli olsaydi.
Beni cik kiskanirdi demisti.
Laf arasinda cok cok once sevgiliyken.
Ben sordugum için.
Sonra hemen ay ben neler sacmaliyorum evlenmeyi dusundugum kiza neler anlatiyorum diye.

Onunla ilgili yanlis bir hareketini acabasini şu sunu busunu hic gormedim.
Ama hep aklimda acaba goruyormu gorunce ne hissediyor.
Birde bir keresinde bir ortamda karsilasmistik.
Kiz 5 dk boyunca esimle goz göze gelmek icin resmen taklalar attti.
Ama esim asla ama asla orali olmadi.
Sonra dondu kiskanc ve haset haset ic gecirerek beni bir suzdu.
Görus o goruş bir daha gormedim.
Ama evlendikden 2 yil sonra filan esimin ozel esyalari duzenlerken.
O çalistigi birime ait a4 kağidina yazilmiş esimin el yazisi ile komple bir sayfa sen bana yasaksin tuzaksin gibi gibi.
Devam eden bir mektup buldum.
Esime hic sormadim yirtip attim.
3 dort aylik bir iliskiye miydi bu mektup baskasina mi bilmiyorum.
Merak ettm hemde cok ama hec sormadim salak gibi.
Simdiki aklim olsa hemen yirtmaz gosterir sorardim.
Birde sevgiliyken ayri sehirlerdeyken misal kizin adi ayse olsun .
Aysem aysem aysem diyede bir sarki olsun ki zaten var;) hep o sarkiyi mirildanirdi hemde aylarca once solemedim sonra dayanamdim aylardir neden bu sarkiyi mirildaniyon diye

Sacmalama ne alaka filan dedi ama.
Sonrasinda her tartismamizda mirildanmayi dewam etti.
Sonra kendilignden birakti.
Simdi sorum sudur ki bu kiskancligimi nasil yenicem sormuyorumda .
Goruyirmsun kinusuyrmusun diye .
Hatirlatmamak icin ama eskiden cok eskidan sordugumda is icin meraba meraba oluyor demisti.

Ben bu kiskancligimi nasil asicam kizlar imdatttt.
Bire bir bunu soramadigim icin ekmegi havayi suyu bahane edip kavga cikariyorum.
Bu seferde gcimsiz oluyorum

Belki boyle yaparak onu daha cok itiyorum ama napicam bilmiyorum.
Bu arada kizz gercektennn cokkkkk guzeldi.
Hadi bir seyler soyleyin yukumu hafifletin kizlar

Ohooo hergün bunu düşünerek yasayamazsin ama kurdun aklına kuzuyuda sokma ..Bu düşünceleri ötelemelisin yani sorarsan gerçekten onu tercih etmeliydin sen niye beni tercih ettin der gibi bir imaj çizmiş olursun ,bu çok yanlış olur diye düşünüyorum

Bence kadınların kıskançlığını belli etmesi erkeği daha çok o yöne itiyor daha çok farkına varıyor diğer şahsın. Ama kendimizi nasıl durduracaz onu bilemiyorum

4 yıldır evliymişsiniz, 3 4 aylık ilişkiyi unutamadığını düşünmüyorum ben. Şarkı meselesi, o kızla çıkarken söylüyordu belki, sizle sevgili iken de, insanın ağzına takılır ya öyle olmuştur herhalde, yoksa o kızı düşünüp içlenip şarkıyı söylediğini düşünmüyorum ama yine de o durum rahatsız edici olur tabi haklısınız. Hiçbir şey sorma bence, kendin de unut o konuyu, sen kaç yıldır onun hayatındasın, o ilişki, sadece bir kaç ay sürmüş ama seni bu düşüncelere biraz da onun lafları itmiş, keşke akıllı olsaydı fln demesi.. Ama şuan unutamadığını fln düşünmüyorum ben kesinlikle.

4 yıldır evliymişsiniz, 3 4 aylık ilişkiyi unutamadığını düşünmüyorum ben. Şarkı meselesi, o kızla çıkarken söylüyordu belki, sizle sevgili iken de, insanın ağzına takılır ya öyle olmuştur herhalde, yoksa o kızı düşünüp içlenip şarkıyı söylediğini düşünmüyorum ama yine de o durum rahatsız edici olur tabi haklısınız. Hiçbir şey sorma bence, kendin de unut o konuyu, sen kaç yıldır onun hayatındasın, o ilişki, sadece bir kaç ay sürmüş ama seni bu düşüncelere biraz da onun lafları itmiş, keşke akıllı olsaydı fln demesi.. Ama şuan unutamadığını fln düşünmüyorum ben kesinlikle.

Tesekur ederim.
Aslinda bende ole dusunuyorum ama suan yine gece vardiyasinda ya tobe tobe seytan durttu iste yok beraber mi oturuolar sabah serviste karsilasirlarmi.
Gibi gibi.

4 yildir evliyim ve esim benimle gorueye baslamadan once 3 dört ay bir kizla çikmiş.
İs yerinden bir kere bahsettiginde cok guzel di ama salakti keske biraz akilli olsaydi.
Ben sordugum için.
Sonra hemen ay ben neler sacmaliyorum evlenmeyi dusundugum kiza neler anlatiyorum diye.

O çalistigi birime ait a4 kağidina yazilmiş esimin el yazisi ile komple bir sayfa sen bana yasaksin tuzaksin gibi gibi.
Aysem aysem aysem diyede bir sarki olsun ki zaten var:KK66: hep o sarkiyi mirildanirdi hemde aylarca once solemedim sonra dayanamdim aylardir neden bu sarkiyi mirildaniyon diye

Hatirlatmamak icin ama eskiden cok eskidan sordugumda is icin meraba meraba oluyor demisti.

Bire bir bunu soramadigim icin ekmegi havayi suyu bahane edip kavga cikariyorum.

Nedir buradakilerin güzellik takıntısı!!! Sormadıysan güveniyordum demek ki at kafandan ve bir daha böyle bir şey bulur kafana takılırsa sor. Ya sor ya da tartışma çıkarmayı bırak.

Genel bir kisknclik da varr aslinda.
Esimin calisma arkadaslari hep bayan yani 24 24 calisiyor ve hep bayanlar la bunlar da tuz biber oluyor

Esinize guvenmiyor musunuz? Karsilasip selamda verebilirler birbirlerine. Sonucta hersey gecmiste kalmis ve isyeri orasi. Kanli bicakli olamazlar.

Tum gununu, ömrünü boyle geciremezsin. Hem kendinizi tamamen bir adamin kiminle sohbet ettigine adamayin. Evliliginize zarar verecek birsey yapacaksa da yollarinizi ayirirsiniz. Dunyanin sonu degil ya.

Farkli ugraslar bulun kendinize ama once bu durumdan kurtulmak icin bir uzmanla gorusun.

Esinize guvenmiyor musunuz? Karsilasip selamda verebilirler birbirlerine. Sonucta hersey gecmiste kalmis ve isyeri orasi. Kanli bicakli olamazlar.

Tum gununu, ömrünü boyle geciremezsin. Hem kendinizi tamamen bir adamin kiminle sohbet ettigine adamayin. Evliliginize zarar verecek birsey yapacaksa da yollarinizi ayirirsiniz. Dunyanin sonu degil ya.

Farkli ugraslar bulun kendinize ama once bu durumdan kurtulmak icin bir uzmanla gorusun.

Uzman fikri aslinda hic fena degil olabilir

Bilmiyorum ama erkeklerin aşık olduğu kadın farklı evlendiği kadın farklı olabiliyor. Yani sizinle evliyken de onu düşünmüş olabilir. Erkeklerin kalbi kocaman biliyorsunuz.

Gecmise bir sunger cek herkes zamaninda birseyler yasamistir.Hem karsilasmissiniz esiniz hic bakmamis kiza kiz cok guzel olmasina ragmen.Aklina takilan birsey varsa sor kari kocasiniz konusarak halledin.Not benim esimde cagri merkezinde calisiyor cok guzel kizlar olmasina ragmen kiskanmiyorum cunku esime guveniyorum.

Ben sordugum için.

Aysem aysem aysem diyede bir sarki olsun ki zaten var:KK66: hep o sarkiyi mirildanirdi hemde aylarca once solemedim sonra dayanamdim aylardir neden bu sarkiyi mirildaniyon diye

Durdun durdun kendine dert bulamadın,bunu mu taktın kafana? Seneler önce olan mevzuları nasıl düşünüp de dert ediyorsunuz çok merak ediyorum ya :)

Back
X