Eşim koltukta uyuyor

koltuğa yazık kurumaz kolay kolay😬
Benim bı arkadaşım yapmıştı bunu, adamla kavga ediyo, adam o sırada salonda koltukta oturmuş viski içip bişey okuyo, bu deli de gitmiş almış suyu, adamdan hıncını cikaramayinca dök kafadan aşağı🤣🤣 çeneden kitaptan sular damlaya damlaya, orda yarım saat daha oturmuş adam bişey olmamış gibi, gözümün önüne geliyo tipibdhsvgd🤣🤣🤣🤣

Columbiadan bir palto aldı kendine ve bana çok pahalı değildi ya

laf mı soktunuz hanımefendi ?
Laf sokmadım, adamcağız yorulup uyuyakalıyor olabilir dedim. Abartacak bir şey yok. "Kanepede uyuma" gibi kural koymanız da hoş değil bence. Adam kendi evinde istediği yerde uyuyamayacak mı?

Benim bı arkadaşım yapmıştı bunu, adamla kavga ediyo, adam o sırada salonda koltukta oturmuş viski içip bişey okuyo, bu deli de gitmiş almış suyu, adamdan hıncını cikaramayinca dök kafadan aşağı🤣🤣 çeneden kitaptan sular damlaya damlaya, orda yarım saat daha oturmuş adam bişey olmamış gibi, gözümün önüne geliyo tipibdhsvgd🤣🤣🤣🤣
Adam sağlammış, benim salon çiçeği gecesine hasta olur ölüm döşeğinde gibi inler🤣

Eşimle kavga ettik binlerce liralık kıyafet alışverişi yapıyor bana ben istemiyor olmama rağmen ve benim evde ki hesabı kitabı bilmediğimi söylüyor üstelik bunu ona doğum günü hediyesi aldığım gün söylüyor keza yokluk çeken insanlar değiliz sadece evlenirken borca girdi.. bu yüzden büyük bir kavgaydı aradan vakit geçti sofrayı kurdum yemek yedik benim koltukta uyumasından çok rahatsız olduğumu bilmesine rağmen şuan kıçını dönüp koltukta uyuyor bana trip atıyor hiçbir suçum yokken Allahım sen aklıma mukayyet ol delireceğim. Sanırım benim yapma etme dememi bekliyor her zaman ki gibi ama benim suçum yok ki benim param bile yok o hallediyor alışverişi ev işlerini ben ona alma diyorum columbia marka kıyafetler alıyor sonra sana aldım diyip kızıyor
Yav bırak alsın, başkasına harcasa daha mı iyi. Sana harcamasa emin ol o parayı harcayacak başka yer bulur.Yanına çağırırsın gelmiyorsa keyfi bilir.

Amannnn bırakın yatsın salonda...
Sizde ortalayın yatağı rahat rahat ohhh...
Harcamaları o yapıyorsa o sorumlu size neden çektiriyor ki...

Bunun için mi kavga ettiniz size bir şeyler aldı diye mi? Millet eşleri bir şey almaz diye kavga eder bacım siz aldı diye:110: Çok mu borç var yoksa kavga edilcek bir şey yok. Zira columbia markasında bir parça 4 5 bin normal iyisini almış.
Evet bacım ben kendi kendime adamla kavga ettim durduk yere bana bir şeyler aldın neden alıyorsun Allah belanı versin falan dedim

Adam size pahalı kıyafet vs birşeyler alıyor. Siz ona doğum gününde birşey aldınız ve size o gün evde hesap kitap bilmediğinizi söyledi. Siz evdeki maddi ihtiyaçlara hiç karışmadığınız halde alınan şeyleri siz almışsınız gibi size patlıyor her defasında ve siz birşey istemiyorsunuz kendisi alıyor hep. Ben böyle anladım. Böyleyse cevap ne verdiniz yani adam size hesap kitap bilmiyorsun diyince? Büyük kavgadaki diğer cümleler neydi? Sen şizofren misin kendin aldın ya bunları benim ne ilgim var demediniz mi? Yatsın koltukta önemserseniz hep yapar.
Ağzıma geleni söyledim

Adam sizden 15 yaş büyükse yorulup kanepede sızması normal.

"Sana aldım" deyip kızmasına anlam veremedim. Siz öncesinde "ne gerek vardı, paramız yok" filan dediyseniz öyle yanıt vermiştir belki? "Ama sana almıştım" gibi?
Terbiyesizleşmeyin bazı şeylerin de bir sınırı var haddinizi bilin doğru konuşun!

Laf sokmadım, adamcağız yorulup uyuyakalıyor olabilir dedim. Abartacak bir şey yok. "Kanepede uyuma" gibi kural koymanız da hoş değil bence. Adam kendi evinde istediği yerde uyuyamayacak mı?
Kardeşim ben 30 yaşındayım eşim 45 yaşında ne diyorsun sen terbiyesiz misin ya ! rahat bırak beni hadi git benim konuma yorum yapma

Terbiyesizleşmeyin bazı şeylerin de bir sınırı var haddinizi bilin doğru konuşun!
Maddiyat sıkıntınız yoksa aldığı marka bir sezonda yırtılıp çöp olmaz uzun zaman kullanırsınız.
Koltukta uyumak istiyorsa uyusun ne var bunda?
Galiba eskimiş evlilige sahip bir kadın oldugum ortaya çıktı

Maddiyat sıkıntınız yoksa aldığı marka bir sezonda yırtılıp çöp olmaz uzun zaman kullanırsınız.
Koltukta uyumak istiyorsa uyusun ne var bunda?
Galiba eskimiş evlilige sahip bir kadın oldugum ortaya çıktı
Ya bilmiyorum ben alınıyorum üzülüyorum :)) Henüz çok yeni evliyiz galiba ondan

Hakaret etmedim, abuk sabuk bir şey de söylemedim. Şu anda terbiyesizleşen sizsiniz. Nesnel bir gerçeklikten bahsettim, niye bu kadar alındınız ki?

Babam 53 yaşında, 40 yaşındayken bile işten gelince yorulup kanepede uyuyakalıyordu, hep öyle hatırlıyorum onu. 45 yaşındaki bir adam da pekala yorulup uyuyakalabilir diye düşündüm o yüzden.

Son düzenleme:
Back
X