eşim kızımı arabadan düşürmüş çok kızgınım

aurian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
257
3
116
İstanbul
evet arkadaşlar eşim kızımı giden arabadan düşürmüş.verilmiş sadakamız varmış kızımın sadece dizi sıyrılmış. eşime o kadar kızgınım ki kelimelerle ifade edemiyorum. sadece şükrediyorum e5 de giderken kızım düşmemiş. eşim kızımı kreşden alırken site içinde hızını azalttığı sırada düşmüş. yavrumun dizlerinin bağı çözüldü ancak sabah ayaklarının üzerinde durabiliyordu. kimseye anlatamıyorum herkes eşimin üstüne gelecek bi dünya kavga olacak. eşimde çok üzüldü bütün gece ağladı nasıl oldu anlmadım falan diye ama o kadar kızgınım ki ağlamasını görmezden geldim. herzaman arabada giderken kapıları kilitlerim. çocukoto koltuğuna bağlarım. ama sorumsuz eşim kapıyı açmaması gerektiğini biliyormuş diye göz yummuş kapıları kilitlememiş. bütün gece uyumadım ya bişey olsaydı diye olayı görmedim ama gözümün önüne getirdim o kadar korktum ki sadece ALLAH A ŞÜKREDİYORUM

Çok geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış Allah bağışlamış yavrunuzu, eşiniz de çok pişman ve üzgün ona da üzüldüm, neticede kim ister yavrusuna zarar gelsin, ama ebeveyn olmak böyle bişey imkansızı bile düşünüp ona göre önlem almak, herşeyi önceden düşünmek planlamak, erkekler bunu daha zor öğreniyo sanırım, oysa anneler bebek rahme düştüğü andan itibaren koruma içgüdüsü geliştiriyolar, sıkmayın canınızı, eşiniz dersini almıştır

kızmakta haklısınız ama derlerya bir musibet bin nasihatten iyidir diye. herhalde eşiniz de dersini ziyadesiyle almıştır. size bir şey söyledi mi, yani sizin tavrınız onu daha da üzüor mu yoksa zeytinyağı gibi üste mi çıkıyor, tamam oldu bitti vs tarzı

Edilmiş duanız, verilmiş sadakanız varmış.
Buna benzer bişey yaşamıştım ve sabaha kadar gözlerimi kapatamamıştım. Gözümü her kapattığımda aklıma getirmek istemediğ şey gözlerimin önüne geliyordu.
Gerçekten şanslıymışsınız ve gerçekten Allah korumuş.
Eminim eşiniz sizden daha çok acı çekmiştir.
Çünkü bi de vicdan azabı var içinde.
Bir musibet bin nasihattan iyi derler.
Eşiniz sorumluluğunun daha çokf arkında olacak, daha dikkatli olacak bundan sonra.
Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Evlatlarımızla sınamasın..

Son düzenleme:
Sizi cok iyi anliyorum, buyuk gecmis olsun oncelikle. bir sure kabuslariniza girecektir bu durum ama bunda da bir hayir var diye dusunun, zararsiz atlatmissiniz ve anlattiginiza gore esiniz de cok etkilenmis. Bu ona iyi bir ders olmustur bundan sonra 10 kat daha fazla dikkat edecektir. tekrar gecmis olsun.

evet arkadaşlar eşim kızımı giden arabadan düşürmüş.verilmiş sadakamız varmış kızımın sadece dizi sıyrılmış. eşime o kadar kızgınım ki kelimelerle ifade edemiyorum. sadece şükrediyorum e5 de giderken kızım düşmemiş. eşim kızımı kreşden alırken site içinde hızını azalttığı sırada düşmüş. yavrumun dizlerinin bağı çözüldü ancak sabah ayaklarının üzerinde durabiliyordu. kimseye anlatamıyorum herkes eşimin üstüne gelecek bi dünya kavga olacak. eşimde çok üzüldü bütün gece ağladı nasıl oldu anlmadım falan diye ama o kadar kızgınım ki ağlamasını görmezden geldim. herzaman arabada giderken kapıları kilitlerim. çocukoto koltuğuna bağlarım. ama sorumsuz eşim kapıyı açmaması gerektiğini biliyormuş diye göz yummuş kapıları kilitlememiş. bütün gece uyumadım ya bişey olsaydı diye olayı görmedim ama gözümün önüne getirdim o kadar korktum ki sadece ALLAH A ŞÜKREDİYORUM

nasıl olmuş ki bu araba koltugu yok mu cocuk kilidi yok mu anlamadım ben

çok büyük geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmışki bebeğinize birşey olmamış Allah esirgemiş yavruyu.. bundan sonra daha dikkatli davranır eşiniz artık böyle olmasını oda istemezdi elbette ama tedbirli olsaydı daha iyi olurdu

kızmakta haklısınız ama derlerya bir musibet bin nasihatten iyidir diye. herhalde eşiniz de dersini ziyadesiyle almıştır. size bir şey söyledi mi, yani sizin tavrınız onu daha da üzüor mu yoksa zeytinyağı gibi üste mi çıkıyor, tamam oldu bitti vs tarzı

eşime tavrım gayet sakindi.bağırıp çağırmadım.zaten kızım korkmuştu onun yanında konuşmam da. eşim olayı tekrar tekrar anlattığı sırada kızım kuçağımda diye yeter dedim. anlatma olmuş bitmiş dedim. kızım uyudu yatağa koydum tekrar geldi aynışeyleri anlattı yeter dedim. beni suçluyormusun dedi evet dedim. herzaman arabada giderken sana söylediğimde bana kızıyordun bişey olmaz diye. bana bi dünya laf söylüyodun. aman yavaş git aman ani fren yapma kızımın kafası çarpar bişey olur. sen her seferinden bişey olmaz diyodun ya hızlı giderken e5 de olsaydı.sonuç çok kötü olacaktı dedim. şükredelim birşey olmadı. sonra yanımdan gitti. sabah bişey olmamış gibi konuştum.

çok geçmiş olsun canım gerçekten verilmiş sadakanız varmış ve yine verin sadaka,en kısa zamanda.Eşine de bişey deme bence çunku o da yeterince korkmuş,üzülmüş belli ki,alacağı dersi de almıştır.unutun bu olayı ve bundan sonra daha dikkatli olun sadece.Mutlu sağlıklı günler canım..

cok gecmıs olsun doktora gıttınız mı ...

cok gecmıs olsun doktora gıttınız mı ...

gitmek istedim ama akşam vakti o kadar korkmuştuki koltukda kuçağımdan inmedi yemeği bile koltukda kucağımda yedirdim. şükür sadece çok korkmuş. viraja geldiğinde hızını site içinde hızını düşürmüş onun içindir ki sadece 2 dizi çok az sıyrılmış. sabah heryerini tekrar inceledim bişey yok. kreşe hiç göndermek istemedim ama kızım çok gitmek istediği için isteksiz isteksiz kızımı hazırladım gönderdim. giderken camdan baktım oto koltuğuna bağlamış gidiyor.

canım çok geçmiş olsun öncelikle..Başınızdan tuz ve ekmek çevirip verin bence.Eşiniz içinde adamcağızda korkumşutur ağladı diyorsunuz onun için pek üstüne gitmeyin derim bence.adam bbilerek yapmamış sonuçta maalesef erkekler bizim kadar düşünemiyorlar bazen.sonuçta oda babası bundan sonra dikkatli davranır eminim

6 aylıkdan beri çocuk oto koltuğumuz var. sorumsuz eşim mesafe kısa diye ön koltukda oturtmuş

hemde ön koltukta valla kazalar böyle anlık oluyor işte önemsemek lazım kuralları hadı arac koltuguna oturtmadın kılıdı kapat ..allah beterınden korusun yinede ucuz atlatmışsınız allahtan ara yolda olmus cok cok gecmıs olsun

esinde böyle olacagını dusunenemıstır onada cok kızma bana kalırsa kendı evladı sonucta canının yanmasını ıstemez kı

geçmiş olsun canım, iyi olmasına sevindim. erkekler bizler kadar düşünceli olamıyorlar bu konularda, ya da en azından benim eşim de benim kadar dikkatli değildir. elimden geldiğince eşime emanet etmemeye çalışıyorum bu yüzden. eşin de çok üzülmüştür eminim, onun üzerine gitme, adam istemeden olmuş sonuçta. tekrar geçmiş olsn

çok geçmiş olsun korkusu bile yeterli.. Allah saklamış meleğinizi..

eşiniz de böyle olmasını istemezdi.. keşke kapıları kitleseymiş...verilmiş sadakanız varmış diyelim ama siz de çok üzmeyin eşinizi ona da ders olmuştur.. onun da yavrusu sonuçta.

canım çok geçmiş olsun öncelikle..Başınızdan tuz ve ekmek çevirip verin bence.Eşiniz içinde adamcağızda korkumşutur ağladı diyorsunuz onun için pek üstüne gitmeyin derim bence.adam bbilerek yapmamış sonuçta maalesef erkekler bizim kadar düşünemiyorlar bazen.sonuçta oda babası bundan sonra dikkatli davranır eminim

eşime kızının bir dediğini iki etmez.ne dese yapar ben kural koyarım her dediğini yapmam şımarmasın diye.ama genede kızım eşimi pek sevmez beni çok sever. kızım akşamda dokunma bana beni düşürdün dedi. eşim eridi bitti resmen çok üzüldü. onu öyle görünce çok fazla söz söylemeye gerek duymadım. heralde artık ben tedbirli olduğumda bana ne gerek var ne olabilirki diyemeyecek.

Çok geçmiş olsun. Allah korumuş gerçekten.
Bundan sonra eminim eşiniz daha dikkatli olur.
Ayrıca Dua etsin, siz çok sabırlı davranmışsınız Allah vermesin benim eşim yapsa elimden kimse alamazdı :(

Benim eşimde maalesef çok ihmalkar. Her seferinde çocuğu oto koltuğuna koy dediğim halde ağladığı için koymuyor. ben çalışıyorum çok nadir bazen akşamları eşim alır kızımı Ve yeğenlerimden duydum ön koltuğa oturtuyormuş! Çıldırdım resmen. 1,5 yaşındaki çocuğun önde işi ne? arkada bile oturamaz, oto koltuğunda sadece. Ve yemin ettim eğer bir kez daha duyayım, seni trafiğe ihbar edicem ve en yüksek cezayı yazmalarını söylücem dedim.

Çok geçmiş olsun. Allah korumuş gerçekten.
Bundan sonra eminim eşiniz daha dikkatli olur.
Ayrıca Dua etsin, siz çok sabırlı davranmışsınız Allah vermesin benim eşim yapsa elimden kimse alamazdı :(

Benim eşimde maalesef çok ihmalkar. Her seferinde çocuğu oto koltuğuna koy dediğim halde ağladığı için koymuyor. ben çalışıyorum çok nadir bazen akşamları eşim alır kızımı Ve yeğenlerimden duydum ön koltuğa oturtuyormuş! Çıldırdım resmen. 1,5 yaşındaki çocuğun önde işi ne? arkada bile oturamaz, oto koltuğunda sadece. Ve yemin ettim eğer bir kez daha duyayım, seni trafiğe ihbar edicem ve en yüksek cezayı yazmalarını söylücem dedim.

ben her arabaya bindiğimde bağlatırım.kızımın gözünün yaşına bakmam. kızım 3 yaşında hanımefendi kurcalayıp nası açıcağını öğrenmiş. yolda durup durup bağlarım bu yüzden. onada başka bi çare bulucağız. normalde bende eşimi çok fena yaparım. kızım korkmasın diye sesimi çıkarmadım. normal bile konuşsak ağlıyordu

ama adamcağız o kadar korkmuştu ki 2 gözü 2 çeşme ağlaması kızımın git seni istemiyorum demesi en büyük ceza oldu.

ben her arabaya bindiğimde bağlatırım.kızımın gözünün yaşına bakmam. kızım 3 yaşında hanımefendi kurcalayıp nası açıcağını öğrenmiş. yolda durup durup bağlarım bu yüzden. onada başka bi çare bulucağız. normalde bende eşimi çok fena yaparım. kızım korkmasın diye sesimi çıkarmadım. normal bile konuşsak ağlıyordu

ama adamcağız o kadar korkmuştu ki 2 gözü 2 çeşme ağlaması kızımın git seni istemiyorum demesi en büyük ceza oldu.

Kızınızın laflarını haketmiş vallahi, ben eşiniz adına üzülemiyorum malesef :( çünkü aynı sorumsuzluk benim eşimde de olduğu için.

Birde yapma etme diye söylendiğimiz de, abarttığımızı söylemeleri yok mu? insanı asıl çileden çıkaran o.

Ama herkesinde hatırlattığı gibi bir müsibet bin nasihatten iyidir. Bundan sonra eşiniz ihmalkarlık etmez kızınızda kapıları kurcalamaz. Dua edin ilk ve son olmuş olsun.

Back
X