Esim le kavgalarımız arttı

Herkese selamlar 15 yaşında ve 5 aylık iki oğlum var eşim bu aralar iyice çığırından çıktı zaten mükemmel bir evliliğimiz yoktu aklınıza gelebilecek bütün pislikleri (aldatma alkol madde pavyon)gibi yapıyor ben eleştirincede normal bisey yapmış gibi kendini savunuyor başına buyruk oldu iyice bende evliliğin kurallarına uymak zorundasın diyorum begenmiyorsan defol git diyor çok mutsuzum sizin eşlerinizde böylemi bazen kendimi dır dır yapmış gibi hissediyorum ama yaptıklarına da tepkisiz kalamıyorum
Allah bebeğinize sağlık versin de zaten herşeyin farkında 15 yaşında pırıl pırıl çocuk varken bir daha bunları yaşayacak 2. Çocuğun suçu neydi?

Kocaniza katılıyorum dırdır yapıyorsunuz. Herşey bitmiş. Adam kapı orda demiş. Ben buyum istemiyorsan git demis. Daha ne desin? Siz kalmışsınız. 15 yaşında çocuk, ev sizin üzerinize, eşten çok rahat tazminat alabilecek konular varken sırf evinin hanımı olmak ve çalışmamak için kalıp bir de yeni bebek yapmissiniz. O yüzden şimdi sussun oturun.

Bacım sen evli değilsin, evlilik böyle bir şey değil. Yani bosanamam çalışıp ayaklarımın üzerinde duramam diyorsan ne diyebiliriz ki?

Gözünü seveyim bari adamla bir daha ilişkiye girme hastalık kapacaksın.

sence herkesin kocasının böyle olma ihtimali var mı?
yaptıklarına tepkisiz kalamadığın hali buysa, tepkisiz kalsan daha neler göreceksin kim bilir.

Ezileni ezmek insanın kanında var. Olmuş yapmış geri mi soksun çocuğu derman arıyo kadın. Herkesin ortamı kültürü psikolojisi kapıyı çekip çıkmaya el vermiyo. Kimse pavyona giden alkolik bir angut eş hayal ederek evlenmıyo. Yola gelir ümidiyle çocuk yapmş olabilr. Eve bağlansn diye Beraber olmuş olabilr. Şahsen onaylamıyorum. Ama bunlar eski usulden bu yana annelermz hiç yoksa teyzelerimnz taktikleri. Size aklımın yettiğince önerim. Kabuğunuzu kırmayı deneyin. Bi cesaret gelince size gerisi gelicek. Zaman geçtikçe daha mutsuz oluyosunuz. Mutlaka size destek olcak akıl verecek biri vardır hayatınızda ona danışın. Burdan herkes bende dahil yüzeysel yorum yapabilir. Sizin tam olark yapınızı kocanızn yapısını bilmiyorum. Hedefininz minımum zararla kurtulmak olmalı bu adamdan. Kati suretle değişmez değiştirelemez. Sizi ve onu tanıyan bir yardımcıyı yanınıza alarak boşayn huzura erin. Canınıza zarar gelmesin koca dediğin nedir ki

Herkese selamlar 15 yaşında ve 5 aylık iki oğlum var eşim bu aralar iyice çığırından çıktı zaten mükemmel bir evliliğimiz yoktu aklınıza gelebilecek bütün pislikleri (aldatma alkol madde pavyon)gibi yapıyor ben eleştirincede normal bisey yapmış gibi kendini savunuyor başına buyruk oldu iyice bende evliliğin kurallarına uymak zorundasın diyorum begenmiyorsan defol git diyor çok mutsuzum sizin eşlerinizde böylemi bazen kendimi dır dır yapmış gibi hissediyorum ama yaptıklarına da tepkisiz kalamıyorum
Evliliğin kuralı diye bisey yok, karsılıklı saygı sevgi olmalı, bunu kural olarak gormeyın ayrıca boyle bir adamdan neden ıkıncı cocugu yaptınız merakımı mazur görün

Dırdır da ne demek? Benim eşim bana bunları yapsa kafasını yerdim direk cinnet geçirirdim sonu nereye varirdi onu bile kestiremem

Back
X