Esim kaynananam ve ben

kurinasdf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
190
39
insanız sonuçta nasıl kadınlarda böyle bir sorun varsa eşinizde de olabilir. bunu en iyi bir doktorla halledersiniz. belki gerçekten nasıl davranması gerektiğini bilmiyordur.

Son düzenleme:
bence ilk başta orada kalmanız yanlış zaten siz yeni evlisiniz ve özel anlar yaşıyorsunuz. böyle durumda ev ev üstünde olmaz... ayrı eve çıkma durumunuz varsa bence hiç düşünmeden çıkn derim...

sertleşme mi olmuyor anlamadım? ondan kaynaklanan olay nedir?

keşke tartışmasaydınız en başta..çünkü bu durum sizinde başınıza gelebilirdi..
kayınvalidene söylencek söz yok olayın onlara kadar ulaşması ve onların karışması çok utanç verici..
eşin annesiyle konuşacak durumu açıklayacak ve bir daha açılmamak kaydıyla konuyu kapatacak...başka çare yok..

Eşin sana neyi yapmak istemiyormuş pardon??
Sanki eşinizde birşey var da bu sözün arkasına saklanmış gibi.
Seni seven eşin kv öyle horozlanırken ne diye susuyor acaba?

Size ne yapmak istemiyor ?
Cinsel birliktelik istemiyorsa sorununuz bu zaten.
Kayınvalidenize söylemediniz mi benimle alakası yok diye?
Cevap hayırsa neden???

Yeni evliyiz kisa sureligine kaynanamlarla yasamak durumunda kaldik.Evliligimiz ilk haftasi balayina gittik ama birlikte olamadik esim bu konularda cok cekinken neyi nasil yapacagini bile bilmiyo ve bi turlu basarmadik sonra eve geldik evdede ayni sey devam etti sonra birlikte olmak istemedigini soyledi benimle beni yaraladigini uzdugunu dusunuyomus dun gecede birlikte olmaya calisirken bi tatsizlik yasadik psikolojik iyce bozuldu gitmek istedim annemlere artik kalamiyodum onunla tartisirken kaynanam duydu mudahale etti sen gidemessin babani ararim o gelir alir dedi esim tabi ki musade etmedi konustuk falan sabah olsun diye uyuduk sabahta kaynanam basimiza usutu bugun doktora gidiceksin deyip durdu bana butun problem bende saniyor be surekli beni okutayi doktora goturmeye calisiyo hic bi sekilde oglunda kusur aramiyo altin gibi oglu varmis ben kiymetini bilmiyomusum bugunde esime ya onu doktora gotur yada ailesini arar soylerim diye tehdit etti sabahta esimin erkek kardesinin yaninda karini kadin dogumcuya goturuceksin hemde bugun dedi cocukta sasti kaldi herkese duyurmaya calismaya basladi neye ugradigimi sasirdim bende sinirlendim ona bagirdim surekli annemk aramakla tehdit ediyo beni tak etmisti.Esimi seviyorum oda beni seviyo dun gece gizli gizli aglarken gordum onu cok uzuldum icim acidi.onun aglamasina dayanamam ama bunu bi cozum bulmam lazim yoksa evliligim catirdiycak erkekligiyle ilgili bi problemi yok sadece bana bunu yapmak istemiyomus cocugumuz olsun istiyoruz sadece bu yuzden yaklasiyo bana bunlarda basarisizlikla sonuclaniyo annesinin bu tepkisinden sonra bi evde kalmamaliyim esimle ne yapmaliyom hic bi fikrim yok caresizlikten yazdim burayada

kaynananın kulağına eğil ve sessizce "benim değil oğlunun şeyi çalışmıyor" de bence de sussun!
çocuktan önce cinselliği bi becerin ya.
demek ki eşinde bi hormon bozukluğu bir libido düşüklüğü var bi doktora gitsin bakalım önce.
çocuğu bi düşünmeyin Allah aşkına.

erkeklerde de (bazılarında) ilk gece korkusu olabiliyormuş canım. insanız sonuçta nasıl kadınlarda böyle bir sorun varsa eşinizde de olabilir. bunu en iyi bir doktorla halledersiniz. belki gerçekten nasıl davranması gerektiğini bilmiyordur.

A
evlenmeden önce anlamadınmı canım sen bu adamın bu hallerini
anladim ama beni kirmak istemiyo diye dusundum beni operken bile ici titrer cozemedigimiz bi sorun beni arzulamiyo degil sadece ilk defa yaptigini ve bilmedigini soyuyo cahil biride degil yurt disinda yasiyo unuverte mezunu ne yapmasi gerektigini bilmiyomus odun gibi kaliyo

ya yürü bi git de senmisin kadın benmiyim kadın senimi nazlıcam derdin ne senin söle çözelim çocukmuyuz biz de doktoru var ilacı var.gavur gibi herşeye akılları çalışıyo madem böle bi sorunun var bunu evlenincemi farkettin bu kız bu hayallerlemi evlendi senimi nazlıcak ananımı idare edecek kocanın her türlü erkek olma problemi var ne şeyine ne anasına güç yetiremiyo

Sanirim
erkeklerde de (bazılarında) ilk gece korkusu olabiliyormuş canım. insanız sonuçta nasıl kadınlarda böyle bir sorun varsa eşinizde de olabilir. bunu en iyi bir doktorla halledersiniz. belki gerçekten nasıl davranması gerektiğini bilmiyordur.
sanirim boyle bisey bende olmayan korku onda var yanlis bisey yapip bana zarar vermek istemedigini idds ediyo nereye sokucagini bilmiyomusum

Asil problem ne? Yani esinin sertlesme problemi varsa bu ya fizyolojik bir sorun, ya esin gay/aseksüel olabilir. Dün ki yasanan tatsizlik ne?

Flört döneminde nasildi? Sarilip öpüsüyormudunuz?

Acilen o evden cikmaya bakin. Keske hic kv'dede kalmayi kabul etmeseydin..

X