- 13 Kasım 2016
- 742
- 1.133
- 43
- 36
- Konu Sahibi EbrarinAnnesi
-
Merhabalar belki çok büyük dert değil ama paylaşmak istedim.. Eşim şantiye şefliği yapıyo elektirik mühendisi olarak yüzlerce insandan sorumlu sorun şu ki her gün işe zorla gidiyor genelde geç kalıyo her geldiğinde bıktım yoruldum ben böyle hayal etmemiştim bu bölümü severek okudum bunun için miydi diyo sürekli mutsuz soğuk alıyo eve gelince sırtım ağrıyo masaj yap başım çatlıyo diyo her gün ağrı kesici mide hapı vs içiyo.. Evlenmeden evvel yurtdışında çalışıyordu orda burda aldığının iki katı maaş alıyodu yine tr standartlarının üstünde alıyo ama memnun değil hep senle evlenmeseydim maltaya gidecektim ingilizcemi geliştirecektim ikinci üni okuyacaktım vs diyo ama çok severek evlendik hala seviyo ilgisi alakası eksilmedi de işte.. Hayallerine engel mi oldum acaba diyorum üzüldüğümü görünce iyi ki evlenmişiz bak oğlumuz da oldu diyo ama ben mutsuz ettim onu diye kendimi suçluyorum.. Birlikte yurtdışına gidelim deyip duruyo avrupa ülkesi olsa gidicem de teklifler arap ülkelerinden geliyo nasıl yaparım ederim bilmiyorum kendim de öğretmenim mesleğimi icra edemiyorum bebeğim olduğundan.. İki arada kalmış durumdayım..
Merhabalar belki çok büyük dert değil ama paylaşmak istedim.. Eşim şantiye şefliği yapıyo elektirik mühendisi olarak yüzlerce insandan sorumlu sorun şu ki her gün işe zorla gidiyor genelde geç kalıyo her geldiğinde bıktım yoruldum ben böyle hayal etmemiştim bu bölümü severek okudum bunun için miydi diyo sürekli mutsuz soğuk alıyo eve gelince sırtım ağrıyo masaj yap başım çatlıyo diyo her gün ağrı kesici mide hapı vs içiyo..Pazar günü bile çalışıyo kendime zaman kalmıyo diyo.. İlişkimiz bile oldu bittiye geliyo yorgunluktan ve sabah uyanamama kaygısından.. Evlenmeden evvel yurtdışında çalışıyordu orda burda aldığının iki katı maaş alıyodu yine tr standartlarının üstünde alıyo ama memnun değil hep senle evlenmeseydim maltaya gidecektim ingilizcemi geliştirecektim ikinci üni okuyacaktım vs diyo ama çok severek evlendik hala seviyo ilgisi alakası eksilmedi de işte.. Hayallerine engel mi oldum acaba diyorum üzüldüğümü görünce iyi ki evlenmişiz bak oğlumuz da oldu diyo ama ben mutsuz ettim onu diye kendimi suçluyorum.. Birlikte yurtdışına gidelim deyip duruyo avrupa ülkesi olsa gidicem de teklifler arap ülkelerinden geliyo nasıl yaparım ederim bilmiyorum kendim de öğretmenim mesleğimi icra edemiyorum bebeğim olduğundan.. İki arada kalmış durumdayım.. Seneye atanmak istiyorum çalışmak istiyorum ama yurtdışına gidersem hiçbiri olamayacak sadece o mutlu olacak ama ben evde tıkılıp kalıcam
Merhabalar belki çok büyük dert değil ama paylaşmak istedim.. Eşim şantiye şefliği yapıyo elektirik mühendisi olarak yüzlerce insandan sorumlu sorun şu ki her gün işe zorla gidiyor genelde geç kalıyo her geldiğinde bıktım yoruldum ben böyle hayal etmemiştim bu bölümü severek okudum bunun için miydi diyo sürekli mutsuz soğuk alıyo eve gelince sırtım ağrıyo masaj yap başım çatlıyo diyo her gün ağrı kesici mide hapı vs içiyo..Pazar günü bile çalışıyo kendime zaman kalmıyo diyo.. İlişkimiz bile oldu bittiye geliyo yorgunluktan ve sabah uyanamama kaygısından.. Evlenmeden evvel yurtdışında çalışıyordu orda burda aldığının iki katı maaş alıyodu yine tr standartlarının üstünde alıyo ama memnun değil hep senle evlenmeseydim maltaya gidecektim ingilizcemi geliştirecektim ikinci üni okuyacaktım vs diyo ama çok severek evlendik hala seviyo ilgisi alakası eksilmedi de işte.. Hayallerine engel mi oldum acaba diyorum üzüldüğümü görünce iyi ki evlenmişiz bak oğlumuz da oldu diyo ama ben mutsuz ettim onu diye kendimi suçluyorum.. Birlikte yurtdışına gidelim deyip duruyo avrupa ülkesi olsa gidicem de teklifler arap ülkelerinden geliyo nasıl yaparım ederim bilmiyorum kendim de öğretmenim mesleğimi icra edemiyorum bebeğim olduğundan.. İki arada kalmış durumdayım.. Seneye atanmak istiyorum çalışmak istiyorum ama yurtdışına gidersem hiçbiri olamayacak sadece o mutlu olacak ama ben evde tıkılıp kalıcam
Valla bence esiniz sorumlulugu size atmış acısını sizden çıkarıyor gibi geldi bana yoksa hangi iş kolay ki?Merhabalar belki çok büyük dert değil ama paylaşmak istedim.. Eşim şantiye şefliği yapıyo elektirik mühendisi olarak yüzlerce insandan sorumlu sorun şu ki her gün işe zorla gidiyor genelde geç kalıyo her geldiğinde bıktım yoruldum ben böyle hayal etmemiştim bu bölümü severek okudum bunun için miydi diyo sürekli mutsuz soğuk alıyo eve gelince sırtım ağrıyo masaj yap başım çatlıyo diyo her gün ağrı kesici mide hapı vs içiyo..Pazar günü bile çalışıyo kendime zaman kalmıyo diyo.. İlişkimiz bile oldu bittiye geliyo yorgunluktan ve sabah uyanamama kaygısından.. Evlenmeden evvel yurtdışında çalışıyordu orda burda aldığının iki katı maaş alıyodu yine tr standartlarının üstünde alıyo ama memnun değil hep senle evlenmeseydim maltaya gidecektim ingilizcemi geliştirecektim ikinci üni okuyacaktım vs diyo ama çok severek evlendik hala seviyo ilgisi alakası eksilmedi de işte.. Hayallerine engel mi oldum acaba diyorum üzüldüğümü görünce iyi ki evlenmişiz bak oğlumuz da oldu diyo ama ben mutsuz ettim onu diye kendimi suçluyorum.. Birlikte yurtdışına gidelim deyip duruyo avrupa ülkesi olsa gidicem de teklifler arap ülkelerinden geliyo nasıl yaparım ederim bilmiyorum kendim de öğretmenim mesleğimi icra edemiyorum bebeğim olduğundan.. İki arada kalmış durumdayım.. Seneye atanmak istiyorum çalışmak istiyorum ama yurtdışına gidersem hiçbiri olamayacak sadece o mutlu olacak ama ben evde tıkılıp kalıcam
şu anda ikiniz de mutsuzsunuz zaten.Merhabalar belki çok büyük dert değil ama paylaşmak istedim.. Eşim şantiye şefliği yapıyo elektirik mühendisi olarak yüzlerce insandan sorumlu sorun şu ki her gün işe zorla gidiyor genelde geç kalıyo her geldiğinde bıktım yoruldum ben böyle hayal etmemiştim bu bölümü severek okudum bunun için miydi diyo sürekli mutsuz soğuk alıyo eve gelince sırtım ağrıyo masaj yap başım çatlıyo diyo her gün ağrı kesici mide hapı vs içiyo..Pazar günü bile çalışıyo kendime zaman kalmıyo diyo.. İlişkimiz bile oldu bittiye geliyo yorgunluktan ve sabah uyanamama kaygısından.. Evlenmeden evvel yurtdışında çalışıyordu orda burda aldığının iki katı maaş alıyodu yine tr standartlarının üstünde alıyo ama memnun değil hep senle evlenmeseydim maltaya gidecektim ingilizcemi geliştirecektim ikinci üni okuyacaktım vs diyo ama çok severek evlendik hala seviyo ilgisi alakası eksilmedi de işte.. Hayallerine engel mi oldum acaba diyorum üzüldüğümü görünce iyi ki evlenmişiz bak oğlumuz da oldu diyo ama ben mutsuz ettim onu diye kendimi suçluyorum.. Birlikte yurtdışına gidelim deyip duruyo avrupa ülkesi olsa gidicem de teklifler arap ülkelerinden geliyo nasıl yaparım ederim bilmiyorum kendim de öğretmenim mesleğimi icra edemiyorum bebeğim olduğundan.. İki arada kalmış durumdayım.. Seneye atanmak istiyorum çalışmak istiyorum ama yurtdışına gidersem hiçbiri olamayacak sadece o mutlu olacak ama ben evde tıkılıp kalıcam
Daha önce Irak ve Türkmenistan'da çalıştı gerçekten ne birikim yaptıysa o zaman yaptı kampta kalıyordu gideri yoktu ve burda beş bin alıyorsa orda on beş bin alıyordu bana da cazip geliyor aslında ev alırız kiradayız şimdi diyorum sonra kendi hayallerim var ben ne olcam diyorum.. Ailem burda sık sık dışarı çıkar birilerine giderim orda yalnız ne yapcam.. :/ Oğlum ufak hasta olsa aşısı olsa dil bilmem etmem her şeyi düşünüyorum işte.. Anca onu tek başına gönderir kendim burda kalırım ama bunu da istemiyorumÇünkü ister istemez soğuyoruz ayrı kalınca birbirimizden..
dil kursuna gidersin.Daha önce Irak ve Türkmenistan'da çalıştı gerçekten ne birikim yaptıysa o zaman yaptı kampta kalıyordu gideri yoktu ve burda beş bin alıyorsa orda on beş bin alıyordu bana da cazip geliyor aslında ev alırız kiradayız şimdi diyorum sonra kendi hayallerim var ben ne olcam diyorum.. Ailem burda sık sık dışarı çıkar birilerine giderim orda yalnız ne yapcam.. :/ Oğlum ufak hasta olsa aşısı olsa dil bilmem etmem her şeyi düşünüyorum işte.. Anca onu tek başına gönderir kendim burda kalırım ama bunu da istemiyorumÇünkü ister istemez soğuyoruz ayrı kalınca birbirimizden..
Çok bencildin bence. Kendini düşünmüyorsan evladını dusun. Şimdi giymeyecekseniz ne zaman gideceksiniz. Adam birsuru para kazanicak. Bana cok saçma gelio. Alacağın 3000 lira maas. Esin 15000 alsa ben niye calisiyimki. Çocukta ufaksa cocukla ilgilenirim. Ilerde cocuk biraz daha büyüyünce çalışma imkanım olursa çalışırım. Ayrı kalıncaya birbirimizden soğuyoruz demen çok tuhafDaha önce Irak ve Türkmenistan'da çalıştı gerçekten ne birikim yaptıysa o zaman yaptı kampta kalıyordu gideri yoktu ve burda beş bin alıyorsa orda on beş bin alıyordu bana da cazip geliyor aslında ev alırız kiradayız şimdi diyorum sonra kendi hayallerim var ben ne olcam diyorum.. Ailem burda sık sık dışarı çıkar birilerine giderim orda yalnız ne yapcam.. :/ Oğlum ufak hasta olsa aşısı olsa dil bilmem etmem her şeyi düşünüyorum işte.. Anca onu tek başına gönderir kendim burda kalırım ama bunu da istemiyorumÇünkü ister istemez soğuyoruz ayrı kalınca birbirimizden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?