- 12 Aralık 2013
- 2.837
- 1.307
- 198
Az önce eşim telefon açtı kızımı okuluna görmeye gitmiş(kızım 6 yaşında ilkokul 1 e başladı) sınıf arkadaşlarından bir çocuk ile el ele tutuşup gezerken görmüş.sadece onlar böyle geziyordu diğer herkes kızlı erkekli oynuyordu diye anlattı.bide arkadaşı eşimi görünce kızıma aaa baban gelmiş deyip elini bırakmış. Eşim resmen telefonda öfke krizine girmişti nerden görüyor bu çocuk bunları ......vs vs kıskançlıktan deliye dönmüş yaa çocuk onlar ne bilsinler filan dedim ama kar etmedi akşam ana kız konuşun bidaha görürsem ben çok daha sert konuşurum.dedi.kız babası değilde erkek babası olsa kesin şöyle söylerdi: Bizim hergele takmış koluna bir kız geziyor :) eşimde olsa ben bu zihniyeti anlayamıyorum.şimdi bişey olmaz ne olucak desem benide tersliycek.oyun amaçlı olduğuna eminim sonuçta daha küçük çocuk bunlar ama tepkimide iyi ayarlamak zorundayım çünki eşimlede aram bozulsun İSTEMEM bak sen yüz veriyorsun desin istemiyorum. Aklımda bir kaç konuşma cümlesi ayarladım akşam için ama sizlerde yardımcı olursanız sevinirim 6 yaşında bir kız çocuğuna arkadaşının elinden neden tutmaması gerektiğini anlatırken aynı zamandada bunun aslında bir SUÇ olmadığını ama babaların bu durumlarda kıskanç olduğunun nedenini nasıl anlatabilirim.
Son düzenleme: