• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim, kardeşim ve annnem

Meyhude

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2022
9
-13
1
39
Merhaba, eşim ve kızkardeşimin arası bayramda bozuldu. Eşim 3 senedir bayramları ailemin yanına köye geliyor, uzak ve arabamız olduğu için ailesinin yanına gidemiyorduk. Bu sene nisan ayında arab aldık, mayısta bebeğimiz oldu, kurban bayramında eşim önce 3 gün köye ailemin yanına sonra 3 gün ailesinin yanına gidelim dedi. Eşim köy ortamından sıcaktan ve tek başına durmaktan sıkılıyor 3 senedir bayramlarda(1hafta) benim için geliyor diyebiliriz. Eşim arife günü çok hastalandı 39 derece ateşle sırf araba ile annemler gelecek birlikte gidecez diye köye geldi. ve ordada hastalığı daha kötü oldu ve 3. Gün geri eve döneceğini rahat edemediğini dedi ve bende tamam dedim bayramın 3. günü dönmek için planladık. Kız kardeşim araç olmadığı için bizle dönmek zorunda kaldı ve yol boyunca bir karış suratla eşime tavır aldı, eşimin ateşi hiç düşmedi zaten tatsızdı. Annem herkesin içinde baban gitmek istiyor gibisinden laflar söyledi, eşim bunlara çok sinirlendi ama ses çıkartmadı. Bir sonraki gün kız kardeşimi sabah kahvaltıya çağırdım eşimle hiç konuşmadılar nerdeyse kardeşim eve gittikten sonra ateşi çıkmış çok kötü olmuş muhtemelen eşimden bulaştı kovid pozitif çıktı fakat teste giderken dibdibe oturmamıza rağmen bizi aramadı, kız kardeşimin sebebi eşimin götürmesi ve covidse bebeğe bulaşma ihtimaliymiş. Eşim bunu duyunca iyicene sinirleri attı, kardeşim bana annem amcanları ara dedi gibi deyince, eşim sinirden annemi arayıp sizin dibinizde oturuyoruz fizandaki adamı arıyorsunuz yaptığınız hiç doğru değil ben anlayacağımı anladım deyip cevap vermesine fırsat vermeden telefonu kapattı. Kız kardeşim apar topar bize geldi ama eşim konuşmak istemedi fırsat vermeden çıkıp gitti. Kardeşim pozitif çıktı, ve ben 1 hafta boyunca bebekle evlerine gidip ortalama 1-2 saat yemek vs yapıp yardım ettim. Eşim bunları da görünce ipleri iyicene attı. Madem dürüsttüler seni bebekle neden covidli eve alıyorlar diyor, annem eşim telefonu kapattı suratıma diye eşimden özür bekliyor, arada kalıyorum, eşimle 1-2 kez çok ciddi tartıştık ve eşimi hiç görmediğim kadar sinirli gördüm samimiyetsizlik yaptıkları diyor ve kardeşim annemle hep bir arada olamıyoruz napacağım. Eşim birbirlerine destek oldukları için hepsine karşı uzaklaşmaya başladı, Eşime karşı ailemi tutuyorum özür dile kapansın diyorum ama kavga çıkıyor objektifmiyim. Çok çaresizim.

Aileniz hatalı evet ama eşinizin ben sıkılıyorum demesi komik. Eee kadın erkeğin ailesinde sıkılıyorsa ne olacak peki? Sen de azıcık kal ve dön madem. Eşin de bu söyleminde hatalı.

Ayrıca kardeşiniz hem totosu rahat etsin diye arabaya biniyor hem de surat asıyor. Madem o kadar kalmak istiyordu kendisi başka imkanlar yaratmalıydı.

Geçen gün haftanın 6 günü ailesiyle yaşayan üye gibi olmazsa sonunuz iyidir. Ben anlamıyorum insanlar evlenmeden önce ailelerini gömerken evlendikten sonra aileler kraliyet eşrafı gibi oluyor. Dengede olmak lazım surekli tek taraf haklı olamaz en azindan sizde öyle gözüküyor. Madem her türlü ailenizi destekleyeceksiniz ,eşinizin dediklerinin ve gördüğü muamelenin ehemmiyeti yok yarın öbür gün boşanmak istediğinde de hazırlıklı olun . Kadın ve erkek her iki taraf için de geçerli söylediklerim

Ailenizde arıyıverseydi adamı niye aramıyorlar bir süre görüşmeyin kimseyle herkes bi sakinleşsin aileler de eşinizde sürekli konuşmayın. Ben olsam daha küçücük bebekle gitmezdim bir yere kurbandan önce hastalık çoğalmaya başlamıştı bide eve gidip yemek yapmışsınız hadi size geçseydi bebek ne olacak

Valla cok karisik yazmissiniz .kardesin niye surati 5 karis geldi begenmiyosa otobusle doseymis.
Yazdiklarından kim ke ne demis anlasilmiyor.hele baban nereye gitmek istiyor onu hic anlamadim
Düzenledim kusura bakmayın

Anladığım kadarıyla eşiniz hasta olup eve gelmek istedi aileniz bizi gezdirmiyor diye tavır yapti.Corona oldukları halde bebekle gidip hizmet ettiniz ama yine ailenize yaranamazsiniz , eşiniz özür diledim istiyorsunuz 🤔Adalet teraziniz şaşmış anam anam diyen erkekler gibisiniz boyle giderse ömür boyu ailenizle yaşar arada çocuğu babasını gösterirken eski eşi görürsünüz.

Merhaba, eşim, annem ve kızkardeşimin arası bayramda bozuldu. Eşim 3 senedir bayramları ailemin yanına köye geliyor, uzak ve arabamız olduğu için ailesinin yanına gidemiyorduk. Bu sene nisan ayında araba aldık, mayısta bebeğimiz oldu, kurban bayramında eşim önce 3 gün köye ailemin yanına sonra 3 gün ailesinin yanına gidelim dedi. Eşim köy ortamından sıcaktan ve tek başına durmaktan sıkılıyor 3 senedir bayramlarda(1hafta) benim için geliyor diyebiliriz. Eşim arife günü çok hastalandı acile gittik serum aldı 39 derece ateşle (covid testi almadılar) sırf araba ile annemler gelecek birlikte gidecez diye köye geldi. ve ordada hastalığı daha kötü oldu ve 3. Gün geri eve döneceğini rahat edemediğini dedi ve bende tamam dedim.
Bayramın 3. günü dönmek için planladık. Kız kardeşim araç olmadığı için ve otobüs bileti olmadığından dolayı 2 gün önceden bizle dönmek zorunda kaldı ve yol boyunca bir karış suratla eşime tavır aldı, eşimin ateşi hiç düşmedi zaten tatsızdı.
Annem herkesin içinde bebeğe doğru eşime laf çarpıtırcasına baban gitmek istiyor gibisinden laflar söyledi, eşim bunlara çok sinirlendi ama ses çıkartmadı. Bir sonraki gün kız kardeşimi sabah kahvaltıya çağırdım eşimle hiç konuşmadılar eşimde suratını astı kahvaltı yapıp odaya geçti.
Kız kardeşim eve gittikten sonra ateşi çıkmış çok kötü olmuş muhtemelen köyde eşimden bulaştı kovid pozitif çıktı fakat teste giderken 50 metre mesafede oturmamıza rağmen bizi aramadı 15km deki amcamları aramışlar.
Kız kardeşimin aramama sebebi ise annemle konuşması eşimin götürmesi durumunda ve covidse bebeğe bulaşma ihtimaliymiş. Eşime bunu söyleyince iyicene sinirleri attı, zaten 3-4 gündür birlikte olduğumuz için zaten bizde de olabileceğinden ve sinirden annemi arayıp sizin dibinizde oturuyoruz fizandaki adamı arıyorsunuz yaptığınız hiç doğru değil ben anlayacağımı anladım deyip annemin cevap vermesine fırsat vermeden telefonu kapattı. Bunun üzerine kız kardeşim apar topar bize geldi ama eşim konuşmak istemedi fırsat vermeden çıkıp gitti.
Kardeşim pozitif çıktı, ve ben 1 hafta boyunca bebekle evlerine gidip ortalama 1-2 saat yemek vs yapıp yardım ettim. Eşim bunları da görünce ipleri iyicene attı. Madem dürüsttüler seni bebekle neden covidli eve alıyorlar diyor. Annem eşim telefonu kapattı suratıma diye eşimden özür bekliyor, arada kalıyorum, eşimle 1-2 kez çok ciddi tartıştık ve eşimi hiç görmediğim kadar sinirli gördüm samimiyetsizlik yaptıkları diyor ve eşim kardeşim annemle hep bir arada olamıyoruz napacağım. Eşim birbirlerine destek oldukları için hepsine karşı uzaklaşmaya başladı, Eşime karşı ailemi tutuyorum özür dile kapansın diyorum ama kavga çıkıyor objektifmiyim. Çok çaresizim.

Sabırla okuduğunuz için teşekkürler.

Merhaba, eşim, annem ve kızkardeşimin arası bayramda bozuldu. Eşim 3 senedir bayramları ailemin yanına köye geliyor, uzak ve arabamız olduğu için ailesinin yanına gidemiyorduk. Bu sene nisan ayında araba aldık, mayısta bebeğimiz oldu, kurban bayramında eşim önce 3 gün köye ailemin yanına sonra 3 gün ailesinin yanına gidelim dedi. Eşim köy ortamından sıcaktan ve tek başına durmaktan sıkılıyor 3 senedir bayramlarda(1hafta) benim için geliyor diyebiliriz. Eşim arife günü çok hastalandı acile gittik serum aldı 39 derece ateşle (covid testi almadılar) sırf araba ile annemler gelecek birlikte gidecez diye köye geldi. ve ordada hastalığı daha kötü oldu ve 3. Gün geri eve döneceğini rahat edemediğini dedi ve bende tamam dedim.
Bayramın 3. günü dönmek için planladık. Kız kardeşim araç olmadığı için ve otobüs bileti olmadığından dolayı 2 gün önceden bizle dönmek zorunda kaldı ve yol boyunca bir karış suratla eşime tavır aldı, eşimin ateşi hiç düşmedi zaten tatsızdı.
Annem herkesin içinde bebeğe doğru eşime laf çarpıtırcasına baban gitmek istiyor gibisinden laflar söyledi, eşim bunlara çok sinirlendi ama ses çıkartmadı. Bir sonraki gün kız kardeşimi sabah kahvaltıya çağırdım eşimle hiç konuşmadılar eşimde suratını astı kahvaltı yapıp odaya geçti.
Kız kardeşim eve gittikten sonra ateşi çıkmış çok kötü olmuş muhtemelen köyde eşimden bulaştı kovid pozitif çıktı fakat teste giderken 50 metre mesafede oturmamıza rağmen bizi aramadı 15km deki amcamları aramışlar.
Kız kardeşimin aramama sebebi ise annemle konuşması eşimin götürmesi durumunda ve covidse bebeğe bulaşma ihtimaliymiş. Eşime bunu söyleyince iyicene sinirleri attı, zaten 3-4 gündür birlikte olduğumuz için zaten bizde de olabileceğinden ve sinirden annemi arayıp sizin dibinizde oturuyoruz fizandaki adamı arıyorsunuz yaptığınız hiç doğru değil ben anlayacağımı anladım deyip annemin cevap vermesine fırsat vermeden telefonu kapattı. Bunun üzerine kız kardeşim apar topar bize geldi ama eşim konuşmak istemedi fırsat vermeden çıkıp gitti.
Kardeşim pozitif çıktı, ve ben 1 hafta boyunca bebekle evlerine gidip ortalama 1-2 saat yemek vs yapıp yardım ettim. Eşim bunları da görünce ipleri iyicene attı. Madem dürüsttüler seni bebekle neden covidli eve alıyorlar diyor. Annem eşim telefonu kapattı suratıma diye eşimden özür bekliyor, arada kalıyorum, eşimle 1-2 kez çok ciddi tartıştık ve eşimi hiç görmediğim kadar sinirli gördüm samimiyetsizlik yaptıkları diyor ve eşim kardeşim annemle hep bir arada olamıyoruz napacağım. Eşim birbirlerine destek oldukları için hepsine karşı uzaklaşmaya başladı, Eşime karşı ailemi tutuyorum özür dile kapansın diyorum ama kavga çıkıyor objektifmiyim. Çok çaresizim.

Sabırla okuduğunuz için teşekkürler.
Eşiniz haklı

Siz ailenize o kadar tapıyosunuz ki kurduğunuz aileyi göremeyecek kadar körleşmişsiniz. Ne Eşinizin hastalığını nede kucağınızdaki küçücük bebeğin canını önemsememişsiniz. Birilerinin gönlü olacak diye adamı niye eziyorsunuz anlamıyorum adam gayet haklı.

Son düzenleme:
Düzenledim kusura bakmayın
Bu haliyle de karman çorman yahu. Siz şehirde aynı yerde oturduğunuz için köye sizin arabada gidip geldiniz. Eşin de hastalandığından erken dönmek istedi diye herkes niye sizinle dönüyor? Sorun bu mu? Araba yokken napıyorlardı?
Kız kardeşiniz hastaneye gitmek için sizi çağırmadı diye mi eşiniz trip yapıp annenizi aradı?
Siz çocuklu olduğunuz halde niye kovidli eve gidip yemek yapıyorsunuz? Kendileri sipariş ediversinler dağ mı orası?

Back
X