Eşim le alakalı mümkünmü aldatıyormu dostmu

Hiç üstünüze alınmayın konu sahibi ama geçenlerde bir konu vardı, kadın yatak odasında kocasını iç çamaşırını giymeye çalışırken, dolapta çıplak bir adamla basmıştı. Yataktaki kan detayını da unutmayalım. Sanki o hikaye bile daha inandırıcıydı şu yazdıklarınızdan🙃🙃
Ahaha sahi o noldu ya? Ne dedi kocası, yanlış anladın.açiklayacam diyodu en son🤣

Babaevi var arabam evim maalesef yok mesleğimde yok ev hanımıyım eşim50.000 60.000 arası kazanıyor

Yetti artik yarin avukatimi arıyorum ekran görüntüleri gösteriyorum kanepede uyuyorum bugun 😡ne hali varsa görsün b o bir fiziksel olarak yaakalamadım yıllarıma yazık mesajı gördüm sinirlerim tepemde

Daha aldatti mi belli değil mesajları gördüm evet daha belli değil

Bacim senin kafan karismis gibi 🙄

Kadın sadece ismiyle hitap edildi diye "tamam ben anladım bay" falan yazıyor hahajajw Ortaokulda mı geçiyor bu hikaye? Ayrıca nerenin trafiği bu gece 12'ye kadar? Lütfen insanların gerçekten yaşadığı travmatik olayları bu şekilde kullanmayın ya.

Hiç üstünüze alınmayın konu sahibi ama geçenlerde bir konu vardı, kadın yatak odasında kocasını iç çamaşırını giymeye çalışırken, dolapta çıplak bir adamla basmıştı. Yataktaki kan detayını da unutmayalım. Sanki o hikaye bile daha inandırıcıydı şu yazdıklarınızdan🙃🙃
Üzerine alınsın bence çünkü o üye bu üye çıktı :KK51:

Not: Pardon yanlış oldu, ben de hatlar karıştı 😅

merhabalar. bir derdimi anlatacağım. görümce hep biz nerdeysek o da geliyordu (para için) neyse eş olacak kişiye" tapuyu verme kardesin illa vermez dedim esim "bacım bişey yapmaz" dedi verdi eşim tapuyu istedi görümce vermiyorum dedi ortalık karıştı küslükler başladı ee noldu bacım bacım diyordun 🤣🤣 oğlum hastaydı görümce evimize geldi .şu bu vermiyorum dedi eşim evden kovdu.görümce eşinden dayak yemiş paraları alıp kızına kaçmıs .kızında yaşıyordu. kızı evlenip eşini eve alınca görümce kızına ya boşanacaksın ya evi bana vereceksin dedi kızı kocasıyla evden kovdu.onlar da küsler.
şimdi kaynım öldü cenazede görümceler de geldi kardesi ya cenazede konusmadık.(görümce diğer görümceleri kendine benzetti)
eski kaynanasına "cenazede kimse yüzüme bakmadı" demiş ve kayınvalidemin hakkında "oğluna bakamıyor onun yüzünden öldü" demiş . kvye anlattık. kv ile görümce küstüler kv bunları "hoşgeldin" diyerek evine almıs (çıkar için gelmişlerdir) neyse anlattık kv " kimseye küsme evlat gider geri gelmez " dedi.hala görüşüyorlar hafta içi evine gidiyor. bunu duyunca sinirlendik. eşim küsemiyor annesi diye.
nankör eşinden dayak yediğinde o süreçte yanında olmuştuk . insanlar hiç bir şey haketmıyor suç bizde insanlara haddinden fazla değer vermeyeceksin.

ay bu üye de sizmişsiniz ya :olamaz:

o tapulu konuda da eşinizin sizden bir şeyleri gizlediği söylendi size , şimdi de bu konu çıktı...

Ne biçim bir kocanız var, sizden her şeyi gizliyor, farkında mısınız artık?? :KK51:

Bir de şu evlere şenlik yorumunuz var tabi 🤦🏻‍♀️

Yani nasıl hayatlar yaşıyorsunuz anlamıyorum, ya hakikaten çok çok safsınız, ya da bizimle eğleniyorsunuz 🙅🏻‍♀️😫

Son düzenleme:
Back
X