eşim,kayınpederim ve ben

arkadaşım eşinde bazı şeyleri ilk defa yaşıyor, malum yeni evlenmiş.. erkeklerin kafasına biraz geç dankediyor, bizim gib değiller.. yani onunda şok olması çok normal, neyse sizde kayınpederle çok muhatap olmayın ama o eve hizmetçiliğe gitmediginizide hissettirmeniz lazım.bunlar seni kullanmaya çalışırlar, baksana kayınpeder okadar kadın varken o erkek haliyle mutfaktaki bulaşıkları düşünüyor, densizliğe bak..gülermisin ağlarmısın yahu...

neyse siz eşinize tepkinizi vermişssiniz,,, akşamada güzel ve kısa öz bi konuşmayla konuyu kapat gitsin..

Aynı bendelirip delirip oturuyorum değişen birşey yok malesef...Arada bende anlasınlar diye söylüyorum bak anne hep bana diyorsun,kaç oldu kalktım ablama desene diyedemez olayım nasıl üste çıkıyorlar bilemezsin...eşim ise sizinki gibi ya sağır oluyor yada uyuyor
kaynatası bence özür dilemez,zaten öyle ince biri olsaydı böyle şeyler yapmazdı kaynanaya ne diyeycen seni suçlu çıkarır mazallah aa bir bulaşığı sorun ediyon eline mi yapışcak diye

asla hamilelikle alakası yok canım kim olsa herşeyden önce öyle kalabalıkda sen kimsin ki terbiyesiz densiz........

canımbence en iyisi bir süre gitmemen çokkkk iyi olur..... gerçekten en iyisi

canım evet bikez dedim ama söylediğime pişman ettiler kayınvalidemle bir gün oturuyoruz börek yapıyoruz görümce elinde yağ tabağı bize tutuyor eli batık değil yani ben elim hamur ve yağlı kaynana diyo Queen git çocuklara bak elimi yıkıyom gidip bakıyom,tekrar girişiyom sonra kalk şunu getir ,bunu getir,kalk otur kalk otur belki 8 yada 9oldu görümcem mıy mıy kaynanayla dedikodu yapıyorlar sinirlerim bozulduanne hep bana diyon diye görsen beni öyle suçlu çıkardılarki bidaha cesaret bile edemedim:18: iş birazda bizde bitiyor biz alıştırıyoruz böyle her işe girişip aman elimize mi yapışcak diye sonra olmuşun onlara hizmetçikocanda sağır ve dilsiz olunca böyle üzülürüz hep beraber ...[/QUOTE]

evet ben övünmek gbi olmasın onu başardımmmm herşeye biliyorum diye zıplamadımmm kendimi zor tutsam da

sen üzülmeyi bırak bebeciğin de etkilenir kederinden. değer gördüğün kadar değer ver insanlara. sen çok kıymet verdiğinden bu tavra bu kadar üzülmüşsün değmez ki.bu tatlı haberin tadını çıkar bebeğine konsantre ol. eşine zaten söylemişsin konu açılırsa bu durumun seni kırdığını bebeğin de etkilenebileceğini söyle.allah hayırlı sağlıklı bir evlat versin kardeşim

o bulaşıklara elini bile sürmeyecektinnn.ne var yanı kayınpeder söyleyınce ferman mı yapmasan ölecek miydin açıkçası çok kızdım hem ağladım hem yıkadım demene yıkama ya yıkama işine gelmeyen hiç birşeyi yapmak zorunda değilsin eşine bak işine gelmemiş orada kayınpederıne ağzının payını vermek sıze dıyor buyutmeyın dıye oh ne ala memleket..

hep dıyorum orada tepkı verebılıyorsan ver sonradan kendını yersın huzursuz olursun senın içinde kalacağına söyle rahatla onlar düşünsün...

ne biçim insanlar var şu dünyada dicem ama bende de var böylesi bende muhasebecilik yapıyorum ve arkadaşlarım çok yorulduğumu bildikleri için çayı bile kendileri getirirler çok yoruluyorsun sen kalkma derler ama akrabanın yaptığını akrep yapmıyor malesef takmayın boşverin bebeğiniz önemli söyleyin hamile olduğunuzu yorulmamanız gerektiğini ve kendinizi yormayın :)

cevabini direk orda verecektin..kimse kimseye sirf buyuk diye ezici davranamaz..ayrica mecburmusun orda bulasik yikamaya..hayret bisi ..
GELINLERI HIZMETCI OLARAK ALGILAYAN ZIHNIYETE SINIR OLUYORUM
EZDIRME KENDINI

Son düzenleme:

ben olsam bende bozulurdum yani herkesin icinde cok ayip etmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…