• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim kıskaniyo mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar ben bişey farkettim. Evlilimigizin ilk yıllarında esim beni sürekli eltimle kıyaslar hep eltim gibi olmami isterdi ve çok tartışırdık. Sonra biraz biraz düzeldik. Neyse böyle kaşık takımı alıcam eşim dedi ki model olarak yuvarlak olanlardan alalım dedi. Ben de yok ya dedim istediğimden aldim. Sonra eltimin evine gittiğimde bi baktım kaşıkları yuvarlak. Geçen hafta eşim sigarayi bırakcam dedi az icmeye basladi sevindim falan. Dün kayinvalidemle sohbet ederken dediki kaynimda sigarayı bırakmıyormuş. Yani böyle hep bi özenti hali. Sanki eşim bizim onlar gibi olmamizi istiyo acaba kardesiyle yengesini kıskaniyo mu. Ben bu durumdan rahatsiz oluyorum biraz. Böyle olan var mı ne yapmalıyım sizce
Gidip esinize sorun, neyi burada cozmeye calisiyorsunuz ki.
Esiniz size nasil hissettigini soyler

Tmizlige davet edilmez çaya davet edilir. Bizimkiler gelecek aksam yemege ya da caya soz de gelin tanişirsiniz denor. Beraber temizlik yemek yapalim denmez. Hele hele temizlik nedir yhu elin evini niye temizleyesiniz. Lohusa olur bisey olur tamam ama harici enayilik. Siz eltinizi temizlige cağirin bakalım gelecek mi
Yok ya hiç gitmek istemiyorum ama eltim davet etti ozellikle bizimkilerle tanışırsın dedi gitmezsem ayıp olmaz mı

Haklisiniz. Zaten hakettigim değeri bulamıyorum. Evlilik teklifi de yapmadı utaniyomus ben öyle şeyler yapamam dedi. Evlendikten sonraki sevgililer gününde hicbisey almadi hediye sevdiğimi bile bile. 1 yıldır evliyiz daha bir çiçek bile almadi. Niye almıyosun diye sordugumda elimde nasil getiriyim falan diyo
Millet g.tüne sokarak getirmiyo ya. Herkes elinde getiriyo.
Hayır absürt bişey istersin derimki adam haklı. Bu ne ya çocuk gibi

Tmizlige davet edilmez çaya davet edilir. Bizimkiler gelecek aksam yemege ya da caya soz de gelin tanişirsiniz denor. Beraber temizlik yemek yapalim denmez. Hele hele temizlik nedir yhu elin evini niye temizleyesiniz. Lohusa olur bisey olur tamam ama harici enayilik. Siz eltinizi temizlige cağirin bakalım gelecek mi
Haklisiniz da yeni bebeği oldu 2 aylık akrabaları gelecekmis 30 kişi o yüzden yardım istiyor. Benim yapımda var bide kimseyi kolay kolay kıramam. Zamani gelip de benim ihtiyacım olduğu zamanlarda çağırdığımda gelmezse de ona kalmış yani

Gidip esinize sorun, neyi burada cozmeye calisiyorsunuz ki.
Esiniz size nasil hissettigini soyler
Dün esimle detayli bir sekilde her seyi konuştum. Özür diledi. Dedi ki ben de ilk defa evlendim acemiliklerim öküzlüklerim olmuş olabilir. Şu anlık bazı şeyleri hallettik gibi. Bakalım konuşa konuşa insallah aşacağız

Dün esimle detayli bir sekilde her seyi konuştum. Özür diledi. Dedi ki ben de ilk defa evlendim acemiliklerim öküzlüklerim olmuş olabilir. Şu anlık bazı şeyleri hallettik gibi. Bakalım konuşa konuşa insallah aşacağız
Millet 10 kere mi evleniyor? 🤣🤣

Tam bu tip bir ailenin dişine göre gelinsiniz. "Kimseyi kıramam" ne demek? Alt metin şöyle :

Ben hep ihmal edilen bir çocuktum. Annem (babam) bana başka bir insan gibi değil, kendi uzvuymuşum gibi davrandı(lar).

Bende hep beni sevsinler diye elimden geleni yaptım.

Hep ya sevmezlerse diye korku ile yaşadım.

Kıyaslandım.

Ne istediğim hiç önemsenmedi. Hatta istemem bile suçtu. Diye uzar gider.

Kendinizi sevin lütfen çok sevin. İçinizdeki küçük çocuk çok ihmal edilmiş, kırılmış, yalnız kalmış. Ona bı odaklanın.
Bu narsist ergen kırması adam ancak böyle hizaya gelir. Konuşarak çözemezsiniz

Sürekli ayrım görerek büyümüş ise abisine ve onun seçimlerine uyarak yaranacağını düşünüyor olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X