Eşim kardeşi bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu çıldırdım!!!

melis354412

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
3
1
42
Eşimin erkek kardeşi üniversiteyi kazanmış, 15 eylülde bir sınava girmesi gerekiyormuş, 7 eylülde zaten istanbulda olacakmış başka bir işi için, memlekete gidip gelip masraf yapmasın sınava girene kadar bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu 7 eylül bizim evliliğimizin daha 2. haftası!!! daha 2. haftada bunu yapan ilerde neler neler yapmaz, delirdim!! şimdi de sen zor günde yardımcı olmuyorsun boşa masraf yaptırıyorsun diyor

Zamanlama kötü denk düşmüş ama sınav tarihini kardeş belirlemiyor ki. Keyif için gelmiyor, bir mecburiyet durumu söz konusu. Anlayış gösterip kabul etseniz incileriniz dökülmez bence. Cazgır gelin triplerine girmemelisiniz.

Siz salonda, koridorda falan çılgınlarca sevişeceksiniz diye çocukcağız ne olduğu belirsiz otellerde falan mı kalsın? Gelsin kalsın, o gittikten sonra tadını çıkarırsınız.

Eşimin erkek kardeşi üniversiteyi kazanmış, 15 eylülde bir sınava girmesi gerekiyormuş, 7 eylülde zaten istanbulda olacakmış başka bir işi için, memlekete gidip gelip masraf yapmasın sınava girene kadar bir hafta bizde kalabilir mi diye sordu 7 eylül bizim evliliğimizin daha 2. haftası!!! daha 2. haftada bunu yapan ilerde neler neler yapmaz, delirdim!! şimdi de sen zor günde yardımcı olmuyorsun boşa masraf yaptırıyorsun diyor
kalsın bir seferlik bir daha uyarırsın emrivaki yapılmasın

daha yeni evli olacağın için hassasın anlıyorum

Biz yeni evliyken benim kizkardesim de 6 ay kaldi bizde..Yani simdi benim kardesim kalirken kocamin ki niye kalmasin.o mantikta düsünün..bir hafta .yani önünüzde daha yilar var.Kimbilir bu Zaman icinde neler daha cikacak..Simdiden yipratmayin hem kendinizi hem de evliliginizi.

Cok abartmayin bence neticede yillarca kalacak degil ya hem cok yakin akrabagniz yazik bosuna masraf yapmasin.
Ilk hafta deseniz belki daha kotu olabilirdi durum.
Bosuna kendinizi ve nisanlinizi uzmeyin sonucta kardesine otelde kal diyecek hali yok
Bu duruma fazla tepki gostermeniz esinizle aranizda sorun yaratabilir

Yani bence abartmayin gercekten hic kimse bana dokunmasin istiyorsunuz resmen.17 18 yasindaki cocuk oturur bi kosede ya da disari cikar gezer ve mecburiyet yani.Nolacak sanki.Aynisi sizin kardesiniz anneniz olsaydi napardiniz yine boyle sinirlenir miydiniz acaba

X