• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim isteksiz

Acelyaa46

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
32
Puanlar
18
Kızlar 1.5 yıllık evliyim eşim ilk başlarda çok istekli bir erkekti ne olduysa son 1 senedir adam cinsellikten uzaklaştı karşıma aldım konuştum maddi sıkıntı borç vs dayanıyor kendimi çok yıpratıyorum bu konuda acaba beğenmiyor ama zevk vermiyor muyum acaba soğudu mu acabalar aklımı karıştıracak eminim hayatında kimse yok ama artık canım sıkılıyor güzel kokular sürülüyorum ne biliyim dikkatini çekmeye çalışıyorum yok abi konuyu azgınlıkla algılamayın bir kadın arzulanmak istiyor red edilmek istemiyor

Destek alsın, böyle mıy mıy istemem de istemem çok tantana edersiniz, varsa bı sıkıntısı çözsün.

Herkes sıkıntılar yaşıyor hayatında, evliliğin başında isteksizlik varsa sağlıkla ilgili problem de olabilir mutlaka destek almalı

Ciddi bir şekilde konuşmam lazım o zaman
Seni sevse düşünse bu sorunu çözmeye çalışır zaten. Çözüme yanasmiyorsa istedigin kadar konuş degisecegini sanmıyorum :( Bencil herif ne evlenmis o zaman ya

Ben olsam ya doktora gidersin ya da ananın evine derdim herhalde.

Kızlar 1.5 yıllık evliyim eşim ilk başlarda çok istekli bir erkekti ne olduysa son 1 senedir adam cinsellikten uzaklaştı karşıma aldım konuştum maddi sıkıntı borç vs dayanıyor kendimi çok yıpratıyorum bu konuda acaba beğenmiyor ama zevk vermiyor muyum acaba soğudu mu acabalar aklımı karıştıracak eminim hayatında kimse yok ama artık canım sıkılıyor güzel kokular sürülüyorum ne biliyim dikkatini çekmeye çalışıyorum yok abi konuyu azgınlıkla algılamayın bir kadın arzulanmak istiyor red edilmek istemiyor
Çok yaygın bir durum, değişmez, altında türlü türlü sebepler aramayın, hep böyle devam edecek ama mevzu sizlik bir durum değil...

Bu tarz konular çok düşündürücü,evli olup eşinin isteksizliğinden şikayet eden o kadar fazla kadın varki,eskiden tedavi olsun vs diyorduk ama konu sanırım tedavilik değil çünkü çok fazla kadın bu konuda yakınıyor,ilk akla gelen cinsel isteksizlik bence gerçeği yansıtmıyor,insanlar doğası gereği yemek yemek gibi cinselliğede ihtiyaç duyuyor o yüzden farklı ihtimaller gerçeğe çok daha uygun,bunlardan biri ve bence akla en yatkın olanı bastırılmış eşcinsel eğilimler,toplumsal baskı,kendini bir aile kurmaya mecbur hissetme normal bir erkek olduğunu ıspatlama gibi sebeplerden evlenip bir kaç ay sonra ıspata gerek kalmadığı ve eşlerinin sağda solda tanıdıklarına bunu anlatmayacaklarını bildikleri için gerçek hislerini bastırmayı bırakıyorlar,şöyle düşünün fiziksel olarak yakınlaşabileceğiniz sizinle birlikte olmak isteyen bakımlı bir kadın yanınızda yatıyor ama siz reddedip arkanızı dönüyorsunuz bu aldatan bir erkeğin bile yapamayacağı birşey,ikinciside sizi aldatıyor ve başka bir kadınla yada kadınlarla yatıyordur ama dediğim gibi yinede reddetmezdi sizi,cinsel isteksizlik arada bir olur sürekli olmaz reddetmez dener vs vs aslında cevap aşağı yukarı belli bu tarz konular açan hanımlarda az çok nedenini biliyor ama ütopik bir ihtimal gibi göründüğü için daha olası ihtimallere sarılıyorlar.

bu konu çok fazla var ve tedaviyle konuşmakla düzelmiyor. Adam arzulamıyor şehvet duymuyor bu kadar sebeplerini bilemiyorum sizi anne rolüne de koymuş olabilir, cinsel yönelimi farklı olabilir, mastürbasyon seviyor olabilir, yetersizlik duygusu olabilir, vs... sebebi farklı farklı olabilir. Ama gerçek şu adam değişmez.
benim eski eşim böyleydi hep kendimi suçladım, değersiz çirkin hissettim sonra zamanla onun geçmişini deşince sorun bende değil anladım mesela benim eski eş afedersiniz ama orospu seviyordu. Evet evet sadece paralı kadınlarla ya da bu işi zevk için yapan pavyon kadını görünümlü kaşar tipli kadınlarla seks yapmış. Onlara istediğini yapıyor sonra herhangi bir duygusallık olmadan herkes evine diyormuş. Bu durumdan utanıyordu ama gerçek bu. Garip garip fantezi istekleride vardı ama baya garip ben kabul etmemiştim öbür türlüde onun arzuları kabarmıyormuş nitekim ben boşandım. Düzelicem dedi kaç kere 1-2 düzelir gibi olsada hep başa döndü.
Siz böyle devam edebilirmisiniz onu düşünün böyle cinsellik olmayan evliliği sürdürebilirmisiniz.

Ara sıra olan bir seyse normaldir borc harc parasal mevzulardan bazen bende ya da esimde de oluyor mesela .Ama bu sürekli olan bir seyse normal degil ayda yilda bir kac gün modum yok isteksizim su an diyebilirsin anladık da her gün bir bahane buluyorsa terapi alsın kabul etmezse gitmem doktora falan derse zaten her sey yolundadır da baska sekilde gideriyordur ihtiyacini

Erkeklerin çoğu içe kapanıyor evlenince..borç harç, yada ailesel sorunlar felan olunca böyle isteksizlik yapıyor. Psikolojik.. sen eşini sabahın köründe yakala🤣 gece yorgun oluyo bunlar işten dolayı sabah erken saatlerini dene. Gerçekten fark var daha dinlenmiş daha zinde oluyolar.

Bide şuda var gerçekten tek geçindiriyosa evi gerçekten kaygılanıyor olabilir sorumluluklar üst üste binmiş gibi hissediyor olabilir. Eşimden biliyorum nişanlıyken çok farklıydı şuan bambaşka. Sadece eşref saatini yakalayacaksın.

Ama eğer sağlık problemi varsa erkenden çözsünn yoksa git gide kötüye gider toparlanması zorlanır.

Ekonomik sıkıntıların isteği azalttığını kabul etmek zaman aldı. Evlenince eksik olmasın diye borca sokanlar, sonra neden böyle oldu diye dizlerini döverler. Kaldı ki kesinlikle borç mahveder erkeği.

kendinizi suçlamayın
destek alsın
doktora gitmeli

oturup konuştuğunuz da sadece maddi olarak yorucu olduğunumu söylüyor tek nedeni bumu diyo sana

Seni sevse düşünse bu sorunu çözmeye çalışır zaten. Çözüme yanasmiyorsa istedigin kadar konuş degisecegini sanmıyorum :( Bencil herif ne evlenmis o zaman ya

Ben olsam ya doktora gidersin ya da ananın evine derdim herhalde.
Bütün yorumlarına kalp kalp 😍🩷

Ekonomik sıkıntıların isteği azalttığını kabul etmek zaman aldı. Evlenince eksik olmasın diye borca sokanlar, sonra neden böyle oldu diye dizlerini döverler. Kaldı ki kesinlikle borç mahveder erkeği.
Doğru abla evlenirken ne yaptığı mı gördün tabi gram borçumuz yoktu kendi keyfinden oldu borcu hiçbir zaman dört dörtlük olsun herşeyim demedim

Back
X