Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşiniz size ne yapmak istemiyor ben orayı kaçırdırdım
Yeni evliyiz kisa sureligine kaynanamlarla yasamak durumunda kaldik.Evliligimiz ilk haftasi balayina gittik ama birlikte olamadik esim bu konularda cok cekinken neyi nasil yapacagini bile bilmiyo ve bi turlu basarmadik sonra eve geldik evdede ayni sey devam etti sonra birlikte olmak istemedigini soyledi benimle beni yaraladigini uzdugunu dusunuyomus dun gecede birlikte olmaya calisirken bi tatsizlik yasadik psikolojik iyce bozuldu gitmek istedim annemlere artik kalamiyodum onunla tartisirken kaynanam duydu mudahale etti sen gidemessin babani ararim o gelir alir dedi esim tabi ki musade etmedi konustuk falan sabah olsun diye uyuduk sabahta kaynanam basimiza usutu bugun doktora gidiceksin deyip durdu bana butun problem bende saniyor be surekli beni okutayi doktora goturmeye calisiyo hic bi sekilde oglunda kusur aramiyo altin gibi oglu varmis ben kiymetini bilmiyomusum bugunde esime ya onu doktora gotur yada ailesini arar soylerim diye tehdit etti sabahta esimin erkek kardesinin yaninda karini kadin dogumcuya goturuceksin hemde bugun dedi cocukta sasti kaldi herkese duyurmaya calismaya basladi neye ugradigimi sasirdim bende sinirlendim ona bagirdim surekli annemk aramakla tehdit ediyo beni tak etmisti.Esimi seviyorum oda beni seviyo dun gece gizli gizli aglarken gordum onu cok uzuldum icim acidi.onun aglamasina dayanamam ama bunu bi cozum bulmam lazim yoksa evliligim catirdiycak erkekligiyle ilgili bi problemi yok sadece bana bunu yapmak istemiyomus cocugumuz olsun istiyoruz sadece bu yuzden yaklasiyo bana bunlarda basarisizlikla sonuclaniyo annesinin bu tepkisinden sonra bi evde kalmamaliyim esimle ne yapmaliyom hic bi fikrim yok caresizlikten yazdim burayada
Hayir o konularda sorun yasamiyo beni oyle gormek istemiyo saniyorumsertleşme mi olmuyor anlamadım? ondan kaynaklanan olay nedir?
bence siz anlatamıyorsunuz sizi öyle görme nedemek anlamadım .. siz nişsanlıyken sarılmıyordunz bişeyler yaşamadınız mı hiçHayir o konularda sorun yasamiyo beni oyle gormek istemiyo saniyorum
anladim ama beni kirmak istemiyo diye dusundum beni operken bile ici titrer cozemedigimiz bi sorun beni arzulamiyo degil sadece ilk defa yaptigini ve bilmedigini soyuyo cahil biride degil yurt disinda yasiyo unuverte mezunu ne yapmasi gerektigini bilmiyomus odun gibi kaliyoevlenmeden önce anlamadınmı canım sen bu adamın bu hallerini
sanirim boyle bisey bende olmayan korku onda var yanlis bisey yapip bana zarar vermek istemedigini idds ediyo nereye sokucagini bilmiyomusumerkeklerde de (bazılarında) ilk gece korkusu olabiliyormuş canım. insanız sonuçta nasıl kadınlarda böyle bir sorun varsa eşinizde de olabilir. bunu en iyi bir doktorla halledersiniz. belki gerçekten nasıl davranması gerektiğini bilmiyordur.