- 30 Ağustos 2022
- 9
- -13
- 1
- 39
Merhaba, eşim ve kızkardeşimin arası bayramda bozuldu. Eşim 3 senedir bayramları ailemin yanına köye geliyor, uzak ve arabamız olduğu için ailesinin yanına gidemiyorduk. Bu sene nisan ayında arab aldık, mayısta bebeğimiz oldu, kurban bayramında eşim önce 3 gün köye ailemin yanına sonra 3 gün ailesinin yanına gidelim dedi. Eşim köy ortamından sıcaktan ve tek başına durmaktan sıkılıyor 3 senedir bayramlarda(1hafta) benim için geliyor diyebiliriz. Eşim arife günü çok hastalandı 39 derece ateşle sırf araba ile annemler gelecek birlikte gidecez diye köye geldi. ve ordada hastalığı daha kötü oldu ve 3. Gün geri eve döneceğini rahat edemediğini dedi ve bende tamam dedim bayramın 3. günü dönmek için planladık. Kız kardeşim araç olmadığı için bizle dönmek zorunda kaldı ve yol boyunca bir karış suratla eşime tavır aldı, eşimin ateşi hiç düşmedi zaten tatsızdı. Annem herkesin içinde baban gitmek istiyor gibisinden laflar söyledi, eşim bunlara çok sinirlendi ama ses çıkartmadı. Bir sonraki gün kız kardeşimi sabah kahvaltıya çağırdım eşimle hiç konuşmadılar nerdeyse kardeşim eve gittikten sonra ateşi çıkmış çok kötü olmuş muhtemelen eşimden bulaştı kovid pozitif çıktı fakat teste giderken dibdibe oturmamıza rağmen bizi aramadı, kız kardeşimin sebebi eşimin götürmesi ve covidse bebeğe bulaşma ihtimaliymiş. Eşim bunu duyunca iyicene sinirleri attı, kardeşim bana annem amcanları ara dedi gibi deyince, eşim sinirden annemi arayıp sizin dibinizde oturuyoruz fizandaki adamı arıyorsunuz yaptığınız hiç doğru değil ben anlayacağımı anladım deyip cevap vermesine fırsat vermeden telefonu kapattı. Kız kardeşim apar topar bize geldi ama eşim konuşmak istemedi fırsat vermeden çıkıp gitti. Kardeşim pozitif çıktı, ve ben 1 hafta boyunca bebekle evlerine gidip ortalama 1-2 saat yemek vs yapıp yardım ettim. Eşim bunları da görünce ipleri iyicene attı. Madem dürüsttüler seni bebekle neden covidli eve alıyorlar diyor, annem eşim telefonu kapattı suratıma diye eşimden özür bekliyor, arada kalıyorum, eşimle 1-2 kez çok ciddi tartıştık ve eşimi hiç görmediğim kadar sinirli gördüm samimiyetsizlik yaptıkları diyor ve kardeşim annemle hep bir arada olamıyoruz napacağım. Eşim birbirlerine destek oldukları için hepsine karşı uzaklaşmaya başladı, Eşime karşı ailemi tutuyorum özür dile kapansın diyorum ama kavga çıkıyor objektifmiyim. Çok çaresizim.