eşim mi çok sosyal, ben mi asosyalim?

carvelregret

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2013
191
10
48
İstanbul
eşimin arkadaş çevresi geniştir. nerdeyse haftada 2-3 kez arkadaşları arar bır yerlere çağırırlar. su anda da dısarda yıne arkadaşlarıyla! koskoca bır pazar gununu onlarla gecırdı yıne!
çok sınırlenıyorum gerçekten, bız bazen de maddı yetersızlıklerle hıcbır yere gıdemezken onun sureklı kendı kendıne gezmesıne sınır oluyorum.
geçenlerde kavga edıyorduk bana laf sokuyor en azından bnm arkadaşlarım var dıe. doğru benım pek fazla arkadaşım yoktur. çok kolay arkadaş olan bır ınsan degılım. yenı tanıştığım ınsanlarla cabuk kaynaşamam. o ıse benım tam tersım. bır yere otururuz garsonla bıle ahbap olur.
aslında mesele o da degıl. yanı ıstesem bende arkadaşlarımla çıkarım ıyı kotu gezerim ama ıstemıyorum kı. zevk almıyorum yanı ben onunla bır seyler yapmak ısterken onun sureklı arkadaşlarını on plana almasından nefret edıyorum artık

gittiği yerde de hayatı zehır edıyorum bu sefer ona. sureklı mesaj atıyorum yada arıyorum falan. en sonunda kavga edıyoruz ıste

Son düzenleme:
eşimin arkadaş çevresi geniştir. nerdeyse haftada 2-3 kez arkadaşları arar bır yerlere çağırırlar. su anda da dısarda yıne arkadaşlarıyla! koskoca bır pazar gununu onlarla gecırdı yıne!
çok sınırlenıyorum gerçekten, bız bazen de maddı yetersızlıklerle hıcbır yere gıdemezken onun sureklı kendı kendıne gezmesıne sınır oluyorum.
geçenlerde kavga edıyorduk bana laf sokuyor en azından bnm arkadaşlarım var dıe. doğru benım pek fazla arkadaşım yoktur. çok kolay arkadaş olan bır ınsan degılım. yenı tanıştığım ınsanlarla cabuk kaynaşamam. o ıse benım tam tersım. bır yere otururuz garsonla bıle ahbap olur.
aslında mesele o da degıl. yanı ıstesem bende arkadaşlarımla çıkarım ıyı kotu gezerim ama ıstemıyorum kı. zevk almıyorum yanı ben onunla bır seyler yapmak ısterken onun sureklı arkadaşlarını on plana almasından nefret edıyorum artık

gittiği yerde de hayatı zehır edıyorum bu sefer ona. sureklı mesaj atıyorum yada arıyorum falan. en sonunda kavga edıyoruz ıste
Canım çok zor senı bırakıp gitmesi benm eşimde gider ama haftada bi kere ondan keİn beni annemlee bırakır oncesen gderdi şimdi ırakıyor bende qrıyorum geç kaldığı zaman oda kızıyo ama gelin e sinir falan kalmıyor

i

Esiniz neden hep arkadaslariyla gezmek istiyor ,neden sizinle gezmeye gitmiyor,bugu. Pazar mesela beraber yemege ve sinemaya gidebilirdiniz,esinizin arkadaslari sizden daha mi kiymetli.

erkek için biraz evden uzaklaşma, arkadaşlarıyla hoş zaman geçirme vesilesi olurken, neden istisnasız tüm kadınlar için kabus olur anlamak mümkün değil. bana bir kadın gösterin ki kocasının arkadaşları ile 2 saat takılacak olmasını kafasına takmasın, bu durumu büyütmesin. kesinlikle bir ihtiyaç... tıpkı evli kadının arkadaşlarıyla alışverişe gitmesi gibi bişey. tamam seviyorsun falan da insan erkek muhabbeti istiyor arada..

bırakın eşiniz kendine, arkadaşlarına, hobilerine vakit ayırsın. ayırdığı bu vakit sizden çalınan bir vakit değildir. ilişkinizin selameti açısından çok gerekli olan zamanlardır. eğer sürekli dip dibe birlikte geçecek bir evlilik hayal ediyorsanız kısa zamanda kendinizi bir kabusun içinde bulacaksınız demektir.

Canım seninde eşininde haftada 1-2 kere arkadaşlarınızla görüşmeye ihtiyacınız vardır . Sen arkadaşlarınla görüşmekten zevk almıyorsun diye , onunda görüşmemesi gerektiği anlamına gelmez bu . Elbette eşiniz sürekli arkadaşlarıyla olup size hiç vakit ayırmıyorsa bu da doğru değildir . Ama haftada 1-2 kere arkadaşıyla görüşmesi en doğal hakkı . Sonuç olarak bu da bir ihtiyaçtır .

Son düzenleme:
Bence bu kadarı fazla.Haftada 2-3 kere,hele pazar gününü eşi evdeyken başkalarıyla geçirmesi,bana fazla geldi.
Ben de eşlerin arada bir ayrı zaman geçirmelerini onaylayan biriyim.
Ama bunun sıklaşıp rutine binmesini ve pazar gününe yayılmasını pek doğru bulmadım.

Eşinin arkadaşları bekar mı ?
Evlilerse eşleriyle tanışıp hep beraber çıkabilirsiniz veya misafirliğe gidebilirsiniz.

çoğu evli bekar arkadaşı yok gibi bir şey. yetiştirilme tarzı öyle biraz. eşimin köyünde erkekler akşam olunca kahveye gider. kadınlarda birbirlerine gezmeye gider. bizdeyse kadın gezmesı dedıgın gunduz olur. buyuk olcude astık bunları. benım kızdığım sey bız hıc bır yere gıdemezken onun sureklı bır yerlere gıtmesı. gıttıgımız tek yer annemler onun annesı yada market:(

sen açmasan ben açacaktım bugün bu konuyu cnm senin benim gibi düşünüp sıkılan milyon tane kadın var sorun ne biliyor musun?erkeklerin özgürlüğü evlendikten sonrada devam ediyor ama kadın evlendikten sonra evinin memuru oluyor bir bakıma!yemek temizlik çocuk vs sorumluluklar ağır basıyor...(cnm eşinizle birlikte yapın demeyin kadının o süreci yönetmesi şart eşim hepsine yardım ediyor)eşim bnmle gezmeye eğlenmeye bayılır ama doğuda olduğumuz için hala hava ısınmadı bebeğimizle çıkamıyoruz onu da arkadaşları halısahaya yada maç izlemeye çağırıyor gidiyor,bende hem gezip tozamadığıma hem sorumluluklara hemde onun benimle evde takılıp kalmadığı için kızıyorum,heran içiçe olmaz ama bende haklıyım,eşimde

canım varya hiiiiç canını sıkma herşeyin bir çözümü vardır evlilikte :40: güzelce süslen püslen.... o gelince de hiç asma yüzünü... gül sarıl eşine... gezmesinin nasıl geçtiğini falan sor... güzel güzel konuş ... sonrada yavaştan yavaştan... beraber vakit geçirmeyi çok özledim ne yapalım haftaya pazar de mesela... yani o arkadaşlarıyla plan yapmadan sen kap kocanı önce.... beni ihmal etmemeni rica ediyorum gibilerinden konuş tatlılıkla... inan erkekler biraz düşünür o zaman... ama şimdi hep kavgayla biterse sonuç bu yaptığından vazgeçmicektir... inşallah çözersin bu konuyu...

bazı seylerı de o duşunsun ıstıyorum ya.atıyorum ben 3 gun öncede dısardaydım bugun de cıkmıyım demez hayatta. her çağırana gıtmek zorunda maşallah.

onlar düşünmezler zaten illa dürtmek lazım
baktın kavgayla olmuyor tatlı dille çözmeye çalış
bigün sinema bileti al sürpriz yap mesela

Back
X