- 5 Mayıs 2013
- 33.869
- 41.401
- 798
- Konu Sahibi Dnzelfmltm
Yani korunmuyorsak demek istediniz.eşin gere çekilme yöntemi ile korunuyorsa böyle oluyor canım
Surpriz olmamaliydi halbuki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani korunmuyorsak demek istediniz.eşin gere çekilme yöntemi ile korunuyorsa böyle oluyor canım
E çok normal hamile kalmanız.ben istiyordum zaten ama süpriz oldu. eşim korunuyor.geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz..
Geri çekilme yöntemi korunma yöntemi asla değildir. Bir çok insan bu sekilde hamile kalıyor.eşin gere çekilme yöntemi ile korunuyorsa böyle oluyor canım
ben istiyordum zaten ama süpriz oldu. eşim korunuyor.geri çekilme yöntemiyle ko
eşim korunuyordu geri çekilme yöntemiyleKorunmuyor muydunuz?
Korunmuyorsunuz ki, korunuyoruz demeyin bari. Eşinizin de aklını seveyim. Madem çocuk istemiyor doğru düzgün korunsanıza...ben istiyordum zaten ama süpriz oldu. eşim korunuyor.geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz..
aldırmıcam zaten. allah tan gelen rızkını da verir güzel allahımGeri çekilme yöntemi korunma yöntemi asla değildir. Bir çok insan bu sekilde hamile kalıyor.
Eşin madem bu kadar istemiyordu
Düzgün sekilde korunabilirdi.
Ne güzel valla
O işi yaoarken sıfır korunma, bebek olunca
İstemiyorum.
Eğer istiyorsan aldırma derım.
O halde neden istemediğini iyice oturup konuşunmaddi durumumuz iyi çok şükür bebeği veren de allah rızkını da verir
Nasil ki 2 tane kiziniz var su an sizinle olan da sizin cocugunuz evladiniz. O da bir can. Kizlarinizdan birinin canina kast edebilir misiniz mesela? Ne farki var? Esiniz bunun farkinda degil ama saniyorum siz de cok bilincli degilsiniz. Gecim derdi o bu su diye öldürmeye hakkiniz yok. Madem oyleydi en bastan tedbirli olsaydiniz.merhaba kızlar bana yardımcı olabilir misiniz. 2 tane kızım var allah bağışlasın.32 yaşındayım. dün hamilelik testim pozitif çıktı plaznladığımız bi hamilelik değildi. eşim istemiyor kürtaj la aldıralım diyor. ama ben kürtaj olmak istemiyorum.. bu bebeği istiyorum. eşimi nasıl ikna edeceğim bilemiyorum.
ben istiyorum zatenNasil ki 2 tane kiziniz var su an sizinle olan da sizin cocugunuz evladiniz. O da bir can. Kizlarinizdan birinin canina kast edebilir misiniz mesela? Ne farki var? Esiniz bunun farkinda degil ama saniyorum siz de cok bilincli degilsiniz. Gecim derdi o bu su diye öldürmeye hakkiniz yok. Madem oyleydi en bastan tedbirli olsaydiniz.
Siz bir mucizeyi yaşıyorsunuz karı-koca.ben istiyordum zaten ama süpriz oldu. eşim korunuyor.geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz..
Çok verir. Açlıktan ölen çocukların rızkını niye vermiyor acaba? Rızk sadece karnını doyurmak mıdır? Nasıl bir gelecek sağlayacaksınız üç çocuğa birden?aldırmıcam zaten. allah tan gelen rızkını da verir güzel allahım
Korunmadan hamile kalmış Rosa.Çocuk istemeyen iyice korunur. Bu erkeklerin bu tavrına da gıcık oluyorum. Doğru düzgün korun o zaman! Asla istemiyorsan git bağlat ya da.
Konu sahibi nasıl korunuyordunuz da hamile kaldınız?
Geri çekilme korunma yöntemi değil kieşin gere çekilme yöntemi ile korunuyorsa böyle oluyor canım
Ha gördüm şimdi. Geri çekilmiş, bir de eşim korunuyordu demiş.Korunmadan hamile kalmış Rosa.
Ama onlara göre sürprizmiş
Allahım cocuğu doktora götürecegim 500 tl nakit istiyorum ativersen diyemiyoruz valla aynen.Tamam tabii ki Allah rızkını verir de hepsini Allahtan bekleyemeyiz hic birimiz calismayalim Allah yaratmis versin rızkimizi diyelim o zaman konu sahibi resmen bunu diyor yok artik yaÇok verir. Açlıktan ölen çocukların rızkını niye vermiyor acaba? Rızk sadece karnını doyurmak mıdır? Nasıl bir gelecek sağlayacaksınız üç çocuğa birden?
Veei vekilme.bir korunm ayintemi devil 2 cocugunuz var bunuda mi biz ogretelim .bu ailede dunyaya gelecek cocuga yazikben istiyordum zaten ama süpriz oldu. eşim korunuyor.geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz..