Eşim kumar bağımlısı ne yapmalıyım ?

UUmutsuzvakaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2022
20
-2
1
33
Herkese merhaba. Okadar kararsızım ki kendimi burda buldum. Ben eşimle 7 sene flört ederek evlendim. 11 aylık evliyim. O süreçte hiç bir problem yoktu takı evlenene kadar. Evlendikten sonra eşim çok değişti sürekli yalanlarıni yakaladım. Eşimin maaşı çok iyi olmasına rağmen krediler faturalar odenmiyordu. Çok uğraştım derdini ama öğrenemedim uzun süre.uc dört ay önce ogrendimki eşim nisanliyken başlamış kumar oynamaya. Evlendikten sonrada benden habersiz 3 4 tane yüksek krediler çekmiş duyunca başımdan assagiya kaynar su döküldu. Kavga ettim bağırdım çağırdım yapmicam dedi affettim tamam dedim ama hala yalan konuşmaya devam ediyordu. Hatta bana birazda sen bul para ödeyelim borcumuzu bile diyecek kadar alcaldi. Artık benim eşime karşı dayanicak gücüm kalmadı. Boşanmak istiyorum. Ama ailesinide bu kadar büyük borçla yüz üstü birakmak istemiyorum siz benim yerimde olsanız ne yapardınız...

Düzelmez kendinizi düşünün. Ailesinden size ne? Oğulları kumar oynarken onlar nerdeymiş.

Ailesi size duygu sömürüsü yapıyor bırakmayın oğullarını diye.

Okudum hikayenizi üzüldüm ve bende benzer şeyler yaşıyorum. Son durumunuzu merak ettim..

Okudum hikayenizi üzüldüm ve bende benzer şeyler yaşıyorum. Son durumunuzu merak ettim..
Bizim de aynı. Çocuğa bez alamayacak duruma geliyor. Ama eline para geçince direkt kumara yatırıyor. Borç topluyor kredi çekiyor. Ne ararsan var. Ben cesaretimi toplayamamistim boşanmak için sürekli öteleyip durdum. Şimdi artık kafamı topladım ve kendimi hazır hissediyorum. Olay uzamasın anlasmali bosanalim diye eşime dilekçe yazdım verdim. İmza at işimiz zorlaşmasin dedim. İmza atmıyor çekişmeli dava aç dedi. Ben de bir o kadar da dava da yıpranmak istemediğim için anlasmali ile boşanma yollarını deniyorum. Şu an hala aynı evde yaşıyoruz. Dava açınca aileye söyleyip evden ayrılacağım.

Neden ısrarla eşiniz kumara yatırdıgı halde para vermeye devam ettiniz merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…