• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim istifa etmek istiyor

Evlenıp cocuk sahıbı olduktan sonra ben bu ışı yapamıyorum edemıyorum demelerını garıp buluyorum. Eskısı gıbı terorun sokaga ındıgı bır donemde yasamıyoruz. Insanlar işine gıderken sehıt edılıyordu. Markete cıkmaya korkarlardı. Su an şartlar eskıye gore kötu degıl. Lojman ımkanı, maaşları vs. Cesaret edemıyorsa en basından duzenlı bır iş bulacaktı. Sonra evlenseydı. Evlenıp cocuk sahıbı olduktan sonra büyük cesaret hele de bu ekonomı de.

Size olacak senaryo yu soyleyeyim.siz ise gideceksiniz eşiniz de iş bulamiyorum napim diyip evde oturacak sabahtan akşama
Hanımlar askerlik kolay bir meslek mi? Herkes yapabilirmiş. Kellen koltukta dağda yapamamak bu kadar garipsenmemeli. İstifa eden birçok asker varken bunu göz ardı etmeniz ilginç geldi. Demek ki bekara karı boşamak kolay galiba.en fazla benim parama ve bana güvenme diyebilir konu sahibi. Yarın bir yerde ölse ne diyeceksiniz. Ondan değerli değildi keşke biraksaydı mı diyecektiniz? Belli ki çaresizlikten ne iş yapacağını şaşırmış. Kadınlarımız asker polis ile evlenmeye can atar. Ama adamların intihar etmelerini ve meslek zorluklarını önemsemiyorlar
E madem öyle evlenmeseydi.birdenmi zorlaştı meslek.ya ben bu işi yapamam elin anakuzusu ile evlenipte çoluk çocuğa karismiyim günahlarına girmyeyim deseydi.ama hatun öğretmen yea ben çıkarım işten açarım bı dükkan olmadı mı hatunun maaşıyla geciniriz elbet diye dusundu kesin

Evlenıp cocuk sahıbı olduktan sonra ben bu ışı yapamıyorum edemıyorum demelerını garıp buluyorum. Eskısı gıbı terorun sokaga ındıgı bır donemde yasamıyoruz. Insanlar işine gıderken sehıt edılıyordu. Markete cıkmaya korkarlardı. Su an şartlar eskıye gore kötu degıl. Lojman ımkanı, maaşları vs. Cesaret edemıyorsa en basından duzenlı bır iş bulacaktı. Sonra evlenseydı. Evlenıp cocuk sahıbı olduktan sonra büyük cesaret hele de bu ekonomı de.
Abim özel bir firmada çalışıyordu.nisanlandi büyük tanınmış bir firmadan iş teklifi aldı.salaklik etmezse evi yazlığı hep olacaktı.fabrikasi ilçede idi.nisanlisindan uzak kalmamak adına gitmedi.evlendi iyi altın takıldı.babamlarda yaptı.tuttu devredilen bir şirketi aldı işten çıktı.mwgwr aldığı şirket batmış kayıp çekler varmis.hem kendi altınları gitti hem bzim altınlar gitti hem babamın araba ev gitti.mahvetti herkesi.birde çocuk lari olduu misss.girdi üç harfli markette çalıştı içimiz eriyordu resmen ama kendi etti çoluk çocuk buldu.orada da oturmaya bile izin yok tu çıktı işten ev kirasını bız karşıladık.erzagini biz aldık baktiki olacak gibi başka şehre gitti de düzeldi durumu.simdi konusinca der aslında sonuç belliydide bilemedik şirket tutar sandık der.

Istifa olabilir tabi ki, kocam ultra stresli bir meslek yapip sagligini kaybetsin istemezdim. Yalniz olaydan sonrasi sakat, duzgun bir is plani yok. Is planini denklestirirse olabilir.
Cherry sıkıntı zaten burada. Adamın ayakları yere sağlam basacak planı yok.Yaparız ,ederiz, hallederiz modunda yaşıyor .

Kendisi denizci bi kaç belgesi var her yerde iş bulurum yeter ki bu işten çıkayım diyor bi öyle diyor bi böyle bi ara başka işler düşünüyordu falan. Benimle tanıştığı yıl aslında istifayı düşünüyormuş ama benimle evlendiği için istifa etmemiş vs vs sonraları bunları benim yüzüme vuruyor yani senin yüzünden bu mesleğe devam ediyorum gibi gibi
.

Cok sacma geldi bana. Siz cocuk fikrini akliniza getirmeyin uzun sure. Ailede esnaf var mi? Normalde maasli calisan biri dükkan acip isletmesi pek olasi degil kaldiki ikisi de cok farkli sektorler

Back
X