Eşim koltukta uyuyor

Hakaret etmedim, abuk sabuk bir şey de söylemedim. Şu anda terbiyesizleşen sizsiniz. Nesnel bir gerçeklikten bahsettim, niye bu kadar alı
Hakaret etmedim, abuk sabuk bir şey de söylemedim. Şu anda terbiyesizleşen sizsiniz. Nesnel bir gerçeklikten bahsettim, niye bu kadar alındınız ki?

Babam 53 yaşında, 40 yaşındayken bile işten gelince yorulup kanepede uyuyakalıyordu, hep öyle hatırlıyorum onu. 45 yaşındaki bir adam da pekala yorulup uyuyakalabilir diye düşündüm o yüzden.
Hakaret ettin ve ettiğin hakaretin sende farkındasın muhtemelen önce ki konularıma göz atıp hmm çoğunluk bu kıza saldırmış bunu bende yapmalıyım biraz eğlenmeliyim diyerek bunu yaptın. Keza 40 yaş koltukta uyuyabilecek bir yaş değil… problem yok hiçbirinizle savaşmakla uğraşmıyorum gün gelir karma hepimizi bulur zaten dalga geçerek birşey kazanmazsın

Eşimle kavga ettik binlerce liralık kıyafet alışverişi yapıyor bana ben istemiyor olmama rağmen ve benim evde ki hesabı kitabı bilmediğimi söylüyor üstelik bunu ona doğum günü hediyesi aldığım gün söylüyor keza yokluk çeken insanlar değiliz sadece evlenirken borca girdi.. bu yüzden büyük bir kavgaydı aradan vakit geçti sofrayı kurdum yemek yedik benim koltukta uyumasından çok rahatsız olduğumu bilmesine rağmen şuan kıçını dönüp koltukta uyuyor bana trip atıyor hiçbir suçum yokken Allahım sen aklıma mukayyet ol delireceğim. Sanırım benim yapma etme dememi bekliyor her zaman ki gibi ama benim suçum yok ki benim param bile yok o hallediyor alışverişi ev işlerini ben ona alma diyorum columbia marka kıyafetler alıyor sonra sana aldım diyip kızıyor
Hediye almasında bir sorun yok da benim anlamadığım şey, neden Columbia marka diye belirtme ihtiyacı duydunuz. Pahalı olduğunu gözümüze sokmaya çalışır gibi bir hal sezdim. O zaman biz de göze sokalım hemen, bizim eşler Columbia marka kadar pahalı hediye almazlar ama koltukta da yatmazlar, hatta peşimizden ayrılmazlar. :KK71:

Konuyu okudum hicbirsey anlamadim sonra yorumlara gectim ve anladim. Kavga sebebi sensin bu nasil tavir ve yorum ya. Sen kimsinki insanlarla böyle konusabiliyorsun. Adam 45 yasinda iste neden bukadar sinirlendin yanlis birseymi söylemisler. Bu ne sacma abuk subuk kavga sebebi. Git Allah askina git kendine 2 tokat at kendine gel.

Hakaret ettin ve ettiğin hakaretin sende farkındasın muhtemelen önce ki konularıma göz atıp hmm çoğunluk bu kıza saldırmış bunu bende yapmalıyım biraz eğlenmeliyim diyerek bunu yaptın. Keza 40 yaş koltukta uyuyabilecek bir yaş değil… problem yok hiçbirinizle savaşmakla uğraşmıyorum gün gelir karma hepimizi bulur zaten dalga geçerek birşey kazanmazsın
Koltukta uyumanın yaşı mı olur yahu? Biz ikimiz de sızıyoruz akşamları karşılıklı koltuklarda yorgunluktan. Siz yorulmadığınız için anormal geliyordur.

Back
X