eşim koluma vurdu

mesele para değil bende kredi kartı yok onun kartı ile öderiz genelde ben de gene öyle olur de hadi hemen öde de kalkalım dedim o da 2 tane kredi kartı çıkardı kendine göre espri yapıyordu al sende de kredi kartı olsun yanında dursun limitleri şu şu falan öyle lafı uzattı ben de çabuk kalkmak istediğim için hışımla çantamı aldım o sırada oldu o da ben espri yapıyordum falan dedi ben de espr yapmak yerine hemen ödeseydin başıma bu iş gelmezdi dedim

Hesabı öde vs konuları geçtiğine göre dışarıdasınız muhtemelen. Eşiniz kolunuza dışarıda herkesin olabilceği/ olduğı bir mekanda mı vurdu bir de eğer öyleyse dışarıda bile bunu yapabilecek kişilik yapısında birisiyse ileride evde tek başınızayken de benzer davranışlar sergileyebilir sinirlenince. Hatta daha ileri bile gidebilir. Ciddi ciddi durumu ve ilişkinizi gözden geçirmenizi öneririm....

Ay ben eşimin nelerini kırdım yanlışlıkla adam bir kere olsun bağırıp çağırmadı. Maddi şeyler yüzünden kalp kırmayın.

Şimdi daha kötü geldiniz gözüme açıkçası. Adamcağız espri bile yapmaya çalışıyormuş size sırf gülün diye. Travmalarınız varsa gidip destek alın.

Siz bağırınca adam bişeylere vesile olacak demiş sakince siz yine bağırıp çağırmışanız eşiniz çileden çıkmış olabilir. Abartıyorsunuz gibi geldi bana. Kusura bakmayın ama öyle kadınlar görüyorum ki dışarılarda kocalarının öyle sabrını zorluyolar ki.. çok üzülüyorum.

Neden ödemeyi sen yap tartışmasına girdiniz? Siz öncesinde de sinirliymişsiniz bu sebep olmuş patlamanız için galiba…

sizi suçlu buldum bende , o kadar bağırma sert çıkma özgüveniiz var hemde restorantta. demekki eşiniz zamanında saretmişki o cesareti bulmuşsunuz. ama şunu unutmayın sessiz olması , hep sezzsiz olacağı anlamına gelmez. bazıları birriktirir bi anda patlar şok olursunuz.

arabada vurdu

Hesabı sizin ödemenizin ne gibi bir sakıncası var size göre? Siz ödeseniz ne oluyor?
Dışarıda yemek yiyeceksek daha doğrusu elimizi cebimize atacaksak ben eşimin cebinde para var mı yok mu bilirim o benim cebimde para var mı yok mu bilir. Sizler bilmiyor musunuz?
Adam altı üstü sen öde demiş küfür etmiş gibi tepki vermenizin nedeni ne? Hesabı öde dedi diye neden sinirleniyorsunuz?
Sonrasında telefonu bile görmeyecek kadar gözünüzün döneceği ne var ortada? Bir ben miyim anlamayan olayı
Telefonu kıran sizsiniz, sebep hesabı öde dedi, e sonuçta suçlu çıkarmaya çalıştığınız yine kocanız. Adam kırmadı ki siz kırdınız
Zerre kadar şiddet sempatim yok ama bir insanı kanırta kanırta delirtip sonra aaaa bu deliii deyince tatmin oluyor musunuz? Sizin gibi insanlar beni çileden çıkartıyor, adamı delirtene kadar uğraşıp koluma vurdu diyorsunuz ya
Bir de halka açık bir yerde yapıyorsunuz bunu, rezillik diz boyu
Evinizde yiyin birbirinizi bir de diğer insanların huzurunu bozmayın
Ben olayınızda tek hatalı görüyorum o da sizsiniz

Haaa şimdi anladıııım
Siz adamı kuklanız sanıyorsunuz, öde-kalk-otur-uyu-uyan-nefes al dur verme keyfim oldu şimdi ver…..
Nasıl bir karaktersiniz garip
Adam sohbet ediyor espri yapıyor bildiğin normal insan gibi davranıyor siz triplere girip telefon kırıp adamı çıldırtıyorsunuz
Allah şifa versin size, kocanızın da yardımcısı olsun

Hata sende, sizin acilen bir öfke kontrolü için birseyler yapmanız gerek ayrıca çok fazla yüz göz olunmuş saygıyı kaybetmeyin sonra çok ararsınız

Çiftler güzel vakit geçirmek için yemeğe çıkar. Ne bu telaş çabuk kalkalım diye. Öfke kontrolünüz yok. Eşiniz size espriler yapıyor, siz agresif davranıyorsunuz.
Huzursuzluk çıkaran sizsiniz.
Kendinize çeki düzen vermezseniz bu evlilik çok sürmez.

Şiddetin bahanesi olmaz ama siz niye bu kadar fevrisiniz? Evliler arasında hesap kavgası mı olur?

ben aileler yüzünden çok ağır şeyler yaşadım düğün öncesi ruh sinirde yattım henüz kendime gelemiyorum

Eşinizin şiddet uygulaması asla doğru bir şey değil. Ama sizin mekan içerisinde bağırmanız adamla kavgaya tutulmanız ne kadar doğru. İki tarafta haksız. Sen öde hayır sen öde kavgası niye telefonu düşüren kıran siz adamı tersleyen siz. Şöyle düşünün eşiniz sizin aynı yaptığınız hareketleri yapsaydı tepkiniz ne olurdu? İkinizde de kontrol sorunu var sanırım sinirlerinize hakim olamıyorsunuz.

Çok üzüldüm. Bende yaşadıklarımdan tahammülünü kaybetmiş biriyim. En ufak birşeyde öfke kontrol problemi yaşıyorum eşime karşı ama düzeltmek için de elimden geleni yapıyorum. Eminim eşiniz de bu probleminizin farkındadır. Ne olursa olsun bence kolunuza vurması kabul edilemez bir davranış ama sinir krizi geçirdi demişsiniz biliyorsunuz ki insan iradi davranış sergileyemiyor ipler koptumu. Eminim bu öfke sizi yaşanan anlara takılmaya, takıntı haline getirmeye başlamıştır. Bu da Konuları kapatabilmenizin önüne geçiyor, konular uzadıkça da kavgalar büyüyor. Bu noktada iş size düşüyor. Çünkü olayı kontrol problemi olan özünde sizsiniz. Herşeyi duymamak, görmemek ve mesele etmemek en azından bunun için çaba göstermek elimizde diye düşünüyorum. Bazı şeyleri telafi edebilirsek, telafi etmeye çalışan eşlere de izin vermiş oluruz. Tekrarlamamsına özen gösterin ama lütfen.

Çabuk kalkalım diye neden acele yaptınız bu önemli bir detay bence. Ben esimle yemege yada kahve icmeye gittiysem son damlasına kadar kalmak, oturmak isterim. Beraber yemek yenilmiş ama pekte birşey paylaşılmamış yada zorlama olmuş gibi.Birşeyleri halı altına süpürmüşsünüz de patlak veriyor gibi geldi bana. Sorunlarınızı çözmek icin destek almanızı öneririm.

Eylülden beri eşinizle alakalı o kadar çok konu açmışsınız ki birbirinize sevginiz de saygınız da tükenmiş gibi. Devam etmek istiyorsanız birlikte çift terapisine gidin.

Eklentiler

• DFDFC84D-F237-4E2B-9C99-72B0C9F7FE48.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 62
  • DDDB64F6-7540-4F12-8CF1-0B614D0FF0C1.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…