eşim küfür etti ve tartakladı beni!!!

mnkss

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2013
10
0
6
İstanbul
merhabalar dün yine bi konu açmıştım kafamdakileri yazmıştım eşimle ilgili.
ama dün akşam büyük bi kıyamet koptu evde.
dün eski işyerime gittim geldim eşimde geç geldi eve işleri vardı.
ben dışarda yemiştim yemeğimi eşim gelincede açmışın diyerek sordum oda evet dedi neyse yemeğini koydum yedi.telefonuna baktım bayan isimli biri vardı kim bu dedim arkadaşım dedi gülerek bende sen pek muhabbet etmediğin insanları eklemessin kimki bu dedi.
benim arkadaşım olamazmı dedi hayır sen samimi olmadıgını eklemessin ondan sordum dedim.
sora karışma falan gibi bişeyler dedi bende telefonu vermedim ver dedi vermedim telefonu arkama götürdüm oda elime doğru bi hışımla uzandı ve bende o an attım yere teelfonu ekranı kırıldı(eski çok kullanmadıgı bi telefondu)
neyse onu kırılmış görünce çıldırdı resmen üstüme yürüdü elime vurdu ittip kalktı beni yapma diyorum daha çok bağırıyo siteyi ayağa kaldırdı resmen bağırtısıyla.neyse küfür etti a....k... senin dedi ruh hastası !
hırsını alamadı yastıkları fırlattı tekrar geldi kafasıyla kafama iki kere vurdu.bacaklarımın titriyo korkuyorum nolur yapma dedim ki gerçekten korktum öldürcek falan sandım.
ben gidiyorum babamlara dedim.gittim yatak odasında üstümü giyiyorum ağlıyarak çünkü korkuyorum ve durmak istemiyorum kapıyı kitledi anahtarı aldı gidemessin dedi duvara sıkıştırdı beni ordaada itip kalktı.
tekrar küfür etti.ve gidemedim polisi ararım dedim.
ve şuan hala bu evdeyim:(
gidersem herşeyi bitiririm.ama ilerde pişman olurmuyum evet bazı huylarımız uymuyo ama aşılabilecek şeyler belki zamanla eşimde sever beni ilgisiniz gösterir fakat keşke boşanmasaydım dermiyim bilmiyorum ileride sora düşünüyorumda daha neyapması lazımki bu adamın ayagının altında çiğnemesimi :(evlilik böyle saygısızcamı yahu .
ki şunu söyliyim o bayan ismi gibi olanda erkekmiş yani hem bayan hem erkekte kullanılan bi isim zaten. niye baştan sölemiyoda beni ölçüyor !beni ölçmek için söylememişte bilmem neyde.

ben sevgiliyken bunları kat be kat yasıyorum.. sınirli öfkeli ve agzı bozuk bır erkekle evlenmek yapabılecegım en büyük hatadır dedım ve ayrıldım ama peşimi bırakmadı piskopat hala ugrasıyorum..

işin ilginc tarafı çift kararkterli sanki iyikiyken bir melek anlayışlı kibar .. sınırlıyken canavar maça kavgacı takıntılı kıskanç...

yıpranan ben oldum bişe değişmedi

yaptığı hareketler yanlış ama bu nyüzdende hemen bitirme derim erkekler bazen sinirlerine hakim olamazlar ne yaptıklarını bilmezler bizde zamanında bu tarz kavgalar etmiştik ben artık eskisi gibi üstüne gitmiyorum sinirliyken, şuna inanki hiç bir erkek sinirliyken üstüne gidilmez onlar bir bomba gibidir hemen patlarlar ama biz bayanlar öyle değiliz idare edebiliyoruz o yüzdende yuvayı dişi kuş yapar derler, en iyisi sakin ol o da sakin olunca konuşmayı dene çok kırıldım bu hareketlerinden dolayı falan de lütfen bidaha böyle yapma de seni seviyorum evliliğimi böyle şeylerle yıpratmayalım de ama zamanında konuş mutluyken başbaşayken hatta sinemaya gidin bişeyler yapın zaten birbirinizi seviyorsanız aşarsınız merak etme.

24 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim .görücü usulu evlendik.biz 5 yıl önce türkiyeye yerleştik hollandadan.sorasında eşimle bi piknikte tanıştık aile pikniğiydi orda beğenmiş ve istemeye gelmişlerdi.

Geçmiş olsun arkadaşım,eşimle benim çok tuhaf bi durumumuz var isimlerimizle ilgili benim ismim erkek onun ki bayan ismi..duyanlar çok şaşırıyor :)bazen eşim benim ismimi kullanıyor birazcık utandığı için:) ama keşke birden fevri davranmak yerine işin aslını iyice öğrenseydin...belliki seni kızdırmak için açıklama yapmamış,tabii bu seni tartaklaması için bi bahane olamaz.şimdi ne desem boş,yapılması gerekeni yaparsın ama sakin ol lütfen..

Olayların başlangıç noktasının sizden kaynaklandığını düşünüyorum,telefondaki bir erkek ismiymiş ama bir bayan ismi olması da bu kadar anormal değil bence,telefonunu karıştırıp sorgu sual etmeniz ,telefonunu eski yeni farketmez yere atıp kırmanız çok yanlış bir davranış ,eşinize güveniyorsanız,iş arkadaşı vs dir diye düşünür ilgilenmezsiniz bile, ama eşinizin bu kadar şiddet yanlısı olmasıda yanlış ve sinirli bir yapısı olduğunu gösterir,siz evliliğinizi sürdürmek istiyorsanız,daha anlayışlı olmanızı öneririm,sevgiler.

24 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim .görücü usulu evlendik.biz 5 yıl önce türkiyeye yerleştik hollandadan.sorasında eşimle bi piknikte tanıştık aile pikniğiydi orda beğenmiş ve istemeye gelmişlerdi.

Canim evliliginiz cok taze
Aksam isten geldiginde oturup bu konuyu konusun.ne kadar incindigini izah et.
Hala kirici davraniosa bilki adam olmayacaktir.
Pisman olup ozur dilerse bir sonrakine bosanacagini soyle.

Canim evliliginiz cok taze
Aksam isten geldiginde oturup bu konuyu konusun.ne kadar incindigini izah et.
Hala kirici davraniosa bilki adam olmayacaktir.
Pisman olup ozur dilerse bir sonrakine bosanacagini soyle.

teşekkür ederim.
dün gerçekten çok korktum:(sinirsel ve üüzüntüden çenem ve sol kolum uyuştu sabaha kadar anca kendime geldim.
ileride pişman olmaktan çok korkuyorum eşim iyiydi kötü alışkalıgı yoktu beni seviyodudemekten ama bi yanımda kendini kandırma dün yaptıkları yetiyor diyor:(

teşekkür ederim.
dün gerçekten çok korktum:(sinirsel ve üüzüntüden çenem ve sol kolum uyuştu sabaha kadar anca kendime geldim.
ileride pişman olmaktan çok korkuyorum eşim iyiydi kötü alışkalıgı yoktu beni seviyodudemekten ama bi yanımda kendini kandırma dün yaptıkları yetiyor diyor:(

Boyle durumlarda once bi sakinlesmek lazim.
Esine uzuntunu ne kadar aglayip incindigini onun gibi iyi birinden boyle bi davranisi gordugun icin kalbinin acidigini anlatan bi mesaj yaz.
Aksam gelene kadar mesajlarla toparlayin.
Oyle bi hale sok ki adami aksam ozur cicekleriyle gelsin.

ben sevgiliyken bunları kat be kat yasıyorum.. sınirli öfkeli ve agzı bozuk bır erkekle evlenmek yapabılecegım en büyük hatadır dedım ve ayrıldım ama peşimi bırakmadı piskopat hala ugrasıyorum..

işin ilginc tarafı çift kararkterli sanki iyikiyken bir melek anlayışlı kibar .. sınırlıyken canavar maça kavgacı takıntılı kıskanç...

yıpranan ben oldum bişe değişmedi

Evet canım öyle oluyorlar ya, yani çift kişilikliler aslında.

Birtane kişiliği melek gibi sakin, dışarıdakiler ne sakin ne iyi insan diye konuşur arkasından falan.

Öteki kişiliği ağzına geleni sayan ve nereye gideceğini bilmeyen cümleler sarfeden, sağı solu yumruklayan (işte bazısı evin duvarına vurur ama bazısı da insana vurur) gözleri dönen kızaran bir tip.

Bu örneklerin aynısından bizde de mevcut. Biri kayınpeder öbürü eşim. Eşim öyle bir ortamda büyümüş ve o da öyle olmuş ama eşim babasının yaptığı birçok şeyi yapmamaya özen gösterir en azından. Benim eşimde de şu var, sinirlendiği anda artık o başka biridir, ağzına geleni sayar, karşısındakinin gururu varmışş ppppeeeeehhh önemli değil onun için. İnsanmış falan hiiçç.

Başta çok alınırdım hakaretten. Sonraları onu hasta olarak görmeye başlayıp alttan aldım. Sinirlendiğinde laf ettiğinde konuyu kapatıp geçtim kenara. Siniri geçtiğinde de tepkimi belirttim. Ozaman daha iyi oldu, çoğunda bana hak verdi bile. (çoğunda hak vermesi bile birşey düşünün)

İşte mesela benim bi çocuğum olunca da bu ortamda büyüyecek. O da kimbilir ilerde böyle davranacak. İşte anne-baba ortamı çok önemli, ve öyle olmamaları ailelerin elinde.

Mesela sizin eşiniz huzurlu bir ortamda büyüyen mutlu bir çocuk olsaydı, eminimki zerre kadar saydığınız hareketleri yapmazdı. Aileyi örnek alıyorlar.

Sinirli insanların hastalığını kabul edip yardım almaları şart. O ilaçlardan günde bir içmeleri şart. Aksi taktirde asıl hasta onlar iken bir bakmışsınız ki siz hastasınız ve o ilaçları siz içmeye başlamışsınız. Hep öyle oluyor....

bu şekilde nereye kadar seven erkek sevdiğine zara gelmesine kıyamaz siz korkarak bir ömür mü geçireceksiniz şiddet karşılığı dava açın bu bir suçtur uzaklaştırma kararı çıkarttın ve bence kendinize saygıdan dolayı bu olanları kabullenmeyin kimsenin size zarar vermesine izin vermeyin derim ben

Back
X