eşim işten yorgun geliyor yemeğini yiyip uyuyor

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
456
2
66
Çanakkale
evet eşim işten yorgun geliyor.yemeğimizi yiyoruz sonra hemen tv karşına geçiyor orda biraz uzanıp tv izleyince dinleniyormuş sonrada uyuyor.1-2 saat kadar(.resmen o uzandığı koltuk göçtü.çöktü.koltuğu diğeriyle değiştirdim o da çöktü.)
ben çok yalnız bi insanım.ailem uzakta zaten telefonlada olsa hiç paylaşımımız da yok yani ailem yok gibi.
yaşadığım yerde de görüştüğüm konuştuğum kimse yok.
çalışıyorum işim öğlene kadar.işyerimde de zaten ilişkiler yapmacık
yani kendimi çok yalnız hissediyorum eşim uyandıktan sonrada benim pek keyfim kalmadığından geri kalan zamanın bi anlamı olmuyor
öyle dışarı çıkalım gezelim tozalım değil istediğim ama evimde bir hareketlilik istiyorum.ben hadi şunu yapalım demeden onun başlattığı kıpırtılar olsa
ben hareketli bir tipim aslında ama kendimi ben de bloke ediyorum.mesela mutfağı düzenleyip çıkarken kare fayansların üstünden sek sekle geçerim oğlumla komik şekillere girerim dans ederim ama ben de hareketliliğimin son kırıntılarını yaşıyorum aslında.
eşimin bu yorgun hali beni ondan soğutuyor

çok neşelisiniz bunu takdir ettim söylemeden edemicem.. içinizdeki çocuğu kaybetmemişsiniz eşinizin davranışı zaten ülkemizdeki çoğu erkeğin hareketleri böyle.. napmalı bilmem ama eşiniz kötü biri değilse onu böylede sevmeye devam edin

canim benim ayni beni anlatmisin..bende bu ara bunalimliyim okonuda sadece kendi durumum boyle saniyodum..

bu yemekten sonra uyuma işi alışkanlık oluyor gerçekten gözler kapanıveriyor eşim bir zaman bayağı alışmıştı buna sonra kendiliğinden terk etti

yemek üstüne birer türk kahvesi yapın "gel birer kahve içip muhabbet edelim" diyerek hem uykusu açılır hem de yeni bir alışkanlığınız oluşmuş olur :87:

bence bunlar dert değil ... eşinle ve çocuğunla güzel ve sorunsuz bir hayatın var ..bak burda ne konular var dimi aldatılmalar,şiddet vs vs ... o yüzden bence kıymetini bil .... çay kahve gibi şeyler içebilirsiniz uykusu açılsın diye mesela ....

neden sürekli uyuyor sağlık açısından bir problemi mi var acaba yada işi ağır mı?

benım esımde öyle. yakında bızımde koltuk göçücek hergun yorgundur,uykusu vardır ,üşütmüştür yada hastadır. ne zaman sarılsam öpsem beni kovalar artık alıştım

eşin çokmu yaşlı ? sen ne işinde çalışıyorsun tatlım?

benim esim cok calismamasina ragmen oda uyur sürekli
yada uzanir
elinde cep tel
yada pc basinda
ama istedigim zaman cekerim yanima
istedigimi yapar

o pc basindayken yada uyurken uzanirken vs bende kendi islerimi yaparim
bende intenette takilirim
banada iyi geliyor

ama iste o uyukladigi zaman gidin yanina iste enerji dolu bicimde
film izleyelim yani ne istiyorsanuz onu yapalim deyin
enerjiniz bulasir pnada
benimkine arada bulasiyor

Bence içinde gingseng bulunan bir vitamin hapı kullanın
Şaka bir yana yanlış anlamayın ama mesela Pharmaton çok iyi geliyor.Ben de çok yorulan her gün yollarda olan biri olarak bayağı yaradığını söylemeliyim.Takviye olmazsa hep uyur o

canım eşinle konuşmayı denedin mi? bu durumun seni rahatsız ettiğini anlarsa dikkat eder bence

Esiniz neden surekli uyuyor calistigi is cok mu agir bazi is turleri cok yorucu olabiliyor yada bir rahatsizligimi var.

kokusu cukulataya benzer. we her alindiginda ciddi anlamda etki gosteren bir ilaç. bu ilaç insani gunde 2 saat uykuyla cok rahat goturebilicegine inaniyorum. denenmiştir.

aynı dert bende de var canım eşim işten gelir direk ya pc başına yada tv başına ben de işten gelirim birde evde çalışırım ama o bunları hiç görmez stelikte onu yap bunu getir diiye emirler buyurur senin gibi benimde kimsem yok burda ve çok yalnızım :/ elbet bu günlerde geçiçek tesellim bu canım...

Arkadasim vitamin hapida olsa bence doktor tavsiyesi olmadan ilac kullanma vitamin hapida olsa yan etkileri olabiliyor

bazı konularda perhiz yaptır bak nasıl düzeliyor ortam.

eşin de haklı sen de haklısın.ben de uyumayı çok severim mesela uykum varsa hiç dayanamam.eşin de işten yorgun geliyorsa uyuyordur normal.tabi sen yalnız kaldığın için sıkılıyorsun zor bir durum.çay kahve falan eşinin uykusunu açmaya çalışaslında çocuğun da varmış.o oyalamıyormu ki seni?eşinle de haftasonu vakit geçirirsiniz bunları dert etme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…