Eşim kumar bağımlısı ne yapmalıyım ?

UUmutsuzvakaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2022
20
-2
1
33
Herkese merhaba. Okadar kararsızım ki kendimi burda buldum. Ben eşimle 7 sene flört ederek evlendim. 11 aylık evliyim. O süreçte hiç bir problem yoktu takı evlenene kadar. Evlendikten sonra eşim çok değişti sürekli yalanlarıni yakaladım. Eşimin maaşı çok iyi olmasına rağmen krediler faturalar odenmiyordu. Çok uğraştım derdini ama öğrenemedim uzun süre.uc dört ay önce ogrendimki eşim nisanliyken başlamış kumar oynamaya. Evlendikten sonrada benden habersiz 3 4 tane yüksek krediler çekmiş duyunca başımdan assagiya kaynar su döküldu. Kavga ettim bağırdım çağırdım yapmicam dedi affettim tamam dedim ama hala yalan konuşmaya devam ediyordu. Hatta bana birazda sen bul para ödeyelim borcumuzu bile diyecek kadar alcaldi. Artık benim eşime karşı dayanicak gücüm kalmadı. Boşanmak istiyorum. Ama ailesinide bu kadar büyük borçla yüz üstü birakmak istemiyorum siz benim yerimde olsanız ne yapardınız...

Borcunu ödesede kumara devam edecektir. NET!
Kumar başka bir türlü hastalik keyfi cook farklı. Helede o kadar kaybetmişken asla birakmayacaktir. Parasi bittiginde bıraktım der, para buldugu an tekrar oynar.
Ayrıl=Kurtul

Son düzenleme:
Birazda sen para bul derken? İnsanların yuklu meblagli paralari size vermesi icin sizden bir cikarinin olmasi gerekir. Terbiyesiz adam. Ailesini niye dusunuyorsunuz yahu borcu beraber mi yaptiniz ki odemesini düşünüyorsunuz. Son cumlenize dayanarak bosanacaginizi dusunmuyorum bari cocuk yapmayin

Of hepimiz biliyoruz ki ailesini borçla yüzüstü bırakmak gibi bir derdiniz yok. Boşanmaya cesaret edememenin ardına sürekli böyle dokunaklı bahaneler serpiştirmeyin. Adam ne sizi ne kendi ailesini sallamamış size mi kaldı borçları üstlenip herifin ailesini düşünmek. Bırakın kendi çamurunda yuvarlansın

Benim bir tanidigim böyle kumar batakliga düstü. Ögretmen kendisi üstüne iki cocugu da vardi. Esi sonunda pes edip bosandi. Adam ne tedavi oldu nede birakti. Esinden, cocuklarindan, evinden ve mesleginden oldu ama en son duydugum hala decam ediyor. Esiniz yüzsüzlüge vurduguna göre onun sonuda böyle olucak muhtemelen.

Onun size sormadan kredi çekip paraları harcaması normal mi sizce? Siz ona para verseniz de borcu ödemek yerine kumar oynacaktır. Kumar bağımlılığı beynin bir noktasına zarar verir ve o yüzden bırakmak çok zordur, benim de en yakınlarımdan birinde var bu problem ve asla bitmiyor. Dövsen sövsen de bırakmıyor, iyi davransan borcunu ödesen de bırakmıyor, aç kalsada aç köpek gibi dolaşıp yine oynuyor. Sizin yapabileceğiniz tek şey boşanmak, yakında size baskıyla kredi çektirip hayatınızı alt üst edecek, şu an henüz erken.

Önce eşlerden saklanır, ortaya çıkınca pişman gibi davranır, sonra borcu ödeyelim herşeyi düzeltelim şeklinde eşi kandırmaya çalışır, en sonunda döve döve kredi çektirmeye kadar gider. Şu an sizden gelecek para aklını çeliyor ve huyunuza gidiyor, zamanla insanlıktan çıkacaktır size karşı.

İnternette biraz yorum okuyun, başına gelip kurtulan kimseyi bulamayacaksınız ben çok araştırdım.

Evet çok yuzsuzlesti. Artık normal birşeymis gibi davranıyor biz koşuyoruz onun peşinden borçları için onun zerre umrunda değil.

Boyle işlerin sonu gercekten çok kotu oluyor hele ki kumarhaneye gidip şahislara borclanirsa borçlandığı kişiler size kadar bulaşabilir bence yol yakinken bosanin kurtulun

Ne bu kv kp sevgisi bukadar büyük borçla bırakmak istemiyormuş niye sen mi oynadın kumarı?

Evet çok yuzsuzlesti. Artık normal birşeymis gibi davranıyor biz koşuyoruz onun peşinden borçları için onun zerre umrunda değil.

Bu size aslinda gereken herseyi acikliyor. Parasizligin cilesini en cok kadinlar ve cocuklar ceker.böyle bir adam bir ailenin sorumlulugunu alamaz. Kararinizi ona göre verin

Eşim ailesinin üstüne de kredi çekmiş. Şuan onlarda kendi oğulları yüzünden zor durumdalar.
Eee siz evli kalınca borç silinecek mi adam sana para bul diyor bu ne manaya geliyor hanımefendi farkındamısınız siz bulamazsanız o size bulmasın bunu anlamayacak kadar saf değilsiniz

İçiniz soğumuşsa bosanacaksiniz. Kendi düşen ağlamaz. Siz onun ebeveyni değilsiniz.

Çocuk olmadan ayrılın gitsin. Ömür boyu kumarbaz bir serserinin kahrını mı çekeceksiniz? Huy bu düzelmez. Hele çocuk olunca iyice çıkmaza girecek iş. Borçlara gelince de bir de kumar borcunu ödemek için çalışıp para vermeyi düşünmüyorsunuz inşallah?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…