Esimle guzel bi iliskimiz var.4.5 yasinda da bi oglumuz var.maddi síkintilarimiz vardi sadece.esim daha once iflas etti ve bir cok sigorta borcu var.onun icin zor olan bi is yapiyor ama hep destek oldum takdir de ettim.arabasinla dolasip bakkallra cakmak falan satiyor.yillarca rahat icinde yasamis.hep isci calistirmis.bunu gurur meselesi yapip kendini salabilirdi ama bizi kimseye muhtac etmedi.kendimizi gecindirecek kadar kazanirdi.
Allah saglik versin huzur verdin derdik.
ama sonra halsizlik ve atesle doktora gittik.kan kanseriymis.2 aydir kemoterapiden enfeksiondan hep hastanelerde yattik.cuma gunu hastaneden ciktik.bugun yine ateslendi.carsamba gunu aylik kemoterapisini alacak.
bunlarin yaninda maddi sorunlarimiz artti tabi.
cunku tek gelirimiz cakmak satmasi.borc desen istemedigin kadar var.
gorumcemin kayinvalidemin durumu iyi.onlar da az cok yardimci oluyor.aslinda kayinvalidem kendinde degil.1 yil once felc ve alzeheimer birlikte geldi.gorumcem onun gelir giderinin hesabini yapiyor.o yuzden ablasi ihtiyacimiz oldugu zaman yardim ediyor.ama nereye kadar.
3 ay oldu calisamiyor esim.cocuga ve esime bakmam gerekiyor.yani benim de calismam pek mumkun degil.
evde bakim maasi icin basvurdum.insallah ordan bi yardim gelir.
sigarayi birakmam gerekiyor.birakamiyorum.hem esim hasta cocuk var.keseye de zarar ama birakamiyorum.sanirim onun icin de destek alicam.ayrica bipolar diye rahatsizligim var.normalde de genis bi insan degilim.bunlarin ustune sigarayi birakabilirsem.kendimle gurur duyarim.tam tiryakiyim cunku :/
Neyse benim de bi kac derdim vardi.paylasmak istedim.
Sanirim bunlari unutmak icin cildimle ugrasiyorum.bi sivilce cikmis.síktim.ustune bir de dis macunu surdum.kurumasini bekliyorum.bi yandan da esimin atesini olcuyorum.38 olmus.