Eşim kayınvalidem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladım ben seni .
Kadının bu kadarı değeri hakketmediğini düşünüyorsun. Belki geçmişlerinde oğlu için fedakarlık yapmıştır.

Bu dileğinizde ağzınızdan çıksın koynunuza girsin ben yaşadığım tüm şeyleri buraya yazamam yüzeysel anlattm belki doğru ifade edemedim beni tanımadan bilmeden bu dilekte bulunmanız hiç hoş değil..12 haftalık düşük yaptım lohusayım bu mesajınız beni çok üzdü yaraladı sizde bu şekilde imtihan edilin

Bu dileğinizde ağzınızdan çıksın koynunuza girsin ben yaşadığım tüm şeyleri buraya yazamam yüzeysel anlattm belki doğru ifade edemedim beni tanımadan bilmeden bu dilekte bulunmanız hiç hoş değil..12 haftalık düşük yaptım lohusayım bu mesajınız beni çok üzdü yaraladı sizde bu şekilde imtihan edilin
E inşallah anne olursun dedim zaten aynı senin gibi de bit gelinin olur neden bedduaya başladınki tam tarzın belli allah sabır versin kocana 🤣 27 yaşında oğlum mikemmel bir gelinim var şükürler olsun senin gibisi denk gelmedi 😒😏😒😏

Baydı artık şu konularda eleştiriye dayanamayıp beddua edenler .

Azcık kaliteli olun yahu ne bu mahalle karısı ağızları .

Kaynanamda kaynanam ♥️ 🤣
Ayy işlerine gelmiyor tabi istedikleri cevabı alamayınca 😀😀

Meyveyle gelmiyo yemek yapmıyo diye değil bende değer görmek istiyorum çok gamsız bir kadın istiyoki herşey ona yapılsın ama kendinin zerre toz parçası gitmesin.. kendine bize geldi mi sultanlar gibi ağırlanıyo ama kendi ailem öyle değil ellerine bir ekmek geçse yarısı bizimdir eşim iki tarafada aynı olması zoruma gidiyo etrafımda ne anneler var keşke eşimin annesi benim gibi anne olmasaymış hiç ama hiç halketmiyo
Huyu farklı olabilir sizin icin mı değişsin kadin yahu mesafeli olun yeter değer görmekten kastınız da maddi şeyler gerçekten huzursuz olmak için uğraşıyorsunuz cennette yaşamıyorsunuz hanımefendi burasi dünya hersey sizin için mükemmel dizayn edilip insanlar da size göre şekil alamaz kimsenin anneliğini sorgulamak da size düşmez

Mesela konunun başında başkasını seviyormuşsun da olmamış kocana tamam demişsin detayını neden yazdın konuyla hiçbir alakası yok? Adam eşini seviyor, değer veriyor önemli olan bu. Kv eğer rahatsız olacağın şekilde konuşuyorsa, onunla konuşmayı deneyebilirsin. Onun dışında saydığın şeylerin hepsi bana saçma geldi. Niye sana gelirken iki kilo meyve almak zorunda anlam veremedim. Başka derdin mi yok?

Allah senin gibi gelinlerden korusun.
Resmen ana ogul iliskisini kiskaniyorsun.
Yakinda el üstünde tutan este anlar ne tip biri oldugunu

Kusura bakmayın da kadının 6 tane çocuğu varmış her birine ziyarete gittiğinde 2 kilo meyve alsa bu kadın ne yiyip ne içecek. Ay sonunu zor görür kadın bir de kira veriyorsa vay haline. Size alsa diğerlerine de almak zorunda adil olmak zorunda. Kadın hiç birinde bir şey yapmıyormuş ne güzel evlat ayırmıyor işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X