- 24 Ağustos 2022
- 20
- -2
- 1
- 33
- Konu Sahibi UUmutsuzvakaa
-
Düzelmez kendinizi düşünün. Ailesinden size ne? Oğulları kumar oynarken onlar nerdeymiş.Herkese merhaba. Okadar kararsızım ki kendimi burda buldum. Ben eşimle 7 sene flört ederek evlendim. 11 aylık evliyim. O süreçte hiç bir problem yoktu takı evlenene kadar. Evlendikten sonra eşim çok değişti sürekli yalanlarıni yakaladım. Eşimin maaşı çok iyi olmasına rağmen krediler faturalar odenmiyordu. Çok uğraştım derdini ama öğrenemedim uzun süre.uc dört ay önce ogrendimki eşim nisanliyken başlamış kumar oynamaya. Evlendikten sonrada benden habersiz 3 4 tane yüksek krediler çekmiş duyunca başımdan assagiya kaynar su döküldu. Kavga ettim bağırdım çağırdım yapmicam dedi affettim tamam dedim ama hala yalan konuşmaya devam ediyordu. Hatta bana birazda sen bul para ödeyelim borcumuzu bile diyecek kadar alcaldi. Artık benim eşime karşı dayanicak gücüm kalmadı. Boşanmak istiyorum. Ama ailesinide bu kadar büyük borçla yüz üstü birakmak istemiyorum siz benim yerimde olsanız ne yapardınız...
Ailesi size duygu sömürüsü yapıyor bırakmayın oğullarını diye.Hepiniz çok haklısınız. Bir erkek eve haram para getirirse o erkekten de o yuvadanda hayır gelmez. Benim o itle bir alakam yok olmazda zaten bu saatten sonra. Kumar illeti benide ailesinide bitirdi. Annesi hergun arıyor hiçkira hıçkıra ağlıyor. benim senden başka kimsem yok diye. Ailesi oğlunun pisliğini kimseye söyleyemiyor. Kendi evlatlarina bile.
Herkese merhaba. Okadar kararsızım ki kendimi burda buldum. Ben eşimle 7 sene flört ederek evlendim. 11 aylık evliyim. O süreçte hiç bir problem yoktu takı evlenene kadar. Evlendikten sonra eşim çok değişti sürekli yalanlarıni yakaladım. Eşimin maaşı çok iyi olmasına rağmen krediler faturalar odenmiyordu. Çok uğraştım derdini ama öğrenemedim uzun süre.uc dört ay önce ogrendimki eşim nisanliyken başlamış kumar oynamaya. Evlendikten sonrada benden habersiz 3 4 tane yüksek krediler çekmiş duyunca başımdan assagiya kaynar su döküldu. Kavga ettim bağırdım çağırdım yapmicam dedi affettim tamam dedim ama hala yalan konuşmaya devam ediyordu. Hatta bana birazda sen bul para ödeyelim borcumuzu bile diyecek kadar alcaldi. Artık benim eşime karşı dayanicak gücüm kalmadı. Boşanmak istiyorum. Ama ailesinide bu kadar büyük borçla yüz üstü birakmak istemiyorum siz benim yerimde olsanız ne yapardınız...
Okudum hikayenizi üzüldüm ve bende benzer şeyler yaşıyorum. Son durumunuzu merak ettim..Valla @Luys ben kendi başıma geleni anlatayım sen karar ver. Benim eşim de önce az az oynardı demezdim birşey şimdi neyi var neyi yoksa yatırıyor. Önceleri kendi arta kalan parasıyla oynardı sonra bütün parasını yatırmaya başladı. Evin bütün ihtiyaçları bana kaldı kira fatura market vs. Sonra benden birikmiş paramızı istedi önce vermedim sonra böyle mutlu olacaksan al lanet olsun dedim evi satmıştık bütün parasıyla borçlarını kapattım. Bitti sandım tabi ki bitmedi sonra tam 5 tane kredi çektim borçları kapansın diye bu sadece benim borcum şu an maaşımın yüze yetmisi borçlara gidiyor. Onun bütün maaşı. O zaten kendi sürekli kredi çeker borcu borçla kapatır. Bütün bankalarin kara listesinde 1000 liralık bile kredi kartı çıkmaz adına. Şimdi cebinde beş kuruş para almıyor eğer ben cebine 5 lira ekmek parası koymazsam ekmek bile alamaz. Geçen çocuk hasta oldu hastaneye yatırdık 1500 lira verdim. Bana yemek getirdi diye lafını etti. Parası yokmuş da son 50 lirasiyla dürüm almış bana. Çocuk bir yaşında daha çocuğa bir kere bez almış insan değil. Benim durumum bu karar sizin. Şimdi boşanma olayını sorarsanız maaşımdan kendimi ve çocuğumu geçindirecek kadar para kalmadığı için aynı evin içinde borç bitene kadar yaşamaya çalışıyorum. Seneye yaza borçlarım bitiyor inşallah. Sonrası inşallah kendi yolum. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Bizim de aynı. Çocuğa bez alamayacak duruma geliyor. Ama eline para geçince direkt kumara yatırıyor. Borç topluyor kredi çekiyor. Ne ararsan var. Ben cesaretimi toplayamamistim boşanmak için sürekli öteleyip durdum. Şimdi artık kafamı topladım ve kendimi hazır hissediyorum. Olay uzamasın anlasmali bosanalim diye eşime dilekçe yazdım verdim. İmza at işimiz zorlaşmasin dedim. İmza atmıyor çekişmeli dava aç dedi. Ben de bir o kadar da dava da yıpranmak istemediğim için anlasmali ile boşanma yollarını deniyorum. Şu an hala aynı evde yaşıyoruz. Dava açınca aileye söyleyip evden ayrılacağım.Okudum hikayenizi üzüldüm ve bende benzer şeyler yaşıyorum. Son durumunuzu merak ettim..
Neden ısrarla eşiniz kumara yatırdıgı halde para vermeye devam ettiniz merak ettim..Valla @Luys ben kendi başıma geleni anlatayım sen karar ver. Benim eşim de önce az az oynardı demezdim birşey şimdi neyi var neyi yoksa yatırıyor. Önceleri kendi arta kalan parasıyla oynardı sonra bütün parasını yatırmaya başladı. Evin bütün ihtiyaçları bana kaldı kira fatura market vs. Sonra benden birikmiş paramızı istedi önce vermedim sonra böyle mutlu olacaksan al lanet olsun dedim evi satmıştık bütün parasıyla borçlarını kapattım. Bitti sandım tabi ki bitmedi sonra tam 5 tane kredi çektim borçları kapansın diye bu sadece benim borcum şu an maaşımın yüze yetmisi borçlara gidiyor. Onun bütün maaşı. O zaten kendi sürekli kredi çeker borcu borçla kapatır. Bütün bankalarin kara listesinde 1000 liralık bile kredi kartı çıkmaz adına. Şimdi cebinde beş kuruş para almıyor eğer ben cebine 5 lira ekmek parası koymazsam ekmek bile alamaz. Geçen çocuk hasta oldu hastaneye yatırdık 1500 lira verdim. Bana yemek getirdi diye lafını etti. Parası yokmuş da son 50 lirasiyla dürüm almış bana. Çocuk bir yaşında daha çocuğa bir kere bez almış insan değil. Benim durumum bu karar sizin. Şimdi boşanma olayını sorarsanız maaşımdan kendimi ve çocuğumu geçindirecek kadar para kalmadığı için aynı evin içinde borç bitene kadar yaşamaya çalışıyorum. Seneye yaza borçlarım bitiyor inşallah. Sonrası inşallah kendi yolum. Allah herkesin gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?