Eşim kumar bağımlısı ne yapmalıyım ?

UUmutsuzvakaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2022
20
-2
1
33
Herkese merhaba. Okadar kararsızım ki kendimi burda buldum. Ben eşimle 7 sene flört ederek evlendim. 11 aylık evliyim. O süreçte hiç bir problem yoktu takı evlenene kadar. Evlendikten sonra eşim çok değişti sürekli yalanlarıni yakaladım. Eşimin maaşı çok iyi olmasına rağmen krediler faturalar odenmiyordu. Çok uğraştım derdini ama öğrenemedim uzun süre.uc dört ay önce ogrendimki eşim nisanliyken başlamış kumar oynamaya. Evlendikten sonrada benden habersiz 3 4 tane yüksek krediler çekmiş duyunca başımdan assagiya kaynar su döküldu. Kavga ettim bağırdım çağırdım yapmicam dedi affettim tamam dedim ama hala yalan konuşmaya devam ediyordu. Hatta bana birazda sen bul para ödeyelim borcumuzu bile diyecek kadar alcaldi. Artık benim eşime karşı dayanicak gücüm kalmadı. Boşanmak istiyorum. Ama ailesinide bu kadar büyük borçla yüz üstü birakmak istemiyorum siz benim yerimde olsanız ne yapardınız...

Eee siz evli kalınca borç silinecek mi adam sana para bul diyor bu ne manaya geliyor hanımefendi farkındamısınız siz bulamazsanız o size bulmasın bunu anlamayacak kadar saf değilsiniz
Biliyorum anlıyorum onun ne demek istediğini ve ne kadar iğrenç bir adam olduğunu. O yüzden bir an önce boşanmak istiyorum.

Çocuk olmadan ayrılın gitsin. Ömür boyu kumarbaz bir serserinin kahrını mı çekeceksiniz? Huy bu düzelmez. Hele çocuk olunca iyice çıkmaza girecek iş. Borçlara gelince de bir de kumar borcunu ödemek için çalışıp para vermeyi düşünmüyorsunuz inşallah?
Çocuk vardı düştü. Rabbim beni korudu bir nevi

Herkese merhaba. Okadar kararsızım ki kendimi burda buldum. Ben eşimle 7 sene flört ederek evlendim. 11 aylık evliyim. O süreçte hiç bir problem yoktu takı evlenene kadar. Evlendikten sonra eşim çok değişti sürekli yalanlarıni yakaladım. Eşimin maaşı çok iyi olmasına rağmen krediler faturalar odenmiyordu. Çok uğraştım derdini ama öğrenemedim uzun süre.uc dört ay önce ogrendimki eşim nisanliyken başlamış kumar oynamaya. Evlendikten sonrada benden habersiz 3 4 tane yüksek krediler çekmiş duyunca başımdan assagiya kaynar su döküldu. Kavga ettim bağırdım çağırdım yapmicam dedi affettim tamam dedim ama hala yalan konuşmaya devam ediyordu. Hatta bana birazda sen bul para ödeyelim borcumuzu bile diyecek kadar alcaldi. Artık benim eşime karşı dayanicak gücüm kalmadı. Boşanmak istiyorum. Ama ailesinide bu kadar büyük borçla yüz üstü birakmak istemiyorum siz benim yerimde olsanız ne yapardınız...
Biran önce boşanın,şakası yok bu işin.

Sakın vicdan yapıp olaya duygusal yaklaşma sakın.
O seni ikna edebilmek için elinden geleni yapıcak. Sözler yeminler vs vs. Hatta tamamen bıraktığına inanman için aylarca oynamayabilir. Lütfen i nan ma.
Senelerce çalışıp onun ve ailesinin kumar borcunu mu ödeyeceksin.
Bir de çocuk olur sen o zaman gör cümbüşü.
Sonra bir bakmışsın yıllar geçmiş sen bir sürü ruhsal hastalıklarla baş başasın. Ve elinde avucunda hiç bir şey yok.
Tüm hayatını kumar masalarına piyon etmişsin.
Bir de burdan bak.
Değer mi.

eşiniz kumar oynuyorsa siz ne yapabilirsiniz ki soruyorsunuz
şaka gibi
bunu düşünmesi gereken eşiniz

bir de ailesini borçla bırakmak mı istemiyorsunuz :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Onun size sormadan kredi çekip paraları harcaması normal mi sizce? Siz ona para verseniz de borcu ödemek yerine kumar oynacaktır. Kumar bağımlılığı beynin bir noktasına zarar verir ve o yüzden bırakmak çok zordur, benim de en yakınlarımdan birinde var bu problem ve asla bitmiyor. Dövsen sövsen de bırakmıyor, iyi davransan borcunu ödesen de bırakmıyor, aç kalsada aç köpek gibi dolaşıp yine oynuyor. Sizin yapabileceğiniz tek şey boşanmak, yakında size baskıyla kredi çektirip hayatınızı alt üst edecek, şu an henüz erken.

Önce eşlerden saklanır, ortaya çıkınca pişman gibi davranır, sonra borcu ödeyelim herşeyi düzeltelim şeklinde eşi kandırmaya çalışır, en sonunda döve döve kredi çektirmeye kadar gider. Şu an sizden gelecek para aklını çeliyor ve huyunuza gidiyor, zamanla insanlıktan çıkacaktır size karşı.

İnternette biraz yorum okuyun, başına gelip kurtulan kimseyi bulamayacaksınız ben çok araştırdım.
Hepiniz çok haklısınız. Bir erkek eve haram para getirirse o erkekten de o yuvadanda hayır gelmez. Benim o itle bir alakam yok olmazda zaten bu saatten sonra. Kumar illeti benide ailesinide bitirdi. Annesi hergun arıyor hiçkira hıçkıra ağlıyor. benim senden başka kimsem yok diye. Ailesi oğlunun pisliğini kimseye söyleyemiyor. Kendi evlatlarina bile.

Sorun sadece eşim olsaydı arkama bakmadan gidersin. Ama yaşlı iki insanın gözyaşları beni mahvediyor.
Ah ah o yaşlı iki insanla bir gün ters düşün bakın sizi nasıl siliyorlar. olanda ömrünüze ve belki doğacak çocuklara olur.
Hanımefendi gözünüzün önüne bakın onu şunu bunu düşünmek size kalmadı o onların sorunu.

Borcu siz mi yaptınız da bırakıp gitmek ayıp olur diyorsunuz.Kandırılmışsınız,farkında mısınız???Borç batağının tam ortasına atmışlar sizi ,güzel bir evlilik hayalî kurarken😡Ailesinin haberi yok mu sizce??? Ömür boyu borç ödemek,bu sıkıntılı hayata adım atmak isterseniz devam edin.

Bosan kız borcu sen mı yaptın ala ala

Düğünde takılanları da harcadı mi eşiniz?
Çocuklarım için terkedemiyorum sözünü çok duydum KK'da ama ilk kez kv+kp için bırakamam sözünü duyuyorum.
Yıllar geçiyor, o borçlar birikiyor ve sonunda olan size oluyor. Daha fazla yıpranmadan yol yakınken ayrılın.

Back
X