merhaba ben 6 yıllık evliyim 4.5 yaşında bir kızım var şimdi 5 aylık hamileyim Allah nasip ederse bir deoğlum olacak.ama çok önemli bir sorunum var eşim gaziantepli ben çankırılıyım kırıkkalede oturuyoruz ben de çalışıyorum devlet memuruyum eşim mühendis ama evlendiğimizden beri hap memleketine gitmek istiyor ben iki taraftan da uzak olmanın daha iyi olduğunu düşünüyorum . en azından kafam rahat iyiyken kötü olmak istemiyorum .ilk çocuğumuz kreşlerde büyüdü ikincinin öyle olmasını istemiyormuş eşimin gerekçesi bu.
Ben hep hayırlısını istiyorum Allahtan .siz olsaydınız ne düşünürdünüz.. sırf bu nedenden ötürü boşanılır mı .çünkü eğer gidersek boşanmayı bile düşünüyorum.çünkü orda yapabileceğime inanmıyorum.özgürce yaşamaya alıştım çünkü . orda özel hayatımın kısıtlanacağından herşeyime karışılmasından korkuyorum.hem çalışıp hem da eşinin memleketinde oturan var mı iyi ve kötü yönleri neler paylaşırmısısnız
teşekkür ederim ianın kafam çok karışık.baika memleketten biriyle elendiğim için çok pişmanım
merhaba ben 6 yıllık evliyim 4.5 yaşında bir kızım var şimdi 5 aylık hamileyim Allah nasip ederse bir deoğlum olacak.ama çok önemli bir sorunum var eşim gaziantepli ben çankırılıyım kırıkkalede oturuyoruz ben de çalışıyorum devlet memuruyum eşim mühendis ama evlendiğimizden beri hap memleketine gitmek istiyor ben iki taraftan da uzak olmanın daha iyi olduğunu düşünüyorum . en azından kafam rahat iyiyken kötü olmak istemiyorum .ilk çocuğumuz kreşlerde büyüdü ikincinin öyle olmasını istemiyormuş eşimin gerekçesi bu.
Ben hep hayırlısını istiyorum Allahtan .siz olsaydınız ne düşünürdünüz.. sırf bu nedenden ötürü boşanılır mı .çünkü eğer gidersek boşanmayı bile düşünüyorum.çünkü orda yapabileceğime inanmıyorum.özgürce yaşamaya alıştım çünkü . orda özel hayatımın kısıtlanacağından herşeyime karışılmasından korkuyorum.hem çalışıp hem da eşinin memleketinde oturan var mı iyi ve kötü yönleri neler paylaşırmısısnız
teşekkür ederim ianın kafam çok karışık.baika memleketten biriyle elendiğim için çok pişmanım
merhaba ben 6 yıllık evliyim 4.5 yaşında bir kızım var şimdi 5 aylık hamileyim allah nasip ederse bir deoğlum olacak.ama çok önemli bir sorunum var eşim gaziantepli ben çankırılıyım kırıkkalede oturuyoruz ben de çalışıyorum devlet memuruyum eşim mühendis ama evlendiğimizden beri hap memleketine gitmek istiyor ben iki taraftan da uzak olmanın daha iyi olduğunu düşünüyorum . En azından kafam rahat iyiyken kötü olmak istemiyorum .ilk çocuğumuz kreşlerde büyüdü ikincinin öyle olmasını istemiyormuş eşimin gerekçesi bu.
Ben hep hayırlısını istiyorum allahtan .siz olsaydınız ne düşünürdünüz.. Sırf bu nedenden ötürü boşanılır mı .çünkü eğer gidersek boşanmayı bile düşünüyorum.çünkü orda yapabileceğime inanmıyorum.özgürce yaşamaya alıştım çünkü . Orda özel hayatımın kısıtlanacağından herşeyime karışılmasından korkuyorum.hem çalışıp hem da eşinin memleketinde oturan var mı iyi ve kötü yönleri neler paylaşırmısısnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?