Ben sizin neye takıldığınızı anladım. Sevgilim benim şehrime gelince arkadaşında kalırdı. Öğrenci eviydi ve arkadaşının sevgilisi sık sık gelirdi. Ben o zaman çalışıyordum. İşten çıkınca sevgilim ile buluşurduk. Arkadaşı söylenmiş, akşamları hep filozof ile birliktesin benimle de bir şeyler yap demiş. Yahu sevgilim o evde kalıyor ben bir tek iş çıkışı görüyorum. Dedim tamam benleyken gelsin yanımıza. Zaten kısıtlı görüşüyoruz, neyse bunlarda geldiler bizimle bir akşam. Sevgilim gitti, bir ay sonra yine geldi şehrime, yine çocukta kalıyor. Sevgilim bana arkadaşım erkek erkeğe akşam çıkalım diyor, dört günlük geldim ama bir akşam seni göremeyecegim dedi. Sevgilim mutsuz olmuştu ama arkadaşında kaldığı için tamam demişti. O gece instagrama girdim bir de ne göreyim, arkadaşının sevgilisi eklemişti beni, kız resim atmış kızda orada. O kadar sinirlendim ki, erkek ekreğe deyip bizim değerli vaktimizi çalıyorlar ama kız orada ve sevgilim beni çağırmadı sonradan. Sevgilim kendini kız birden geç geldi sen de uyursun erken diye gelip almadım seni dedi ama o kadar çok kızdım ki... Sonuç sevgilim arkadaşıyla mesafe koydu, ben nereye filozof oraya dedi ve şehrime gelince otelde kalıyor artık.
Sizin eşiniz suçlu, sizi davet etmeyen arkadaşı ve onun sevgilisi suçlu. Eşinizin biraz kendine gelmesi lazım.