- 30 Eylül 2020
- 125
- 99
- 23
Yalan dünya OrçunÖpüselim mi diye bir dizi karakteri söylemiyor muydu ya? O canlandi gozumde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalan dünya OrçunÖpüselim mi diye bir dizi karakteri söylemiyor muydu ya? O canlandi gozumde![]()
Kel olan abi bu ahajshsh. Bu kadar falsosuna rağmen kadının ailesi sadece kelliğine takmış, enteresan.Sizin orda erkek yok muydu ki başka ülkenin taaa dağ köyüne kadar gidip ayı bulup evlendiniz![]()
Kel olan abi bu ahajshsh. Bu kadar falsosuna rağmen kadının ailesi sadece kelliğine takmış, enteresan.
Türk adetlerini bilmiyorum diyip görücü usulüyle evlenmek bence sen her şeyi biliyorsun
Hakkaten hiç yorum yapmamış. Neyse ben de konu sahibine yorum yapmayayım o zaman.Konu sahibi öbür konunuzda yaptığınız gibi konu açıp kaçmazsınız umarım.
Ne alaka sence konu sahibi bu ülkenin örf ve adetlerini görmemiş birisi mi hiç sanmıyorum yüzde yüz yabancı biri olsaydı hak verirdim dediğineO ayrı o ayrı şimdi, koca varsa görmesen de evlenirsin amma Türk yaşam şeklini bilmesen de olur![]()
puha ha ha.ayı mı?Sizin orda erkek yok muydu ki başka ülkenin taaa dağ köyüne kadar gidip ayı bulup evlendiniz![]()
puha ha ha.ayı mı?![]()
Biraz daha öpüşmek yerine biraz daha tanımak istiyorum deseydiniz keşke![]()