esim kan kanseriymis...

Öncelikle Rabbim eşinize acil şifalar versin
Size de sabır ve güç kuvvet versin.
Bir kaç arkadaş ta yazmış zaten ama bende ekleyeyim.
Öncelikle bimer e mail atın kesinlikle
Devletin bir çok kurumuna bu gibi durumlarda başvurup yardım alabilirsiniz 153 beyaz masayı arayın yada bulunduğunuz bölgede ki kaymakamlığa başvurun
Sosyal güvenceniz yoktur muhtemelen muhtarlıktan fakirlik kağıdı alın yeşil kart çıkartın
Evde bakım parası için başvuru yapmışsınız zaten çok iyi
Bu arada Eşiniz gerekli şartları taşıyorsa malulen emekli olabilir. Pirim gün sayısı vs gibi bilgileri verirseniz yardımcı olabilirim bu konuda özelden mesaj atabilirsiniz.
Tekrar geçmiş olsun Allah size ve evladına bağışlasın inş
Sigortaya gittim bugun.1700 gunu varmis.1800easkerlik borclanmasiyla tamamlayabilirmisiz.cok ilgilendiler.sonra da hasthastneye sevk edip rapor cikcakmis.tek hastaliktan % 60 alirsa emekli olurmus.alir da dediler.emekli olabilevegini bilmiyordum.belki olur.evde bakim maasi da baglanir dedilet.bunlarla ugrasicam artik.bilgilemdirdiginiz icin tesekkurler

Esimle guzel bi iliskimiz var.4.5 yasinda da bi oglumuz var.maddi síkintilarimiz vardi sadece.esim daha once iflas etti ve bir cok sigorta borcu var.onun icin zor olan bi is yapiyor ama hep destek oldum takdir de ettim.arabasinla dolasip bakkallra cakmak falan satiyor.yillarca rahat icinde yasamis.hep isci calistirmis.bunu gurur meselesi yapip kendini salabilirdi ama bizi kimseye muhtac etmedi.kendimizi gecindirecek kadar kazanirdi.
Allah saglik versin huzur verdin derdik.
ama sonra halsizlik ve atesle doktora gittik.kan kanseriymis.2 aydir kemoterapiden enfeksiondan hep hastanelerde yattik.cuma gunu hastaneden ciktik.bugun yine ateslendi.carsamba gunu aylik kemoterapisini alacak.
bunlarin yaninda maddi sorunlarimiz artti tabi.
cunku tek gelirimiz cakmak satmasi.borc desen istemedigin kadar var.
gorumcemin kayinvalidemin durumu iyi.onlar da az cok yardimci oluyor.aslinda kayinvalidem kendinde degil.1 yil once felc ve alzeheimer birlikte geldi.gorumcem onun gelir giderinin hesabini yapiyor.o yuzden ablasi ihtiyacimiz oldugu zaman yardim ediyor.ama nereye kadar.
3 ay oldu calisamiyor esim.cocuga ve esime bakmam gerekiyor.yani benim de calismam pek mumkun degil.
evde bakim maasi icin basvurdum.insallah ordan bi yardim gelir.
sigarayi birakmam gerekiyor.birakamiyorum.hem esim hasta cocuk var.keseye de zarar ama birakamiyorum.sanirim onun icin de destek alicam.ayrica bipolar diye rahatsizligim var.normalde de genis bi insan degilim.bunlarin ustune sigarayi birakabilirsem.kendimle gurur duyarim.tam tiryakiyim cunku :/

Neyse benim de bi kac derdim vardi.paylasmak istedim.
Sanirim bunlari unutmak icin cildimle ugrasiyorum.bi sivilce cikmis.síktim.ustune bir de dis macunu surdum.kurumasini bekliyorum.bi yandan da esimin atesini olcuyorum.38 olmus.
yazılmışmı bılmıyorum ama devlet hastanelerınde veya herhangı bır sıgara bırakma polıklınıgınde ılaç yazdırabılırsınız sıgarayı bırakmak ıcın ve ılaçlar ucretsız verılıyor
bende tam bır tıryakıydım hep sunu derdım herseyde nefsımı tutarım ama sıgarada yapamam bana yardımcı bırseyın olması lazımkı bırakayım 20 gun once ılacı aldım gunde 1 paketten fazla ıcerdım su an hıö ıcmıyorum bıraktım o mereti

yazılmışmı bılmıyorum ama devlet hastanelerınde veya herhangı bır sıgara bırakma polıklınıgınde ılaç yazdırabılırsınız sıgarayı bırakmak ıcın ve ılaçlar ucretsız verılıyor
bende tam bır tıryakıydım hep sunu derdım herseyde nefsımı tutarım ama sıgarada yapamam bana yardımcı bırseyın olması lazımkı bırakayım 20 gun once ılacı aldım gunde 1 paketten fazla ıcerdım su an hıö ıcmıyorum bıraktım o mereti
Ben de ilac destekli birakmayi dusnuyorum.esimin kemoterapi gordugu hastanede varmis sigara biraktirma bolumu.oraya gittim de pzt. Ve crs gunleri varmis.ilacla birakan cok kisi gordum.umarim bwn de birakicam

Sigortaya gittim bugun.1700 gunu varmis.1800easkerlik borclanmasiyla tamamlayabilirmisiz.cok ilgilendiler.sonra da hasthastneye sevk edip rapor cikcakmis.tek hastaliktan % 60 alirsa emekli olurmus.alir da dediler.emekli olabilevegini bilmiyordum.belki olur.evde bakim maasi da baglanir dedilet.bunlarla ugrasicam artik.bilgilemdirdiginiz icin tesekkurler
Rica ederim canım. Emeklilik haberine çok sevindim.Evet 1800 günü tamamlayıp emekli olabilir ama onun için toplu ödeme yapmak lazım. Daha önce kendi işi varmış bağkur kaydına da baktınızmı belki askerlik için ödeme yapmaya gerek kalmaz. Ayrıca heyet raporu % 60 ın üzerinde çıkar merak etmeyin. Güçlü olun Allah yardımcınız olsun.

Kocanızın müşterileriyle tek tek arayıp konuşsanız çoğu zaten durumu biliyordur .Sonrasında kargo şirketleriyle gidin

görüşün durumunuzu anlatın hatta kocanızın raporlarını gösterin.Kocanızın işini devam ettirmek istediğinizi ama

hastahane olayından dolayı teslimata çıkamadığınızı anlatın.Onlar sürekli gönderilerde çok ciddi indirimler

sağliyorlar.Durumunuzdan dolayıda size bu indirimleri kullandıracaklardır.Müşteri parayı gönderir siz malı

kargolarsınız.İş yapan herkes zaten internet bankacılığı kullanıyor.Sizde bir hesap açın internetten hesabı kontrol eder

ürünü kargoya verirsinizz.Ürünü aldığınız yerle de aynı şekilde bağlantı kurun.Malınız bittikçe onlarda size

kargoyla gönderir.Bence olur deneyin lütfen.
Konu sahibi bakın bu arkadaşın söylediği çok mantıklı bu fırsatı kaçırmayın bence insanın kendi işi gibisi yok üstelik ileride inş. Eşiniz sağlığına kavuştuğunda mevcut işini kaybetmemiş olur. Allah korusun en kötü durumda geleceğiniz için yatırım olur.
Cesaretli olun durumunuzu bilen herkes size yardımcı olacaktır

Esimle guzel bi iliskimiz var.4.5 yasinda da bi oglumuz var.maddi síkintilarimiz vardi sadece.esim daha once iflas etti ve bir cok sigorta borcu var.onun icin zor olan bi is yapiyor ama hep destek oldum takdir de ettim.arabasinla dolasip bakkallra cakmak falan satiyor.yillarca rahat icinde yasamis.hep isci calistirmis.bunu gurur meselesi yapip kendini salabilirdi ama bizi kimseye muhtac etmedi.kendimizi gecindirecek kadar kazanirdi.
Allah saglik versin huzur verdin derdik.
ama sonra halsizlik ve atesle doktora gittik.kan kanseriymis.2 aydir kemoterapiden enfeksiondan hep hastanelerde yattik.cuma gunu hastaneden ciktik.bugun yine ateslendi.carsamba gunu aylik kemoterapisini alacak.
bunlarin yaninda maddi sorunlarimiz artti tabi.
cunku tek gelirimiz cakmak satmasi.borc desen istemedigin kadar var.
gorumcemin kayinvalidemin durumu iyi.onlar da az cok yardimci oluyor.aslinda kayinvalidem kendinde degil.1 yil once felc ve alzeheimer birlikte geldi.gorumcem onun gelir giderinin hesabini yapiyor.o yuzden ablasi ihtiyacimiz oldugu zaman yardim ediyor.ama nereye kadar.
3 ay oldu calisamiyor esim.cocuga ve esime bakmam gerekiyor.yani benim de calismam pek mumkun degil.
evde bakim maasi icin basvurdum.insallah ordan bi yardim gelir.
sigarayi birakmam gerekiyor.birakamiyorum.hem esim hasta cocuk var.keseye de zarar ama birakamiyorum.sanirim onun icin de destek alicam.ayrica bipolar diye rahatsizligim var.normalde de genis bi insan degilim.bunlarin ustune sigarayi birakabilirsem.kendimle gurur duyarim.tam tiryakiyim cunku :/

Neyse benim de bi kac derdim vardi.paylasmak istedim.
Sanirim bunlari unutmak icin cildimle ugrasiyorum.bi sivilce cikmis.síktim.ustune bir de dis macunu surdum.kurumasini bekliyorum.bi yandan da esimin atesini olcuyorum.38 olmus.
Allah yardımcın olsun, bukadar aıkıntıyı veren Rabbim muhakkak bir kapı açacaktır, sabredin.

Keske calisabilsem.esimi hastanede tek basina birakamam.basi donuyir.kan degerleri dusuk.tuvalete bile yaln8z gidemiyor.
Trombosit 7 .
hemoglobin 7
bu ne demek biraz arastirin isterseniz.cocugu anneme birakip hastanede yaninda kaliyorum.cuma gunu hastneden ciktik.bugun yine atesli.
hasta atesli adamla cocufu evde birakip ise mi gideyim.ne yapim?
Lütfen bu şekilde kırıcı ve empatiden yoksun konuşmalara aldırmayın. İşiniz yeterince zor zaten. Aynı yollardan geçtim, kanser hastası bir insana hemde diğer yarınıza bakmanın ne denli zor olduğunu, insanın hem bedenen hem ruhen nasıl yorulduğunu yıprandığını, onunla birlikte acı çektiğini çok iyi bilirim. Eminim her şey güzel olacak, bu zor günleri atlatıp ilerde hatırlamayacaksınız bile.Güçlü bir kadınsınız belli.umursamayın bu tarz konuşmaları.

Canım benim Allah tüm dertlerine deva,hastaliklara sifa versin.müsterih ol.mani atagı ya da depresyon atağın da gelirse tam olur,tedavi oluyorsun degil mi?ne yazacağımı şaşırdım duamdasın kardeşim

Back
X