Ay ben eşimin nelerini kırdım yanlışlıkla adam bir kere olsun bağırıp çağırmadı. Maddi şeyler yüzünden kalp kırmayın.yemek yedik eşime hesabı öde de kalkalım dedim sen öde felan bişiler diyip durdu ben de o sinirle çantamı aldım cüzdanı almak için o hızla görmedim telefon çantanın üzerindeymiş yere düştü camı kırıldı. çok sinirlendim ben dediğim anda ödeseydin başıma bu gelmeye cekti senin yüzünden oldu diye bağırdım o da bu Bi vesile olacağı varmış oldu dedi ben de ısrar edince krize girdi suçum olmadığı halde beni suçlamaktan vazgeç diye kendini kaybedip koluma vurdu defalarca sonra özür diliyor kendimi kaybettim suçlanınca diyor. ben hatalı olabilirim öfkeyle ona bağırıp suçladığım için ama bu yaşadığım da normal değil çok üzgünüm
Şimdi daha kötü geldiniz gözüme açıkçası. Adamcağız espri bile yapmaya çalışıyormuş size sırf gülün diye. Travmalarınız varsa gidip destek alın.mesele para değil bende kredi kartı yok onun kartı ile öderiz genelde ben de gene öyle olur de hadi hemen öde de kalkalım dedim o da 2 tane kredi kartı çıkardı kendine göre espri yapıyordu al sende de kredi kartı olsun yanında dursun limitleri şu şu falan öyle lafı uzattı ben de çabuk kalkmak istediğim için hışımla çantamı aldım o sırada oldu o da ben espri yapıyordum falan dedi ben de espr yapmak yerine hemen ödeseydin başıma bu iş gelmezdi dedim
Neden ödemeyi sen yap tartışmasına girdiniz? Siz öncesinde de sinirliymişsiniz bu sebep olmuş patlamanız için galiba…yemek yedik eşime hesabı öde de kalkalım dedim sen öde felan bişiler diyip durdu ben de o sinirle çantamı aldım cüzdanı almak için o hızla görmedim telefon çantanın üzerindeymiş yere düştü camı kırıldı. çok sinirlendim ben dediğim anda ödeseydin başıma bu gelmeye cekti senin yüzünden oldu diye bağırdım o da bu Bi vesile olacağı varmış oldu dedi ben de ısrar edince krize girdi suçum olmadığı halde beni suçlamaktan vazgeç diye kendini kaybedip koluma vurdu defalarca sonra özür diliyor kendimi kaybettim suçlanınca diyor. ben hatalı olabilirim öfkeyle ona bağırıp suçladığım için ama bu yaşadığım da normal değil çok üzgünüm
sizi suçlu buldum bende , o kadar bağırma sert çıkma özgüveniiz var hemde restorantta. demekki eşiniz zamanında saretmişki o cesareti bulmuşsunuz. ama şunu unutmayın sessiz olması , hep sezzsiz olacağı anlamına gelmez. bazıları birriktirir bi anda patlar şok olursunuz.yemek yedik eşime hesabı öde de kalkalım dedim sen öde felan bişiler diyip durdu ben de o sinirle çantamı aldım cüzdanı almak için o hızla görmedim telefon çantanın üzerindeymiş yere düştü camı kırıldı. çok sinirlendim ben dediğim anda ödeseydin başıma bu gelmeye cekti senin yüzünden oldu diye bağırdım o da bu Bi vesile olacağı varmış oldu dedi ben de ısrar edince krize girdi suçum olmadığı halde beni suçlamaktan vazgeç diye kendini kaybedip koluma vurdu defalarca sonra özür diliyor kendimi kaybettim suçlanınca diyor. ben hatalı olabilirim öfkeyle ona bağırıp suçladığım için ama bu yaşadığım da normal değil çok üzgünüm
arabada vurduHesabı öde vs konuları geçtiğine göre dışarıdasınız muhtemelen. Eşiniz kolunuza dışarıda herkesin olabilceği/ olduğı bir mekanda mı vurdu bir deeğer öyleyse dışarıda bile bunu yapabilecek kişilik yapısında birisiyse ileride evde tek başınızayken de benzer davranışlar sergileyebilir sinirlenince. Hatta daha ileri bile gidebilir. Ciddi ciddi durumu ve ilişkinizi gözden geçirmenizi öneririm....
Haaa şimdi anladıııımmesele para değil bende kredi kartı yok onun kartı ile öderiz genelde ben de gene öyle olur de hadi hemen öde de kalkalım dedim o da 2 tane kredi kartı çıkardı kendine göre espri yapıyordu al sende de kredi kartı olsun yanında dursun limitleri şu şu falan öyle lafı uzattı ben de çabuk kalkmak istediğim için hışımla çantamı aldım o sırada oldu o da ben espri yapıyordum falan dedi ben de espr yapmak yerine hemen ödeseydin başıma bu iş gelmezdi dedim
Hata sende, sizin acilen bir öfke kontrolü için birseyler yapmanız gerek ayrıca çok fazla yüz göz olunmuş saygıyı kaybetmeyin sonra çok ararsınızyemek yedik eşime hesabı öde de kalkalım dedim sen öde felan bişiler diyip durdu ben de o sinirle çantamı aldım cüzdanı almak için o hızla görmedim telefon çantanın üzerindeymiş yere düştü camı kırıldı. çok sinirlendim ben dediğim anda ödeseydin başıma bu gelmeye cekti senin yüzünden oldu diye bağırdım o da bu Bi vesile olacağı varmış oldu dedi ben de ısrar edince krize girdi suçum olmadığı halde beni suçlamaktan vazgeç diye kendini kaybedip koluma vurdu defalarca sonra özür diliyor kendimi kaybettim suçlanınca diyor. ben hatalı olabilirim öfkeyle ona bağırıp suçladığım için ama bu yaşadığım da normal değil çok üzgünüm
Önce sizin almanız lazım amaevet o da farkında yardım alması gerektiğin
Eşinizin şiddet uygulaması asla doğru bir şey değil. Ama sizin mekan içerisinde bağırmanız adamla kavgaya tutulmanız ne kadar doğru. İki tarafta haksız. Sen öde hayır sen öde kavgası niye telefonu düşüren kıran siz adamı tersleyen siz. Şöyle düşünün eşiniz sizin aynı yaptığınız hareketleri yapsaydı tepkiniz ne olurdu? İkinizde de kontrol sorunu var sanırım sinirlerinize hakim olamıyorsunuz.yemek yedik eşime hesabı öde de kalkalım dedim sen öde felan bişiler diyip durdu ben de o sinirle çantamı aldım cüzdanı almak için o hızla görmedim telefon çantanın üzerindeymiş yere düştü camı kırıldı. çok sinirlendim ben dediğim anda ödeseydin başıma bu gelmeye cekti senin yüzünden oldu diye bağırdım o da bu Bi vesile olacağı varmış oldu dedi ben de ısrar edince krize girdi suçum olmadığı halde beni suçlamaktan vazgeç diye kendini kaybedip koluma vurdu defalarca sonra özür diliyor kendimi kaybettim suçlanınca diyor. ben hatalı olabilirim öfkeyle ona bağırıp suçladığım için ama bu yaşadığım da normal değil çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?