esim kan kanseriymis...

Senin söylediklerini diğer 45346 kişi söylemiş zaten.Ben başka bir şeyden bahsediyorum ve bence çok da önemli ayrıca ne yazacağımı sana soracak değilim sen kendi işine bak.
Ben kendi isimde gücümdeyim zaten
Konuya ve hastaya saygımdan size başka cevap vermeyeceğim. İyi geceler

Allah şifa versın saglık veersın kzanc versın ınsallah bu gunlerı cabucak atlatrsınız

Kocanızın müşterileriyle tek tek arayıp konuşsanız çoğu zaten durumu biliyordur .Sonrasında kargo şirketleriyle gidin

görüşün durumunuzu anlatın hatta kocanızın raporlarını gösterin.Kocanızın işini devam ettirmek istediğinizi ama

hastahane olayından dolayı teslimata çıkamadığınızı anlatın.Onlar sürekli gönderilerde çok ciddi indirimler

sağliyorlar.Durumunuzdan dolayıda size bu indirimleri kullandıracaklardır.Müşteri parayı gönderir siz malı

kargolarsınız.İş yapan herkes zaten internet bankacılığı kullanıyor.Sizde bir hesap açın internetten hesabı kontrol eder

ürünü kargoya verirsinizz.Ürünü aldığınız yerle de aynı şekilde bağlantı kurun.Malınız bittikçe onlarda size

kargoyla gönderir.Bence olur deneyin lütfen.

çok geçmis olsun Allah acil sifa versin
hastalikdan dolayi emekli olunur yasa abkmazmalr ama borç olayini bilmiyorum
siz sorun zaman kaybetmeden gerekli mercilere, dr da bilir galiba ne nasil rapor veriliyor
dr veriyor sonuçta emeklilige yol açan raporu konseyden geçiiyor galiba ...

mrb.çok geçmiş olsun.cok üzüldüm.ne denir ki böyle bir durumda dua etmemizden başka..Rabbimizin imtihanidir hastalık yoksulluk ..sabırlı olmalı Allahtan yardım istemeliyiz..tekrardan çok çok geçmiş olsun.

Öncelikle Rabbim eşinize acil şifalar versin
Size de sabır ve güç kuvvet versin.
Bir kaç arkadaş ta yazmış zaten ama bende ekleyeyim.
Öncelikle bimer e mail atın kesinlikle
Devletin bir çok kurumuna bu gibi durumlarda başvurup yardım alabilirsiniz 153 beyaz masayı arayın yada bulunduğunuz bölgede ki kaymakamlığa başvurun
Sosyal güvenceniz yoktur muhtemelen muhtarlıktan fakirlik kağıdı alın yeşil kart çıkartın
Evde bakım parası için başvuru yapmışsınız zaten çok iyi
Bu arada Eşiniz gerekli şartları taşıyorsa malulen emekli olabilir. Pirim gün sayısı vs gibi bilgileri verirseniz yardımcı olabilirim bu konuda özelden mesaj atabilirsiniz.
Tekrar geçmiş olsun Allah size ve evladına bağışlasın inş

Sigorta hastanenin yaninda zaten.yarin bi ara ugrayip ginlerine bakayim o zaman.onlar da yardimci olur sanirim.tesekkurler.

iflas edenlere işkur işsizlik maaşı bağlıyor bunu biliyor musunuz? belgeleyin ve 10 ay boyunca 1300 tl maaş alın , uğraşamayacaksanız, işkurdan bir arkadaşı arayarak yardımcı olmasını isteyebilirim size?

Allah o hastalığı evlerden ırak etsin bu hastalık çok sevdiğim insanları aldı evet ölüm bir bahane ama tedbir almadıkçada insan kendini suçlu görüyor ,eşiniz kemoterapi alıyor onun enfeksıyon kapmaması ıcın her ortamı yaratmanız lazım biz cahil insanlar gıbı davrandık her gelen gıden sarılmalar öpüşmeler dışardan yemekler maskesız eldıvensız dolaşma sonucu enfeksıyon kaptırmaya vesile olduk keşke bilinçli olaydık da böyle olmayaydı dıye rahatsız oluyor ınsan ömür boyu :(((,sigara konusunda bulundugunuz şehirde ketem varsa oraya gidin sigara bırakma bölümü açılmış,onlar piyasada 300 tl olan ilacı ücretsiz veriyor,kullanıp bırakanlar o ilaçla çok

Allah hayırlı şifa versin yardimciniz olsun insallah..
Bende sigara kullanıyorum ve bırakamıyorum en azından azaltmayı deneyin
Oncelikle Rabbim insallah sifa verir dertlerinizden sikintilarinizdan kurtulursunuz tez zamanda.. ikincisi bende sigara iciyorum ama paket almiyoruz esim de bende.. tutun ve makaron alip kendimiz sariyoruz birakamiyoruz cok kotu ama en azindan ictigimiz tutun naturel ve günlük 20-25 lira sigara parasindan kurtulduk... care mi değil tabiki ama en azindan ufak bi cozum..

Eşim kan kanseri durumum yok diyorsun çok geçmiş olsun inşallah atlarsın en kısa zamanda.ama kasımın başından beri sürekli yaptığın bakımlardan ve cildinden bahsediyorsun ..ne bilim insanın eşi kanser olsa ve bunu öğreneli kısa bir zaman olsa kendimi toparlayamazdım.. ne bilim ilginçsinnn

Canım çok geçmiş olsun empati kurması zor ama nacizane fikrim ev temizliğine gitmen 4 saat gitsen 70 tl alırsın haftada 4 yere gitsen : 280 ayda 1120 tl gibi rakam olur tam gün gidersen ne alaa.. hem sigaranı azalttığında oyalamış olursun kendini. Eşine söyleme ama eve temizliği olduğunu konfeksiyon de atıyorum. Çalışmanı istemese bile evde eksiklikler oldukça ona daha çok üzülür pozitif oldukça olumlu gerçekleşir herşey zor süreç ama sınavı başarıyla vermek gerek.. Rabbim size bol sabır ve güç versin.

allah yardım etsin.

bi yerden başlamanız lazım.öncelik sigarayı bırakmak ve kısmı süreli iş bulmanız lazım. tabiki biraz zorlanırsınız ama fedakarlık sırası size gelmiş

Çok geçmiş olsun.. Tabi doktordan iyi bilemem ama kendi araştırmalarım sonucu kemoterapi daha da ağırlaştırıyor hastayı.. Karbonatlı suyu deneyin birçok kanser hastasının kurtulduğunu duydum.

Çok üzüldüm
Allah tez zamanda eşinizi eski sağlığına kavuştursan dualarım sizinle

Back
X