Eşim istediğim bölümü okumami istemiyor :( Ya hayallerim :((

Kristalbyn23

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
152
228
18
Benim çocukluğumdan beri tek hayalim resim öğretmeni olmaktı :KK43: ama bunu yapabilmek için var olan yetenegimi birazcık daha gelistirmem gerekiyordu . Eşime resim kursuna gönder dedim 5 ay oyaladiktan ve ümit verdikten sonra bir kavga çıkararak(hatta şiddet uyguladı ) "gitmeyeceksin" dedi ve bende " tamam senin paranla başarılı olacaksam haram olsun "dedim ve artık kursa gitmek istemiyorum . Çaresiz güzel çizimlerim ve karakalem yeteneğimin heba olmasını göze aldım ve hemen atanabilecegim bir mesleğe yönelmek istiyorum . çünkü kendi paramla birde resim öğretmenliği 2. üni okumak istiyorum. Bu sene lise açıktan bitecek ve esime bu arada elazigliyim . elazığ fırat üniversitesine gitmek istediğimi üniversiteyi açıktan okumak istemediğimi söyledim bu seferde ona arıza çıkarıyor ilahiyat 50 ile atanıyor onu okumak istiyorum . hemen atanıp başarılı olmak istiyorum. Hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum ama hep engel oluyor :(( ne yapmalıyım benim hayallerim ne olacak peki :(

Kocan okumanı hiç istemiyor gibi. İkna etmeye çalışmaktan başka çaren yok gibi.

Benim çocukluğumdan beri tek hayalim resim öğretmeni olmaktı :KK43: ama bunu yapabilmek için var olan yetenegimi birazcık daha gelistirmem gerekiyordu . Eşime resim kursuna gönder dedim 5 ay oyaladiktan ve ümit verdikten sonra bir kavga çıkararak(hatta şiddet uyguladı ) "gitmeyeceksin" dedi ve bende " tamam senin paranla başarılı olacaksam haram olsun "dedim ve artık kursa gitmek istemiyorum . Çaresiz güzel çizimlerim ve karakalem yeteneğimin heba olmasını göze aldım ve hemen atanabilecegim bir mesleğe yönelmek istiyorum . çünkü kendi paramla birde resim öğretmenliği 2. üni okumak istiyorum. Bu sene lise açıktan bitecek ve esime bu arada elazigliyim . elazığ fırat üniversitesine gitmek istediğimi üniversiteyi açıktan okumak istemediğimi söyledim bu seferde ona arıza çıkarıyor ilahiyat 50 ile atanıyor onu okumak istiyorum . hemen atanıp başarılı olmak istiyorum. Hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum ama hep engel oluyor :KK43:( ne yapmalıyım benim hayallerim ne olacak peki :KK43:

Korkarım hayallerinizin engellenmesinden daha büyük bir sorununuz var

Hayalleriniz vardıysa 19 yaşında evli bi kadın olmanın mantığı neydi? Üstelik insanlar belki bana kızıcak ama bi erkek olsam evlendikten sonra bende eşimi okutmazdım.Hele küçük bi çocuğumuz varsa.Okicaktıysa evliliği biraz daha erteleseydi derdim kabul etmezdim. Yüksek lisans doktora filan yapıcaksa o ayrı. Aileniz sizi zorla vermediyse, yaptığınız gariplik karşısında şaşkınım. Ama aileniz yüzünden bu yaşta evlendiyseniz söylediklerimin hepsini unutun.

Hayır sosyal bir çevrem olsun okula gidiyim geleyim başarılı olayım istiyorum ama anlamıyor .ss
Yaşınız çok küçükmüş. Ne ara evlendiniz ne ara çocuk yaptınız? Keşke bu kadar acele etmeseymişsiniz. Bunları isteyeceğinizi tahmin edemediniz mi?
Öncelikle ne istediğinize karar verin. Ekonomik özgürlüğünüze mi kavuşmak istiyorsunuz? Üniversite mi bitirmek istiyorsunuz yoksa resimle mi ilgilenmek istiyorsunuz?
Ha bana kalırsa önceliğiniz o yavrucağı o ortamdan kurtarmak olmalı.

Back
X