• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim majör depresyonda

Esiniz Mustafa Ulusoyun kitaplarini okusa keske, iyi gelir.

Hem annemi hem babami kaybettim. Yasadikca da ya birileri bizi topraga verecek ya biz sevdiklerimizin gidisini izleyecegiz. Hayat bu demek. Ama bugun ama yarin.

Nasil desem. Baska ne bekliyoruz ki? 500 yil sonsuza kadar hep birlikte olmayi mi?
hangi kitabı

Majör depresyon geçirmiş biri olarak çok iyi anlıyorum eşinizi konuyu kesinlikle kendi üzerinize alınmayın, onun herkesle sorunu var. Öncelikle kendimden bahsedeyim belki yardımcı olur. Bende zor günler geçirdim etrafımdaki hiç kimseyi görmek istemedim konuşmak istemedim, herkese kafayı taktım anlayacağınız armudun sapı üzümün çöpü bahane ederek. ev kuşu biri olarak evde duramaz oldum gecenin bir yarıları dahil olmak üzere hep tek kalmak istiyordum, ve aklımda kötü düşünceler başlamıştı 1 ayda 20 kilo verdim ve kendime bu durumları yakıştıramayıp tedavi olmak istedim sakın umudunuz kaybetmeyin eşinize darılıp küsmeyin bunlar onun elinde değil bu zor günlerinde yanında olduğunuzu hissettirip kararlarını ciddiye almayın benim eşim en büyük destekçim oldu hor görüp yıpratmama rağmen inanın şu anda sonsuz bir aşkla sevgiyle bağlıyım o günlerde görmek dahi istemediğim eşime. Sabır anlayış çok önemli

Back
X