- 24 Ağustos 2022
- 20
- -2
- 1
- 33
- Konu Sahibi UUmutsuzvakaa
-
Eşim ailesinin üstüne de kredi çekmiş. Şuan onlarda kendi oğulları yüzünden zor durumdalar.Borcu siz yapmamışsınız ki niye ailesini düşünüyorsunuz kumar bağımlılık asla bırakıp kurtuldum diyeni duymadım
Evet çok yuzsuzlesti. Artık normal birşeymis gibi davranıyor biz koşuyoruz onun peşinden borçları için onun zerre umrunda değil.Benim bir tanidigim böyle kumar batakliga düstü. Ögretmen kendisi üstüne iki cocugu da vardi. Esi sonunda pes edip bosandi. Adam ne tedavi oldu nede birakti. Esinden, cocuklarindan, evinden ve mesleginden oldu ama en son duydugum hala decam ediyor. Esiniz yüzsüzlüge vurduguna göre onun sonuda böyle olucak muhtemelen.
Ne bu kv kp sevgisi bukadar büyük borçla bırakmak istemiyormuş niye sen mi oynadın kumarı?Herkese merhaba. Okadar kararsızım ki kendimi burda buldum. Ben eşimle 7 sene flört ederek evlendim. 11 aylık evliyim. O süreçte hiç bir problem yoktu takı evlenene kadar. Evlendikten sonra eşim çok değişti sürekli yalanlarıni yakaladım. Eşimin maaşı çok iyi olmasına rağmen krediler faturalar odenmiyordu. Çok uğraştım derdini ama öğrenemedim uzun süre.uc dört ay önce ogrendimki eşim nisanliyken başlamış kumar oynamaya. Evlendikten sonrada benden habersiz 3 4 tane yüksek krediler çekmiş duyunca başımdan assagiya kaynar su döküldu. Kavga ettim bağırdım çağırdım yapmicam dedi affettim tamam dedim ama hala yalan konuşmaya devam ediyordu. Hatta bana birazda sen bul para ödeyelim borcumuzu bile diyecek kadar alcaldi. Artık benim eşime karşı dayanicak gücüm kalmadı. Boşanmak istiyorum. Ama ailesinide bu kadar büyük borçla yüz üstü birakmak istemiyorum siz benim yerimde olsanız ne yapardınız...
Evet çok yuzsuzlesti. Artık normal birşeymis gibi davranıyor biz koşuyoruz onun peşinden borçları için onun zerre umrunda değil.
Eee siz evli kalınca borç silinecek mi adam sana para bul diyor bu ne manaya geliyor hanımefendi farkındamısınız siz bulamazsanız o size bulmasın bunu anlamayacak kadar saf değilsinizEşim ailesinin üstüne de kredi çekmiş. Şuan onlarda kendi oğulları yüzünden zor durumdalar.
İçiniz soğumuşsa bosanacaksiniz. Kendi düşen ağlamaz. Siz onun ebeveyni değilsiniz.Herkese merhaba. Okadar kararsızım ki kendimi burda buldum. Ben eşimle 7 sene flört ederek evlendim. 11 aylık evliyim. O süreçte hiç bir problem yoktu takı evlenene kadar. Evlendikten sonra eşim çok değişti sürekli yalanlarıni yakaladım. Eşimin maaşı çok iyi olmasına rağmen krediler faturalar odenmiyordu. Çok uğraştım derdini ama öğrenemedim uzun süre.uc dört ay önce ogrendimki eşim nisanliyken başlamış kumar oynamaya. Evlendikten sonrada benden habersiz 3 4 tane yüksek krediler çekmiş duyunca başımdan assagiya kaynar su döküldu. Kavga ettim bağırdım çağırdım yapmicam dedi affettim tamam dedim ama hala yalan konuşmaya devam ediyordu. Hatta bana birazda sen bul para ödeyelim borcumuzu bile diyecek kadar alcaldi. Artık benim eşime karşı dayanicak gücüm kalmadı. Boşanmak istiyorum. Ama ailesinide bu kadar büyük borçla yüz üstü birakmak istemiyorum siz benim yerimde olsanız ne yapardınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?