evet eşim işten yorgun geliyor.yemeğimizi yiyoruz sonra hemen tv karşına geçiyor orda biraz uzanıp tv izleyince dinleniyormuş sonrada uyuyor.1-2 saat kadar(.resmen o uzandığı koltuk göçtü.çöktü.koltuğu diğeriyle değiştirdim o da çöktü.)
ben çok yalnız bi insanım.ailem uzakta zaten telefonlada olsa hiç paylaşımımız da yok yani ailem yok gibi.
yaşadığım yerde de görüştüğüm konuştuğum kimse yok.
çalışıyorum işim öğlene kadar.işyerimde de zaten ilişkiler yapmacık
yani kendimi çok yalnız hissediyorum eşim uyandıktan sonrada benim pek keyfim kalmadığından geri kalan zamanın bi anlamı olmuyor
öyle dışarı çıkalım gezelim tozalım değil istediğim ama evimde bir hareketlilik istiyorum.ben hadi şunu yapalım demeden onun başlattığı kıpırtılar olsa
ben hareketli bir tipim aslında ama kendimi ben de bloke ediyorum.mesela mutfağı düzenleyip çıkarken kare fayansların üstünden sek sekle geçerim oğlumla komik şekillere girerim dans ederim ama ben de hareketliliğimin son kırıntılarını yaşıyorum aslında.
eşimin bu yorgun hali beni ondan soğutuyor
aynı dert bende de var canım eşim işten gelir direk ya pc başına yada tv başına ben de işten gelirim birde evde çalışırım ama o bunları hiç görmez stelikte onu yap bunu getir diiye emirler buyurur senin gibi benimde kimsem yok burda ve çok yalnızım :/ elbet bu günlerde geçiçek tesellim bu canım...
Normal bence.neden sürekli uyuyor sağlık açısından bir problemi mi var acaba yada işi ağır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?