eşim maraş otu kullanıyor yardım edin

Arkadaşlar ben k.maraşlıyım uyuşturucu filan değil öyle bir etkisi yok....
Babam kullanırdı yıllar önce iyi birşey değil sigaradan daha zararlı.
Bazıları kağıda sarıp kullanıyor,bazıları öyle ağzına atıyor(iğrenç)...
Uyuşturucu etkisi olsaydı babam nasıl ayık gezecekti sadece atılan bölgeyi uyuşturuyor bitkilerden dolayı...
Bende onaylamıyorum ve sevmiyorum sonuçta zararlı ve k.maraşta yaygın olarak kullanıyor herkes kullanmasa da...

Konu sahibi arkadaşım esin umarım bırakır.
Kötü koktuğunu ve rahatsız olduğunu söyle...

Bize gelen temizlikçi kullanıyordu. Kadının yalanlarından ve tuhaf hayat hikayesinden dolayı artık almıyorum temizliğe.

Arkadaşlar ben k.maraşlıyım uyuşturucu filan değil öyle bir etkisi yok....
Babam kullanırdı yıllar önce iyi birşey değil sigaradan daha zararlı.
Bazıları kağıda sarıp kullanıyor,bazıları öyle ağzına atıyor(iğrenç)...
Uyuşturucu etkisi olsaydı babam nasıl ayık gezecekti sadece atılan bölgeyi uyuşturuyor bitkilerden dolayı...
Bende onaylamıyorum ve sevmiyorum sonuçta zararlı ve k.maraşta yaygın olarak kullanıyor herkes kullanmasa da...

Uyuşturucu değilse neden kullanılıyor
Sonuçta uyuşturucu ya da uyarıcıdır

Sigara da rahatlatıcı diye içiliyor

Uyuşturucu özelliğe sahip olan bütün otlar zararlıdır. Kimse zararı yok demesin.Benim.anlayamadığım bu tür bir otun kolay elde edebiliniyor oluşu..yani aktarlarda bile satılıyor olması sorun değilmi?Duyduğuma göre birçok yan etkisi var.
Konu sahibi sizde kokudan rahatsız oluyorsunuz ama zararları daha önemli.
Aktarlarda satılmıyor ama Maraş'ta her bakkal tarzı yerde satılan bir toz.. aynı kınaya benziyor yani kınanın toz haline . Alt dudak ile dişler arasına koyulup bekletiliyor sigaradan daha etkili esrardan daha etkisiz bir toz :KK66: ağzını dilini uyuşturuyor daha çok ve sigara istediğini azaltıyor az da kafa yapıyor :KK66: çok iyi bilirim.

Aktarlarda satılmıyor ama Maraş'ta her bakkal tarzı yerde satılan bir toz.. aynı kınaya benziyor yani kınanın toz haline . Alt dudak ile dişler arasına koyulup bekletiliyor sigaradan daha etkili esrardan daha etkisiz bir toz :KK66: ağzını dilini uyuşturuyor daha çok ve sigara istediğini azaltıyor az da kafa yapıyor :KK66: çok iyi bilirim.
Çok ilginç valla sigara kadar zararlı değildir de belki.ama alışkanlık yapması kötü.

Çok ilginç valla sigara kadar zararlı değildir de belki.ama alışkanlık yapması kötü.
Kuzum ben çok iyi biliyorum o otu yani adı ot ama kendisi toz kına gibi kağıda sarıp alt damağına koyuyorsun ;) sadece ağzın dilin uyuşuyor bazılarında kafa yapıyor bazılarında yapmıyor.. ha ayrıca yorumların hepsini okudum da Maraş'ta aktarlarda değil ama basit bir market bakkalda satılan ve Maraşlı çoğu kişininde kullandığı bir ot.. arkadaşlar demiş ya maraşlıyım ama çevremde yok kullanan diye hikaye ... kullananda kullandığını söylemez heralde ha birde bu ot taaa Maraş'tan adaya daha doğrusu Kuşadası'na geliyorsa yorumsuz bence kadar nu kapanmıştır ;)

Kuzum ben çok iyi biliyorum o otu yani adı ot ama kendisi toz kına gibi kağıda sarıp alt damağına koyuyorsun :KK66: sadece ağzın dilin uyuşuyor bazılarında kafa yapıyor bazılarında yapmıyor.. ha ayrıca yorumların hepsini okudum da Maraş'ta aktarlarda değil ama basit bir market bakkalda satılan ve Maraşlı çoğu kişininde kullandığı bir ot.. arkadaşlar demiş ya maraşlıyım ama çevremde yok kullanan diye hikaye ... kullananda kullandığını söylemez heralde ha birde bu ot taaa Maraş'tan adaya daha doğrusu Kuşadası'na geliyorsa yorumsuz bence kadar nu kapanmıştır :KK66:
Marasliyim çevremde kullanan yok diye ben demiştim. Evet yok olması şart mı? Neden hikaye kullanan söylemez gibi net cümle kullanıyorsunuz ki. Yalan söylememe ne gerek var ki. Benim çevrem kullanmayabilir yani. İstersen alınan istersen alınmayan bir şey değil mi sonuçta. Bizimkiler tercih etmemiş ne güzel işte. Bilip bilmeden hikaye , kullanan da kullandığını söylemez ifadesi yalnis bence.

Kuzum ben çok iyi biliyorum o otu yani adı ot ama kendisi toz kına gibi kağıda sarıp alt damağına koyuyorsun :KK66: sadece ağzın dilin uyuşuyor bazılarında kafa yapıyor bazılarında yapmıyor.. ha ayrıca yorumların hepsini okudum da Maraş'ta aktarlarda değil ama basit bir market bakkalda satılan ve Maraşlı çoğu kişininde kullandığı bir ot.. arkadaşlar demiş ya maraşlıyım ama çevremde yok kullanan diye hikaye ... kullananda kullandığını söylemez heralde ha birde bu ot taaa Maraş'tan adaya daha doğrusu Kuşadası'na geliyorsa yorumsuz bence kadar nu kapanmıştır :KK66:
Senin anlattıkların ile ot hakkında genel bilgim olmuş oldu. Gercekten toz kına gibi kağıda sarıp alt damağına koyuldugunu ,sadece ağzın dilin uyuştugunu bazılarında kafa yaptığını bazılarında yapmadığını da senden öğrenmiş oldum. Yeni öğrenmiş olmam kullanmadigim anlamına gelir değil mi?

Marasliyim çevremde kullanan yok diye ben demiştim. Evet yok olması şart mı? Neden hikaye kullanan söylemez gibi net cümle kullanıyorsunuz ki. Yalan söylememe ne gerek var ki. Benim çevrem kullanmayabilir yani. İstersen alınan istersen alınmayan bir şey değil mi sonuçta. Bizimkiler tercih etmemiş ne güzel işte. Bilip bilmeden hikaye , kullanan da kullandığını söylemez ifadesi yalnis bence.
Sizinkilere kullanıyorlar demedim canım herkes kullanmak zorunda değil farkettiysen herkes kullanıyor demedim geneli kullanıyor dedim ayrıca uyuşturucu madde kullanan kimse kendini kullanıyorum diye yaymaz bence ;) benim çok yakınım kullanıyor ama ben yıllardır kullandığını bilmiyordum yıllar sonra farkettim kim söyler kullandığını böyle birşeyi ki

Back
X