Eşim kadrolu olarak yüksekova'ya atandı

bende şırnakta yaşıyorum hanımlar ınanın buralar haberlerde göründüğü gibi korkunc yerler değil buralardan uzak yaşanan olaylar...arkadaş dıyo ya arkadaşım doktor otopsi bile yaptı adı ustunde doktor heryerde bunu yapar....ne düşünürsek o başımıza gelir....korkmaya telaşlanmaya gerek yok alllah hepımızın yardımcısı olsun herkesı korusun.....kaderde ne varsa onu yaşıycaz.....

Ne varmış yorumumda? Ben ve sevgilim yaşadık bunları, kalkıp oh oh çok iyi çok rahat bir yer diye arkadaşı kandırmanın ne anlamı var? Ayrıca siz Siirt'te kalmışsınız, Yüksekova'nın ne alakası var ne kadar tanıyor biliyorsunuz ki benim yorumumu eleştirebiliyorsunuz? Size tonlarca olay anlatabilirim malum sevgilim doktor olduğu için yeri geldi teröristlerin otopsilerini bile yaptı, amacım moral bozmak olsaydı anlatacağım tonla şey var emin olabilirsiniz. Terör yok derken de medyada olayların yer almaması olarak görüyorsunuz sanırım. Tamam savaşın içine gitmiyor belki ama tehlikeli bir yer sonuçta, sizin "ay terör kalmadı artık mutlu mesut gidebilirsiniz" tarzı yorumunuzdansa benim şunu bunu yapmamaya dikkat etsin tarzı yorumumun daha yararlı olduğunu düşünüyorum. Evet koca adam ama bazı şeylere dikkatsizliğine gelip başına iş açılmasındansa nelere dikkat etmesi gerektiğini söylemenin ne zararı var acaba?
inşallah görevini tamamlayıp kocası sağ salim ailesine dönücektir, ancak dikkatsiz davranmaya gelicek bir yer değil benim amacım nelere dikkat etmesi gerektiğini söylemek arkadaşa.

ayrıca neye nasıl yorum yapacağımı size sorucak değilim, lütfen haddinizi bilin!

yorumun son derece iç karartıcı..!!
son derece moral bozucu!!
ortada eşini düşünen bi bayan var,sevgilisini değil..
daha eşine doyamadan şarka gönderen bir bayan..
emin ol 94-2000 yılları arasındaki olayları anlatsam küçük dilin yutarsın..
ama anlatmıyorum..
bizde giderken çok korkutulduk,aıynı sizin yaptığınız gibi..
ama şehir içinde korkulcak hiç bişe olmadığını gidince gördük..
ha bu arada,sizinde haddiniz değil eşi için endişelenen birinin canını sıkmak.
moral beklerken terörist otopsisiinden bahsetmeniz son derece düşüncesizlik..
ayrıca siz haricinde oralar için kötü diyen moral bozan başka yorum yok dikkat ederseniz..

Son düzenleme:
Bu ülkenin işlerine akıl sır erdiremiyorum...
Evli iki insanın kadrosu neden ayrı yerlere düşer?

ortada eşini düşünen bi bayan var,sevgilisini değil..
daha eşine doyamadan şarka gönderen bir bayan..
emin ol 94-2000 yılları arasındaki olayları anlatsam küçük dilin yutarsın..
ama anlatmıyorum..
bizde giderken çok korkutulduk,aıynı sizin yaptığınız gibi..
ama şehir içinde korkulcak hiç bişe olmadığını gidince gördük..
ha bu arada,sizinde haddiniz değil eşi için endişelenen birinin canını sıkmak.
moral beklerken terörist otopsisiinden bahsetmeniz son derece düşüncesizlik..
ayrıca siz haricinde oralar için kötü diyen moral bozan başka yorum yok dikkat ederseniz..

allah allah eş sevgiliden daha mı üstün oluyor acaba?!! ne farkı varmış anlayamadım?!!
ben de sevgilime doyamadan yolladım, hala okuyor olmasam ben de eşimi yollamış olucaktım burda kalkıp "ay ama o eşiiii sen ne bilirsin ki" ayakları yapmayın bana allahaşkına!
kalkıp hikaye uydurmadım, eşinin karşılaşabileceği şeyleri söyledim. yarış yapmıyoruz burada kim daha kötü olaylar yaşadı diye, amacım moral bozmak olsa benim moralimi bozan binlerce ekstra olay var ama söylemiyorum sadece gerekli olanları söyledim demek için dedim o otopsi olayını. kötü diyen bir yorum yok çünkü birebir benim kadar iyi bilen kimse yok, arkadaşı vs gidenler yazmış bense her saniye ne olduğunu ne bittiğini biliyordum. mesela benim yolda gammerlar olduğundan ve telefonun çekmediğinden haberim yoktu. sevgilim beni aradı ve konuşurken sesi gitti ve 3 buçuk saat boyunca da çekmedi telefonu. başına bişey mi geldi sevgilime bişey oldu mu acaba diye nefes bile alamadım o süre boyunca gözümde yaşlarla sitelerde gezinip durduğumu bilirim bişey mi oldu diye, ama arkadaş artık yolda telefonun çekmediğini ve bu yüzden kapalı olduğunu bilecek, başına bişey mi geldi diye merakı olmayacak benim kadar en azından. mesela sevgilim bavulunu otelde bıraktığında geri döndüğünde içinin karıştırılmış olduğunu gördü. bunu söylemem moral bozmak için mi yoksa koskoca adam olan eşi otelde bavulunun karıştırılabileceğini akıl edemez diye yaptığım bir terbiyesizlik mi acaba size göre? mesela öğretmen evlerinde kalması için çok önceden bir an önce yer ayırtması gerektiğini ve güvenli bölgenin orası olduğunu söyleyebilirim. aa ama ne kadar moral bozucuyum ya ah beni beni.. hep içimdeki fesatlıktan dolayı böyle yazıyorum, keyif alıyorum insanların moralini bozmaktan. bir de ben ne bilirim ki, eşim gitmedi benim şarka, koskoca adama da ne yapıcağını ne hakla söylerim.

ben de benzeri bir konu açmıştım, orda da herkes ay çok rahat laylay yazmıştı ama bana zerre yararı olmadı bu yorumların.

demişsiniz ya bir de? ben bunları bir de yaşadım "son derece iç karartıcı ve son derece moral bozucu" olması benim suçum değil.
ama burda 80 tane birbirinin benzeri "ay bebeğim artık doğu çoook güvenli için rahat olsun" yazmaktansa konu sahibinin işine yarar şeyler yazmayı tercih ederim. konu sahibi de istediği yorumu dikkate alır, ister benim yazdıklarımdan yararlanır, ister benim ne kadar "moral bozucu" bir yorum yazdığımı düşünüp dikkate almaz, bu onun bileceği iş, sizin değil!

sevgili konu sahibi eğer daha fazla şey öğrenmek istersen bi şekilde belirtirsin.hayırlısı olsun dediğim gibi işini yapıp siyaset muhabbetlerine katılmadıkça ve eylem yapılacağı günlerde kalabalık yerlerde bulunmadığı sürece kamu görevlilerine karşı saygılılarmış, umarım sıkıntısız bir dönem olur sizin için bir an önce eşinize kavuşursunuz:16:.

sevgili konu sahibi eğer daha fazla şey öğrenmek istersen bi şekilde belirtirsin.hayırlısı olsun dediğim gibi işini yapıp siyaset muhabbetlerine katılmadıkça ve eylem yapılacağı günlerde kalabalık yerlerde bulunmadığı sürece kamu görevlilerine karşı saygılılarmış, umarım sıkıntısız bir dönem olur sizin için bir an önce eşinize kavuşursunuz:16:.

başta söylemiz gerekeni sonda söylemişsiniz..
demekki yapılan eleştiriler,insanları doğruya yönlendirebiliyor..
eminim son yazdığınız bu cümleler konu sahibinin içine su serpmiştir..
hakeza diğer yorumlarınız eşinizi şarka göreve gönderen bi bayana söylenmemesi gereken şeylerdi..
neticede size bi realiteden bahsettim..siz gammerlardan,şundan bundan bahsediyosunuz ama sevgilinzi bunları yaşarken siz burdaydınız,ben birebir olumsuz şeylerle karşılaşmama rağmen,oraya gitme psikolojisini bildiğim için daha anlayışlı yorumlar yapmayı uygun gördüm,terörist otopsisinden bahsedeciğiniz son kişi emin olun eşi için endişelen bir bayandır.buda konu sahibi oluyo anlaıycağınız üzere..

başta söylemiz gerekeni sonda söylemişsiniz..
demekki yapılan eleştiriler,insanları doğruya yönlendirebiliyor..
eminim son yazdığınız bu cümleler konu sahibinin içine su serpmiştir..
hakeza diğer yorumlarınız eşinizi şarka göreve gönderen bi bayana söylenmemesi gereken şeylerdi..
neticede size bi realiteden bahsettim..siz gammerlardan,şundan bundan bahsediyosunuz ama sevgilinzi bunları yaşarken siz burdaydınız,ben birebir olumsuz şeylerle karşılaşmama rağmen,oraya gitme psikolojisini bildiğim için daha anlayışlı yorumlar yapmayı uygun gördüm,terörist otopsisinden bahsedeciğiniz son kişi emin olun eşi için endişelen bir bayandır.buda konu sahibi oluyo anlaıycağınız üzere..

kendinizi ne sanıyorsunuz acaba.. sizin eleştirileriniz mi beni doğruya yönlendirdi :60:
ben çok moral bozucu bir insanım ya normalde, iki güzel kelime ettiysem sizin sayenizde ettim
allah tuttuğunuzu altın etsin yoksa ağzımdan güzel kelime çıkmaz benim beni doğru yola gark ettiniz.
bir otopsi meselesine de takıldınız gitti idrak etmemek için uğraşıyorsunuz galiba.. tahmin edersiniz ki bunları yaşayan bir insana moral vermek de yeterince kötü, en azından eşi böyle şeylerle uğraşmayacak...
he bu arada ben gitmedim bilmem ne anlarım kii, sizin gibi doğuya gitmiş insanların yanında. ne yarıştırıyorsak burda? anladım tamam siz daha kötü şeyler yaşamışsınız da yine de benim yorumuma çıkışma hakkını vermiyor bu size.
konu sahibi de kendi gitmeyecek halbuki o niye boşu boşuna endişelenmiş ki acaba nası olsa kendi gitmeyecek..
hey allahım gülsem mi ağlasam mı yorumlarınıza kararsız kalıyorum. lütfen uzatmayalım artık bana cevap verme ihtiyacı gerektircek bir yorum yazmayın ki artık rahat bir şekilde çıkayım şu topicten

Arkadaşlar karşılıklı tartışmaya son verip konuya dönelim lütfen,olayı kişiselleştirmeden ve başka yönlere çekmeden konu sahibine yardımcı olmaya çalışalım,iyi forumlar

Back
X