Eşim istemiyor aldıralım diyor ama ben kürtaj olmak istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eşin gere çekilme yöntemi ile korunuyorsa böyle oluyor canım
Geri çekilme yöntemi korunma yöntemi asla değildir. Bir çok insan bu sekilde hamile kalıyor.

Eşin madem bu kadar istemiyordu
Düzgün sekilde korunabilirdi.
Ne güzel valla
O işi yaoarken sıfır korunma, bebek olunca
İstemiyorum.

Eğer istiyorsan aldırma derım.

Korunmuyormuşsunuz, o yüzden sürpriz değil. Bu kadar şaşırma sebebinizi anlayamadım çift olarak, geri çekilmenin korunma yöntemi olmadığını daha kaç uzmandan duymanız gerekli?

3 çocuğa bakabilecek güven yoktur kendisine ki haklı da. İkna kısmını biz bilemeyiz 2 çocuğunuz olmuş tanımışsınızdır eşinizi. Ona göre bi yol yordam bulursunuz ama ne kadar doğru 3 çocuk bilemem.

Geri çekilme yöntemi korunma yöntemi asla değildir. Bir çok insan bu sekilde hamile kalıyor.

Eşin madem bu kadar istemiyordu
Düzgün sekilde korunabilirdi.
Ne güzel valla
O işi yaoarken sıfır korunma, bebek olunca
İstemiyorum.

Eğer istiyorsan aldırma derım.
aldırmıcam zaten. allah tan gelen rızkını da verir güzel allahım

merhaba kızlar bana yardımcı olabilir misiniz. 2 tane kızım var allah bağışlasın.32 yaşındayım. dün hamilelik testim pozitif çıktı plaznladığımız bi hamilelik değildi. eşim istemiyor kürtaj la aldıralım diyor. ama ben kürtaj olmak istemiyorum.. bu bebeği istiyorum. eşimi nasıl ikna edeceğim bilemiyorum.
Nasil ki 2 tane kiziniz var su an sizinle olan da sizin cocugunuz evladiniz. O da bir can. Kizlarinizdan birinin canina kast edebilir misiniz mesela? Ne farki var? Esiniz bunun farkinda degil ama saniyorum siz de cok bilincli degilsiniz. Gecim derdi o bu su diye öldürmeye hakkiniz yok. Madem oyleydi en bastan tedbirli olsaydiniz.

Nasil ki 2 tane kiziniz var su an sizinle olan da sizin cocugunuz evladiniz. O da bir can. Kizlarinizdan birinin canina kast edebilir misiniz mesela? Ne farki var? Esiniz bunun farkinda degil ama saniyorum siz de cok bilincli degilsiniz. Gecim derdi o bu su diye öldürmeye hakkiniz yok. Madem oyleydi en bastan tedbirli olsaydiniz.
ben istiyorum zaten

ben istiyordum zaten ama süpriz oldu. eşim korunuyor.geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz..
Siz bir mucizeyi yaşıyorsunuz karı-koca.
Böyle bir yöntem bile olmayan durumla sadece üç kere hamile kalmak bir mucize.
Üç yıllık evli değilseniz tabii

Korunmadan hamile kalmış Rosa.
Ama onlara göre sürprizmiş
Ha gördüm şimdi. Geri çekilmiş, bir de eşim korunuyordu demiş. :olamaz:
Ay millet kondoma bile güvenemiyor da ek korunma yöntemi uyguluyor. Bu beyzadeler de geri çekilmeyi korunma sanıyor.
Nesi sürpriz bunun Allah aşkına? Bayağı bildiğin çocuk yapmak için sevişmek oluyor bu. :deli:
Daha bir de rızkıyla gelir tavrı yok mu? :olamaz:

Çok verir. Açlıktan ölen çocukların rızkını niye vermiyor acaba? Rızk sadece karnını doyurmak mıdır? Nasıl bir gelecek sağlayacaksınız üç çocuğa birden?
Allahım cocuğu doktora götürecegim 500 tl nakit istiyorum ativersen diyemiyoruz valla aynen.Tamam tabii ki Allah rızkını verir de hepsini Allahtan bekleyemeyiz hic birimiz calismayalim Allah yaratmis versin rızkimizi diyelim o zaman konu sahibi resmen bunu diyor yok artik ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X