Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam diyelim ki izledi. Sizinle bir daha izlese ne var ki? Ben buna da takıldım. Zaten küfür olayı kabul edilemez. Madem kıskanç olduğunuzu düşünüyor. Sorun olacağını bile bile izledim diye uyuyor. Demiyorum ki yalan söylesin ama alt tarafı film. Dıgerleri izlerken izlemişse eğer sizinle de izleyebilirdi.Kızlar ben eşime aylardır bir film den bahsediyordum mutlaka izleyelim diye.
Ve hiç yorum yapmıyordu.
Eşim gece nöbete kalan biri ve benim dediğim filmi zaten izlemiş arkadaşlarıyla arkadaşları bayan.
Ama ben o kadar anlatıyorum izleyelim diye baskı yapıyorum çıkan haberleri konusunu filan okuyup paylaşıyorum yorumsuz. Neyse dün flaşa yükletti. İzleriz diye.
Arayıp söledimde
Gece açıyorum dedim. Ben onu izledim ki dedi.
Ve uyudu.
Her şeyi böle gizli saklı yapar ben sonradan öğrenirim. O kıskanç lık diyo ama değil vallahi yalan benden gizli saklı hareket etmesine kızıyorum ama sonra ayağına dolanıyor doğrusu önüme düşüyo kızarsın diye diyo kızarım ewet ama yalana bunu anlamıyor.
Ben heyecanlı anlatırken aptal yerine koymuş zaten biliyormuş filmi..
Uyudu tek izledim neyse başka film almıştım şimdi de onu açıyım ama tabi başkalarıyla izlemediyseniz dedim kavga küfür hakaret havada uçuştu.
Kızdığım beni aptal yerinekoyması.
Şimdi deyin bana kim haklı.
Bu tür vukuatları çok oldu.
SEn haklısınKızlar ben eşime aylardır bir film den bahsediyordum mutlaka izleyelim diye.
Ve hiç yorum yapmıyordu.
Eşim gece nöbete kalan biri ve benim dediğim filmi zaten izlemiş arkadaşlarıyla arkadaşları bayan.
Ama ben o kadar anlatıyorum izleyelim diye baskı yapıyorum çıkan haberleri konusunu filan okuyup paylaşıyorum yorumsuz. Neyse dün flaşa yükletti. İzleriz diye.
Arayıp söledimde
Ve uyudu.
Her şeyi böle gizli saklı yapar ben sonradan öğrenirim. O kıskanç lık diyo ama değil vallahi yalan benden gizli saklı hareket etmesine kızıyorum ama sonra ayağına dolanıyor doğrusu önüme düşüyo kızarsın diye diyo kızarım ewet ama yalana bunu anlamıyor.
Uyudu tek izledim neyse başka film almıştım şimdi de onu açıyım ama tabi başkalarıyla izlemediyseniz dedim kavga küfür hakaret havada uçuştu.
Bende onu merak ettim.Bayan arkadaşları ile nerde izlemiş ?
Bayan arkadaşları ile nerde izlemiş ?
Bende onu merak ettim.
O değil de ben filmi merak ettim ..hangi film ismi falan ?Kıskançlık değil yaptığınız ama onun yaptığı karşısındaki insanı kıçına takmamak.
Siz de hiç onu takmayın, biletler alıp şıkır şıkır giyinin sinemada keyifle izleyin.
Ben olsam ben de gıcık olur iyi bir haşalardım.
Ben olsam bu kadar büyütmezdim. Nöbette arkadaşları açmış izlemişler ne dicek ki ben bunu eşimle izlicem başka bişey açın mı? Hoş olmaz . Benim de çok istediğim bir filim vardı sonra o ara eşim iş seyahatine gitti arkadaşlarla planımız vardı ardından ısrar ettiler sinemaya gittik ve benim eşimle izlemek istediğim ona sürekli bahsettiğim flimi seçtiler hiç bişey demedim. İzledik eşim bir hafta sonra geldi onunla da gittim izledim .Kızlar ben eşime aylardır bir film den bahsediyordum mutlaka izleyelim diye.
Ve hiç yorum yapmıyordu.
Arayıp söledimde
Ve uyudu.
Ben olsam bu kadar büyütmezdim. Nöbette arkadaşları açmış izlemişler ne dicek ki ben bunu eşimle izlicem başka bişey açın mı? Hoş olmaz . Benim de çok istediğim bir filim vardı sonra o ara eşim iş seyahatine gitti arkadaşlarla planımız vardı ardından ısrar ettiler sinemaya gittik ve benim eşimle izlemek istediğim ona sürekli bahsettiğim flimi seçtiler hiç bişey demedim. İzledik eşim bir hafta sonra geldi onunla da gittim izledim .
Saygının olmadığı yerde sevgi çok fazla birşey ifade etmiyor haklısınız eşiniz size saygı duymayı öğrensin. Sizin aylardır söylediğiniz filmi iş yerinde başkasıyla izlemek nedir ve siz haklı sitemde bulunurken küfür hakaret nedir?Kızlar ben eşime aylardır bir film den bahsediyordum mutlaka izleyelim diye.
Ve hiç yorum yapmıyordu.
Arayıp söledimde
Ve uyudu.