• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim kafama vurdu ?

Troll değilim, sadece dertleşmek yardım almak istedim, özgüvenim yok
Bunun özgüven meselesi olmadığına eminim. ya trollsün ya da zeka sorunun var. mühendis bir kadın o dersleri veren matematik zekası olan bir kadın böyle olmaz. olamaz. buna inanmıyorum.

Şimdi kafanıza vurmasını öfke problemini bir kenara koyarak da bakmaya çalışıyorum.
Sizin maaş kartınız sizde değil mi? Siz çekmiyor musunuz ihtiyacınız oldukta.
Ya da internetten kartınızdan alışveriş yapamıyor musunuz?
Bu iplerin erkeğin eline geçme sürecini çok merak ediyorum ben ya.
Yani para senin paran bir kuruş verme..
Ayrıca yapamayacağın hiçbir şeyi konuşma, dillendirme.
Kafanda boşanmanın b'si bile yok, öyle laf olsun diye söylüyorsun.
Böyle davrandıkça seni kimse ciddiye almaz ki..
40 düşün, 1 konuş.
Bir şeyi söylüyorsan onu yap, yapamıyorsan da dillendirme.
Böyle yüz göz oluyorsun işte..

Troll değilim, sadece dertleşmek yardım almak istedim, özgüvenim yok
Boşanmak için özgüven gerekmiyor niyetin varsa ailene söyle seni gelip alırlar zamanla eşyalarını annenler toplar alır. Avukat tutarsınız mahkemeye bile gitmene gerek yok. Bu adam zaten sen gitsen de çok sallamaz bir iki celseye biter.

Ailesine sorsanız mükemmel bir eş

ailesine sorma kimin ne dediği de önemli değil, senin geleceğin gururun yaşama sevincin önemli
ailen arkada, çalışıyorsun ve cocugun yok, bunlar senin için avantaj.

Kızlar boşverin ya. mesajına baksanıza:

Pcosum, ilaçsız adet olamıyorum. 4 yıllık evliyim aşılama yaptırdım tutmadı (bir kez) bugün gittiğim doktor 40 yaşında olup gebe kalan oluyor dedi pcos da yani geç anne oluyormuşuz direkt tüp bebeğe geçiş yap dedi, güzel bir şekilde söyledi bunu ama o kadar ağladım ki psikolojim bozuldu artık çocuk görmek istemiyorum. 27 yaşındayım bu arada yumurtlamam tedavisiz olmuyor

Bu mohteşem evliliğine bir de babasından dayak yiyecek çocuk istiyor. o çocuk da babadan sürekli şiddet görür artık. ay içim şişti. bunlar gerçek mi yaaa kafayı yiyeceğim sizin yüzünüzden bu nedir yaaa.

Boşan kardeşim. Yapacağın şey belli yani. Tekme tokat dayak yiyinceye kadar beklemenize gerek yok. Tuhafsiniz cidden.

3.5 yıllık evliyim, eşimde bende evden çalışıyoruz. Eşim eve aldığım paspasa kadar her şeye karışıyor, bir şey aldığımda da burnumdan getiriyor. Normalde zaten birikim yapan bir insanım ama arada evimi güzelleştireyim diye bir şeyler alayım diyorum ona laf. Dün taşındık eve perdeler kısa kaldı duvarı tam kapatmıyor diyor ki camı kapatsın yeter bende öyle olmaz dedim, artık dayanamadım her şeyde bir laf boşanmak istiyorum dedim kafama vurdu sofrada sonrada gelip sarılıp öpüyor. Sürekli evden çalıştığımız için beni çok görüyormuş benimle aktivite yapmaz, dışarı gezmeye götürmez, gidelim desem gelmez, bir şey söylediğimde telefonda instada dolaşıp yüzüme bakmaz böyle bir insan, dışarı karşı çok iyi ama herkes mükemmel sanıyor annem ve babam hariç, geçenlerde annem çok kızdı ben seni o kadar okuttum kendini çok aşağı vermişsin evine kendi isteğinle bile bir şey alamıyorsan yazık sana falan dedi, zaten doluydum ağladım. Hep böyle yapıyor eşim sonra iki üç sarılıyor tamam kendimi o kadar kötü ve değersiz hissediyorum ki anlatamam.
Allah böle insanlardan herkesı korusun. Sanada güzellık versın rabbım. Calısıosun kazanıosun tabıkı alacaksın.

Çok duygusal bir insanım ve bazı konularda bildiğim halde salak gibi oluyorum, boşandığım zaman pişman olur muyum korkusu var cesaretim yok

Eşiniz size el kaldırıyorsa neye pişman olacaksınız anlayamadım? 🤔

Bana bi de diyor ki hafifçe vurdum, bu ilk değil daha öncede saçımı çekmişti topuzumdan tutup
Bas tekmeyi neyi bekliyorsun? Pislik herif ya

Senin bu adamdan çocuk peşinde koşma sebebin nedir? onu da mi dovsun? Hiç mi insafın yok?

3.5 yıllık evliyim, eşimde bende evden çalışıyoruz. Eşim eve aldığım paspasa kadar her şeye karışıyor, bir şey aldığımda da burnumdan getiriyor. Normalde zaten birikim yapan bir insanım ama arada evimi güzelleştireyim diye bir şeyler alayım diyorum ona laf. Dün taşındık eve perdeler kısa kaldı duvarı tam kapatmıyor diyor ki camı kapatsın yeter bende öyle olmaz dedim, artık dayanamadım her şeyde bir laf boşanmak istiyorum dedim kafama vurdu sofrada sonrada gelip sarılıp öpüyor. Sürekli evden çalıştığımız için beni çok görüyormuş benimle aktivite yapmaz, dışarı gezmeye götürmez, gidelim desem gelmez, bir şey söylediğimde telefonda instada dolaşıp yüzüme bakmaz böyle bir insan, dışarı karşı çok iyi ama herkes mükemmel sanıyor annem ve babam hariç, geçenlerde annem çok kızdı ben seni o kadar okuttum kendini çok aşağı vermişsin evine kendi isteğinle bile bir şey alamıyorsan yazık sana falan dedi, zaten doluydum ağladım. Hep böyle yapıyor eşim sonra iki üç sarılıyor tamam kendimi o kadar kötü ve değersiz hissediyorum ki anlatamam.
Bence iyi vuramamış. Şöyle duvara sertçe vursa belki aklınız başınıza gelirdi.

Ne demek ya kocam kafama vuracak ve bu ilk şiddeti olmayacak, üstüne ben para kazanacağım, benden geçinecek ve araç kullanmayı öğrenmek için bile “benim bundan kârım ne?” diyecek, eve alacağım en ufak şeye bile laf söyleyecek?

Kim ki o, kim yani?

Maddiyat için sizi kullanıyor o zaman.Tartakliyor vuruyor.Basin tekmeyi anasıyla otursun madem çok iyiymiş .

Bu ne yaaa mal mı eşin? Ruh hastası. Boşan. Çok sinir bi herifle evlisin.

Çocuk yoksa boşanın arkanıza bile bakmayın. Annenizi dinleyin. Paspas bile laf söyleyen bir adamla 20-30 sene geçer mi onu düşünün.

Mühendisim, annem, babam, kardeşim bana o kadar kızıyorlar ki neden kendini bu kadar ezdiriyorsun diye
mühendis mi? çok şaşırdım, kusura bakmayın gözümde yer sofrasında kocasından dayak yiyen 18 yaşında evlenmiş gidecek yeri olmayan ilkokul mezunu bir kadın canlandı.
herşeyi geçtim cimciklemek ne ya? erkeğin cimciklediğini de ilk defa duydum şaka gibi

Back
X